3 féle szerverre járok.állandóan átirni az ip-t meg jelszókat fejben tartani....ááá

ezzel egyszerübb lenne.
Londrina volt a kart pálya neve.Adam Jonas írta:Hello!
Meg tudnátok mondani (ill. linket adni) ahhoz a pályához, amivel anno volt télen a gokart fun futam?
A nyers Frapsos felvételnél is van már csúszás v. csak a konvertálás után?BengA írta: Viszont azt nem tudom, hogy Fraps majd freemake video converter után a hang nálam mindig el van csúszva
A Fraps-nél jó még, Freemake után már nem. Ráadásul hogy a kukimba kell beágyazni, mint ahogy Te is tetted és nem csak linket rak ki. Néztem a forráskódot de nem akar összejönni.Gadfly írta:A nyers Frapsos felvételnél is van már csúszás v. csak a konvertálás után?
Próbáld akkor vmi más kodekkel tömöríteni. Freemakebe van bőven választék. (jutúúb meg általában felismer sok mindent a feltöltésénél)BengA írta:A Fraps-nél jó még, Freemake után már nem. Ráadásul hogy a kukimba kell beágyazni, mint ahogy Te is tetted és nem csak linket rak ki. Néztem a forráskódot de nem akar összejönni.Gadfly írta:A nyers Frapsos felvételnél is van már csúszás v. csak a konvertálás után?
Üdv
Az igazság az, hogy már több félével Avi, MKV stb...de mindig ugyan az. Ráadásul azon belül is a minőségeket is állítgattam, de nem jön összeGadfly írta: Próbáld akkor vmi más kodekkel tömöríteni. Freemakebe van bőven választék. (jutúúb meg általában felismer sok mindent a feltöltésénél)
Nekem sem jó sajna...Makako írta:Csak nekem nem sikerül behozni a brazil nagydíj statisztikai oldalát vagy tényleg nem működik valami?? Azt írja,hogy a kért oldal nem létezik!
a pályanévben lévő hülye karakterek miatt nem jó.... :SBengA írta:Nekem sem jó sajna...Makako írta:Csak nekem nem sikerül behozni a brazil nagydíj statisztikai oldalát vagy tényleg nem működik valami?? Azt írja,hogy a kért oldal nem létezik!
Makako...Csabi nem tudja mellékelni, mert Ő maga a hü**e karakterMakako írta:Csabi akkor a megoldást is mellékelhetnéd!![]()
elmentek a p*csába... :DBengA írta:Makako...Csabi nem tudja mellékelni, mert Ő maga a hü**e karakterMakako írta:Csabi akkor a megoldást is mellékelhetnéd!![]()