HÍREK

KARÁCSONYI FUTAM 2010.12.29. RALLYROCK HRC - Maszim

Tommy78, Bodzzza és Sanya futamgyőzelmével zárult az évad a MaSzimon

készül...

Közvetítés
Csevegő
Statisztika

Junior - INDYLIGHTS 2010.12.21. BAYFRONT PARK HRC - Maszim Simsporttv

Retkes Péter , Kormos Géza, Natz Attila dobogó a Miamiban

Immáron harmadik fordulójához érkezett a ’Road to MaSzim’ Junior Indy Lights Bajnoki sorozat, melyet a Miami Bayfront Parkban rendeztek. A pályát bizonyára egyetlen MaSzim-os tagnak sem kell bemutatni. Az időmérőn nem történt nagy meglepetés, Kazard indulhatott a pole-ból, őt követte RPeti, majd Atti0822. Gadfly negyedik, Gstyle ötödik pozíciót foglalhatta el. A rajt jól sikerült, kimondottam Gadfly-nak, aki át tudta venni a vezetést. Az első kanyar sajnos megtréfálta a rajtelsőségből startoló Kazardot. Nagy csaták alakultak ki Atti-Gstyle, valamint Kiru-Finiser között. Közben Gadfly hibázott és kiállni kényszerült a további küzdelmekből Kazarddal egyetemben. A vezetést ekkor RPeti vette át, nagy meglepetésre KDM a második pozícióban körözgetett a Sam Schimdt Motorsport gépével. Peti rettentően nagy tempót diktált, senki sem tudta vele tartani a lépést. Gstyle és Atti0822 hatalmasat küzdött egymással. Kiru sajnos idő előtt befejezte a futamot. Kevesen választották az egykiállásos taktikát (kiállás nem kötelező). A dobogós pilóták 55 kör után: RPeti, Gstyle, Atti0822. Összességében: hihetetlenül nehéz és izgalmas futamot bonyolítottak le a Junior szakosztályban versenyzők. Következő megmérettetés Milwaukee-ban lesz. A bajnoki tabella állása: RPeti, Gstyle, Kazard. Boldog karácsonyi ünnepeket és kellemes, jó eredményekkel teli új évet mindenkinek!
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

Cart'98 2010.12.16. CLEVELAND HRC - Maszim - Simsporttv

F1 2010-ES BAJNOK PAÁR ISTVÁN ANTAL - TONY - A VERSENY EMBERE CART'98-BAN!

A CART Replay bajnokság 7. futamára került sor Cleveland repterének kifutópályáin. Az időmérőn a reptér hullámos betonlapjain Norbi száguldott végig a leggyorsabban, akit szorosan követett Greg Moore autójával Metosz. Őt Newman/Haas öreg motorosa, Ginger17, majd Tony, Gstyle, Tommy78 és Kopi követte a rajtnál. A rajt és az első körben kisebb kavalkád volt, előbb Norbi hibázott kicsit, majd Gstyle megtalálta a falat közel ugyanott. Az élen haladók egymás leggyorsabb köreit javították meg, Metosz átvette a vezetést, és a célig meg is tartotta azt, az első győzelmét szerezte a bajnokságban! A második helyen Norbi ért be, folytatva közel tökéletes szériáját. A dobogó legalsó fokát Ginger17 kaparintotta meg, akit Tommy78, Tony, RPeti, Zsozsesz és Spiczi követett. Ginger17 megtartotta vezetését a bajnokságban Norbi előtt. A pálya nem volt könnyű, mohón szedte áldozatait, főleg az ominózus fal, illetve a kerékvetők, amelyeken, ha már reptéren autóztak, többen is megpróbáltak felszállási kisérletet végrehajtani - sikertelenül. Többek között Spiczi váltig állítja, hogy ő repült a legmagasabbra. Tiszteletet érdemel minden pilóta, aki mindezen balesetek ellenére a technika akár legteljesebb meghibásodása esetén is tovább küzdött, és nem adta rögtön fel a futamot. A bajnokság egy újabb izgalmas futamát a SSTV élőben közvetítette. A következő Replay futam egy év múlva, 2011 január 6-án ketül megrendezésre. Idén még egy bajnoki futam azonban lesz, a Junior széria várja a jelentkezóket december 20-án Milwaukee-ban..

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Cart'98 2010.12.09. RIO'400 HRC - Maszim - Simsporttv

Leitner Norbi győzelem Rioban!

A világ egyik legkülönlegesebb pályára látogatott a MaSzim Cart'98 bajnoki mezőnye, aminek a szimulátoros megjelenését, végül a versenyben második helyen befutó Pongrácz Tamás - Tommy78-nak, köszönheti a szimulátor világ. Az pole pozíciót zsinórban másodszor megszerző Leitner Norbi végül ismét nyerni is tudott, bezsebelve Long Beach után a második futam győzelmet. A verseny emberének a TV stábja végül Nagy Szilárdot választotta, a kitűnő első futam teljesítményt értékelve. Szilárdnak sikerült a futamot vezetni is! A befutó a dobogón, Norbi, Tommy78 és Rigó Péter - Ginger17 lett. A következő egyben a 2010-es év utolsó Cart'98 futama a jövő héten kerül megrendezésre a híres Clevelandi reptéren. Utána 2011 januártól folytatódik a sorozat.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior - INDYLIGHTS 2010.12.06. Iowa HRC - Maszim Simsporttv Írta: Natz Attila

Petneházi Zoltán, Retkes Péter, Pongrácz Tamás dobogó Iowában

A nagyszerű road america-i forduló után második versenyhelyszínre, Iowába érkezett a MaSzim.hu Indy Lights Junior sorozata. Az időmérő edzésen papírforma született: RPeti indulhatott az első helyről, remek 0:18:797-es eredménnyel. Az első sorba még Bedy tudta kvalifikálni magát. A második sor eredménye: Bazsó, Kazard. Az első négy pilóta 81 ezreden belül végzett. A rajtot RPeti jól kapta el, nagyobb helycsere nem történt. Többen az első sárga zászlóig rengeteget jöttek előre. Várható volt a sok sárga periódus, amely be is következett. Először KDM járt rosszul, falnak csapta a Sam Schmidt Motorsport autóját. Sorba jöttek a sárga zászlók: Tommy78, Japán, Kiru és forgott, sajnos Kiru nem tudta folytatni a 114 körös küzdelmet. A verseny felénél a mezőny nagy része kiállt pitelni, Atti és Bazsó összeakadt kis félreértést követően. Nagyobb baleset történt Gstyle-al is. A futam a PC mögött ért véget, Finiser és Bazsó ütközése után. Végeredmény: Bedy, RPeti, Tommy78. Bajnokság: RPeti, Kazard, Tommy78.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

Cart'98 2010.12.02. LongBeach HRC - Maszim - Simsporttv

Leitner Norbi győzelem az első utcai pályás futamon CART'98-ban!

Betonkatlanba Amerika Monacójába Long Beach-re látogatott a MaSzim Cart'98 replay mezőnye. A poleból Leinter Norbi - Norbi indulhatott aki gyakorlatilag rajt-cél győzelmet hajtott végre míg mögötte Pongrácz Tamás - Tommy78 és Stágl Róbert - Bodzzza száguldott egészen a célig. Sokan kiestek a katlanban, de összességében nagyon szinvonalas és izgalmas verseny zajlott amit a SSTV is megörökített. A következő futam RIO Tommy78 által készített gyönyörű pályán.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Cart'98 2010.11.25. Gateway HRC - Maszim - Simsporttv

Ginger17 győzelem, Bodzzza a verseny embere!

A negyedik ovál futamhoz ért az indycar sorozat mezőnye. A pole pozícióból Leitner Norbi - Norbi indulhatott. A versenyen Stágl Róbert - Bodzzza egyértelműen dominált és megállíthatatlanul száguldott a győzelem felé midőn technikai hiba miatt (netszakadás) a verseny feladására kényszerült, végül a célszalagot, Rigó Péter - Ginger17, Pongrácz Tamás - Tommy78 és Terényi Krisztián Kopi szakította át a dobogó fokait elfoglalva. A következő futam Long Beach december 2-án. Várunk mindenkit szeretettel, az Replay bajnoki első utcai épített pályás futamán. .

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior - INDYLIGHTS 2010.11.22. Road Amerika HRC - Maszim

Retkes Péter, Kazár Dániel, Pongrácz Tamás dobogó az első futamon

készül...

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

Cart'98 2010.11.18. Nazareth HRC - Maszim - Simsporttv

Ginger17 mesterhármas!

Nazareth speedwayen folyatódott a Cart'98 Replay bajnokság. A harmadik futamra viszonylag kevés pilóta tudott biztonságosan felkészülni és sokan inkább nem vállalták a viadalt. A versenyen csak egy sárga zászlós szakasz volt, ami mindent elárul a futam színvonaláról, a dobogóra végül Ginger17 - Rigó Péter, Stágl Róbert - Bodzzza és Terényi Krisztián - Kopi állhatott.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
FORMA1 2010.11.14. Yas Marina HRC - Maszim

Paár István Antal - Tony a Nemzeti Forma1 Szimulátor Bajnoka a 2010-es évadban.

Az igazi F1-hez hasonlóan óriási izgalmak jellemezték az utolsó futamokat és a MaSzim bajnokikra már oly jellemzően nyitott maradt a győztes kérdése az utolsó futamig. A bajnoki utolsó futamain Hajdu Balázs - metosz, háromból kétszer is pole pozícióból indulva megpróbálta beérni riválisát, de ez a fellángolás és végén már kevés volt Tony ellen, aki fiatal kora ellenére veteránok nyugodtságával stabilan vezette és nyerte a bajnokit, legyőzve az összes régi bajnokot. Gratulálunk minden versenyzőnek aki csak részt vett, jövőre újra Keszthelyi Ákos - Gadfly szakosztályvezetése mellett - és egyben ezúton is köszönve munkáját - , várunk mindenkit mind a TV képernyő előtt mind a pályán. A következő évadnaptár már fixálásra került, de további bejelentések a díjkiosztón történnek, melyre várunk szeretettel mindenkit 2010.11.27-én Szombaton! Részletekről érdeklődni a pilóta csevegő kapcsolódó témájában lehet. .

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
FORMA1 2010.11.07. Sao Paulo HRC - Maszim írta: Tony

Tony győzelem a finálé előtt!

Utolsó előtti futamához érkezett a Nemzeti F1 Bajnokság, Interlagos aszfaltcsíkján folytatódott a küzdelem. A futam előtt 9 pont különbség volt Tony és Metosz között, és az időmérő után úgy tünt, éppen az ellenkezőjére fordul a helyzet. A pole-t a williamses veterán szerezte meg, a második helyre Aflac, mögötte IsTi, Giorgio, Tony és Gadfly sorakozott fel. A rajt és az első pár kanyar kisebb kavalkádot okozott, miután kitisztult a helyzet, Aflacet láttuk az élen, akit igen keményen támadott Metosz egy nagyon gyors kört futva (a leggyorsabb körrel, 1:08.885), és csakhamar meg is előzte a hondást. Aflac a második helyért ezután Tonyval küzdött meg, utóbbi az egyenesbeli nagyobb sebességével tudott végül kettejük párbajában felülkerekedni. Egy pillanatra Ulvar tűnt fel a 4. helyen, majd el is veszett egy boxutca gyorshajtás miatt. Utána IsTi eredt az első hármas, Metosz-Tony-Gadfly után. A boxkiállást Metosz kezdte meg az élről, majd simán megtartotta vezetését. A kétszeres bajnokot aztán utolérte Tony, majd nagy védekezés-támadás után a mclarenes átvette a vezetést, és meg is tartotta azt a célig. Második végül Gadfly lett, Metosz pedig a harmadik helyen futott be. Őt követte. Aflac, Tom, Gadfly, IsTi és Ulvar ebben a sorrendben állnak Tony és Metosz mögött. 18 pont lett a különbség a bajnoki esélyesek között, Tonynak elég egy 9. hely a bajnoki címhez, ami még nem lefutott, bármi megtörténhet! Egy biztos: Metosz nem adja fel. A finálét november 14-én láthatjuk élőben a KlubTV-n, az Abu Dhabi versenypályán.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Cart'98 2010.11.04. Motegi HRC - Maszim - Simsporttv

Japánban versenyzett a Cart'98 Replay sorozat

Az előző versenyhez hasonlóan ismét Stágl Róbert indulhatott az első rajtkockából. A versenyben végül Pongrácz Tamás - Tommy78, Terényi Krisztián - Kopi, Rigó Péter - Ginger17 és Bodzzza óriási csatáját hozta a célig, amit a SimsportTV is megörökített. A verseny leggyorsabb körét Bodzzza futotta a győztes Ginger17 lett, Tommy78 és Kopi előtt a dobogó fokain. A versenyzők többször is piteltek, Bodzzza gyakorlatilag a bokszutcában vesztette el a versenyt, illetve a dobogó fokait. Az utolsó percig zajlott az izgalom. Molnár Dániel - Danikosz a veteránok között majdnem megcsípte a dobogó legalsó fokát végül a verseny embere Bodzzza, mögött a célegyenesben kifogyó benzinnel ötödik lett. Gratulálunk a célba érkezőknek. Következő futam Nazareth két hét múlva. .

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Cart'98 2010.10.28. Homestead HRC - Maszim - Simsporttv

A nagyvadak ringbe szálltak

Megkezdődött az Cart'98 évad újrajátszása a MaSzimon. Az első versenyt Greg Moore emlékének szentelve futották a pilóták. A szeniorok bajnokiját, végül Hajdu Balázs - metosz nyerte hajszálakkal a tavalyi bajnok Pongrácz Tamás - Tommy78 előtt, a dobogóra még a 2010-es évad végén Terényi Krisztián - Kopi fért fel, a 30 feletti veteránok bajnokijában. Gratulálunk nekik!

Visszatérve a szezon kezdéshez, a versenyt Stágl Róbert - Bodzzza, Terényi Krisztián - Kopi és Rigó Péter - Ginger17 2010-es indycar ovál bajnok hatalmas ütközetét hozta, gyakorlatilag a qualifikációtól a majdnem a célvonalig. Bodzzza a 129. körben balesetet szenvedett így végül Kopi és Ginger óriási csatája bontakozott ki a végjátékban. Amiből Ginger17 került ki győztesen, nagyszerű és tőle elvárt félelmetesen stabil vezetéssel. Következő futam Motegiben lesz. Várunk mindenkit a simsporttv képernyője előtt és a pályán..

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
FORMA1 2010.10.24. Hungaroring HRC - Maszim írta: Tony

Keszthelyi Ákos a Toppon!

Elérkezett a Magyar Nagydíj, a Nemzeti F1 Bajnokság pedig közelít a szezon végéhez. Hogy a bajnokság legalább olyan izgalmakkal érjen véget, mint tavaly, gondoskodott róla a jelentős számban megjelenő Szenior csapat, illetve a bajnokság két éllovasa, Metosz és Tony. Az első rajtkockát utóbbi szerezte meg, mellőle Gadfly rajtolt, harmadik pedig Metosz lett. A rajt aztán mindent felborított. Tony az első kanyar után a mezőny végén találta magát, míg Gadfly, Metosz és Aflac elkezdtek elhúzni a mezőnytől. A futamot végül Gadfly nyerte - ez volt neki az első győzelme, ráadásul eme sikert éppen a Hungaroringen érhette el. Gratulálunk! A második Aflac lett, ezzel teljessé téve a Honda sikerét. Harmadik helyen végül Tony futott be, kihasználva Metosz hibáját, aki miután hatalmas csatát vívott Gadfly ellen, kis hiba után végül a 4. helyen zárt. Ezzel Tony és Metosz között 9 pontra nőtt a különbség, ami még mindig igen kicsi. Ötödik lett igen jó tempóval Bodzzza, mögötte Giorgio, Tom, RPeti, Kopi sorrendben értek az Urak célba. A bajnokság élmezőnyében levő Ulvart az internetkapcsolat hibája hátráltatta, nem tudott célba érni. Figyelemreméltó, hogy a versenyzők milyen tisztelettel csatáztak, és a Hungaroringet meghazudtolóan sokat előztek. Reméljük, a Brazil Nagydíjon, mely november 7-én lesz, szintén színvonalas, szoros küzdelmet láthatunk. Az élő közvetítést Bedynek köszönhetjük, a klubTV-n a verseny visszanézhető.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
FORMA1 2010.10.10. SUZUKA HRC - Maszim

Metosz Suzukában továbbra is verhetetlen!

Viszonylag alacsony érdeklődés mellett került megrendezésre a bajnokság 14. futama Suzukában. A poleból Hajdu Balázs - metosz míg mellőle Keszthelyi Ákos - Gadfly indult. A bajnoki tabellát vezető Tony-nak a negyedik rajtkocka jutott a második sorban. Gadfly nagyszerű rajtot vett és megelőzve metoszt hosszan vezetett, míg végül nem bírt a veterán nyomásával és metosz a célegyenesben belülről meglepte. A kerékcserék nem hoztak változást a sorrendben. A befutó, metosz, Gadfly és Aflac lett, mögöttük közvetlenül Tom ért a célba. Utóbbi három pilóta a célig gyakorlatilag küzdelemben volt és végül ezredek döntöttek. A következő futam Korea két hét múlva. Várunk mindenkit a pályán illetve a KlubTV képernyő előtt. .

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
INDYCAR 2010.10.07. Homestead HRC - Maszim

NAGY ZSOLT - Zsolteee a BAJNOK!

Befejeződött egy nagyszerű szezon, amit az utolsó futam megkoronázott. A futam során mindhárom esélyes került olyan pozícióban, hogy a bajnoki cím megcsillanhatott szeme előtt illetve ennek fordítottja is megtörtént hiszen Kovács Gábor - Gerrard és Rigó Péter - Ginger17 is körhátrányból szerezte vissza a győzelmi esélyeket. Végül Nagy Zsolt - Zsolteee mellett az a nagyszerű road teljesítmény szólt, amit a bajnokság során mutatott magasan kiemelkedve a mezőnyből utcai futamon . Az ovál bajnok Ginger17 lett és végül a második helyet is megszerezte, csapattársa Gerrard előtt, akinek ebben az évadban is az előkelő dobogón jutott hely a bajnoki végén - egy indianapolis'500 győzelemmel egyetemben. Összességében nem búcsúzik hosszútávon az indycar szakosztály. A téli átvezető időszakban, Replay Cart'98 szezonnal várja szeretettel a pilótákat. Érdemes a fórumot sűrűn látogatni.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior 2010.10.04. FUJI HRC - Maszim

Roós András győzelem a Junior Nippon Bajnokságban!

Záró fordulójához érkezett a Formula Nippon 2010-es szezonja. A Fuji Speedway aszfaltcsíkon mérték össze tudásukat a versenyzők. Giorgio volt a leggyorsabb az időmérőn, és indulhatott az első helyről. A rajt zökkenőmentesen zajlott, mindenkinek sikerült rendben eljönni a rajtrácsról. Giorgio, Morfi és Zsoltee már az első körben látványos harcba kezdtek. Mögöttük Sanya, Bodzzza és Finiser, gyűrték egymást, miközben Ferenczi Márk zárkózott a boly végén. Néhány körrel a kezdés után Natz Attila technikai hiba miatt kénytelen volt feladta a futamot. Giorgio egy kisebb megingás után visszaesett a 7. helyre, de nem vesztett lendületet és azonnal megkezdte a felzárkózást. Dietrich, KDM, Bartos és cyroo próbált fogást találni egymáson és remek küzdelmet mutattak be a mezőny második felében. Morfi magabiztosan tartotta az első helyet. Internet hiba miatt Zsoltee a 2. helyről kiszállt a versenyből. Giorgio egymás után futotta a gyors köröket, melynek köszönhetően a 2. helyre jött fel a kerékcserék után. Sanya, Finiser párharc alakút ki a futam utolsó harmadában, de Sanyának még volt tartalék az autójában. A futamot Morfi nyerte, a második helyen Giorgo érkezett, a harmadik helyen Sanya futott be. Gratulálunk Morfinak, aki begyűjtötte a Formula Nippon Bajnoki címet. Szintén kimagasló teljesítménnyel Sanya 2. és Finiser a 3. helyen végzett a bajnokságban. A legjobb „Rookie” versenyző címet KDM érdemelte ki, a szezonban mutatott remek teljesítményének köszönhetően. Köszönjük Bedynek a szervezést. A Furmula Nippon sorozat folytatása, a hamarosan induló Firestone Indy Lights „Road to Maszim” versenysorosat lesz. Várunk mindenkit szeretettel.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

Szenior Kupa 2010.10.03.Szerior Rock HRC - Maszim

Tommy a Szenior Rock Bajnok!

Több mint két és fél órás maratoni futamon vannak túl a 30 feletti szenior kupa résztvevői. A csoportmeccsekből Tommy78 - Pongrácz Tamás, Sanya - Balogh Sándor, Kopi - Terényi Krisztián és Ginger17 - Rigó Péter került ki győztesen. Végül a negyedik Sanya míg a harmadik Ginger17 a második Kopi és az első helyezés Tommy78 lett. A bajnoki utolsó futama a Greg Moore emlékest, melyre várunk mindenkit szeretettel az indy'98 Replay Bajnokság keretében. A jelentkezés lassan lehetséges lesz, érdemes a fórumot sűrűn látogatni.
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

MTCC 2010.09.30. Zárófutam HRC - Maszim

Molnár Dániel a Bajnok!

Nagyszerű rövid sorozat záró futamához érkezett az MTCC mezőnye. A bajnoki dobogó csúcsát, a futam végén, Molnár Dániel foglalhatta el, míg csapattársa Kovács Gábor - Gerrard a második, a tavalyi szenior bajnok és ezüst indycar2009 pilóta, Pongrácz Tamás - Tommy78 bronzra váltott az MTCC-ben. Találkozunk a díjátadón november 27-én. Pontos információk a pilóta fórumban.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR

 
FORMA1 2010.09.26. MARINA BAY HRC - Maszim írta: Tony

IsTi visszatért a csúcsra!

A Ha vasárnap este, akkor Nemzeti F1 Bajnokság. Kivételesen a pályán is este volt, a Szingapúri Nagydíj időmérőjén Kazard diadalmaskodott, mögötte IsTi, Metosz, Tony és Gadfly végeztek. A futamon az első 5 helyezett sorrendje szinte nem változott, kivéve a legfontosabbat: IsTi Kazard előtt végzett, és bezsebelte a szó szerinti esti futam aranyát! Kazard nem adta könnyen magát, az élmezőnyből egyedüliként háromkiállásos taktikával épphogy csak lecsúszott IsTi mögött. A futam végére érte éppen utol a címvédőt, és parázs befejezést produkáltak a KlubTV nézőinek. Leggyorsabb köreik is csupán 1 tizeddel tér el, IsTi javára, akinek 1:31.1-es ideje a futam leggyorsabbja is volt. A dobogó harmadik fokára Metosz állhatott fel, míg a bajnokság jelenlegi éllovasa, Tony a 4. lett, aki végig szoros taktikai csatában volt az ötödik helyezett Gadfly-al. Őket Spike és Aflac követte. A bajnokság első negyedében levő Tom és Ulvar feladni kényszerültek a futamot. A pontverseny még szorosabb lett, hiszen éppen a tabella sorrendjének majdnem fordítottjában ért célba az első négy helyezett, Tony 20 ponttal vezet Metosz előtt. Még 5 futam van hátra, bármi megtörténhet, még Kazard is megszerezheti a bajnoki címet. A következő fordulóra két hét múlva kerül sor, a híres Szuzuka versenypályán.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
INDYCAR 2010.09.23. Motegi HRC - Maszim

Bodzzza Japánban a dobogó csúcsán!

Stágl Róbert - Bodzzza, Rigőó Péter- Ginger17. Kovács Gábor - Gerrard dobogó a japán indy'300 futamon.

Maratoni futamon vannak túl a pilóták az évad talán legnehezebb pályáján. Ginger17 pole pozicióból startolva ezen a futamon is remekelt, mégis a célban csapattársával Gerrarddal egyetemben Bodzzza mögött meg kellett elégednie a dobogó alsóbb fokával. Az izgalmak fokozódnak Nagy Zsolt - Zsolteee 10 ponttal vezet Gerrard előtt míg Ginger lemaradása 30 pont az utolsó futam előtt.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior 2010.09.20. Laguna Seca HRC - Maszim

Giorgio, Sanya, Gadfly dobogó LagunaSecában

Giorgio poleból a végén a célszalagot is elsőre szakította át. Buksi bukott, Sanya hozta a formáját, Gadflynak a csapat nem tankolt elég benzint - összességében izgalmas futamon van túl a bajnoki. Következő futam FUJI két hét múlva. Ez egyben az évadzáró futam is a Junior bajnokságban, reméljük sokan érkeznek.

2010.10.04 JUNIOR FUJI ZÁRÓFUTAM! VÁRUNK MINDENKIT!!!

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

MTCC 2010.09.16. BRANDHATCH HRC - Maszim

Gerrard - egy tökéletes karakter!

Színvonalas futamokon van túl az MTCC bajnokság mezőnye.

  • Első futam dobogó: Giorgio, Gerrard, Danikosz
  • Második futam dobogó: Gerrard, Mugen, Morfi Gratulálunk!
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR

 
FORMA1 2010.09.12. MONZA HRC - Maszim írta: Tony

Tony Monza Bajnoka!

A Ferrari hazai pályáján, a legendás monzai aszfaltcsíkon folytatódott a 2010-es Nemzeti F1 bajnoki címért folytatott küzdelem. A pontversenyben jelenleg vezető Tony szerezte meg a pole pozíciót, második Buksi, harmadik a pontversenybeli 2. helyezett Metosz lett. A címvédő IsTi ugyan megszerezte a második pozíciót, de egy körrel többet futott a megengedettnél, így a rajtrács végére száműzték, ami, mint a futamon kiderült, óriási veszteség volt. IsTi ugyanis már az első kör végén az élmezőnyben volt, majd amikor mindenki kiállt első kerékcseréjére, átvette a vezetést, azonban a meglepetés csak ezután jött: egykiállásos taktikával futott, és simán is vezetett - a féltávnál való első kiállásig. A pitből kihajtva ugyanis Metosz mögé beragadt, az elvesztegetett idő alatt pedig a futam elején vezető és kétkiállásos taktikát választó Tony elég előnyt autózott ki, hogy megtartsa a vezetést, és onnan pedig könnyű győzelmet aratott. Hogy mi is lett volna, ha a címvédő williamses a 2. helyről indul, azt a verseny utolsó kát körében általa futott két kolosszális köridő mutatja, 1.21 közepét autózva. Tony mögött a második Metosz lett, harmadik Aflac, negyedik Tom, ötödik pedig IsTi lett. IsTi mellett egyébként még Metosz és Aflac is egyszer tankolt az élmezőnyből. A pontversenyben Tony 23 ponttal vezet Metosz előtt, a harmadik Tom, negyedik IsTi, közülük még bárki nevethet a végén. A következő futam két hét múlva, szeptember 26-án a Szingapúri éjszakában kerül megrendezésre..

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
INDYCAR 2010.09.09. Kentucky HRC - Maszim

Ginger17 győzelem Kentuckyban!

Rigó Péter - Ginger17 győzelmével zárult az IndyCar sorozat 15. futama. Ginger az első körtől uralta a pályát és megérdemelten zsebelte be a maximálisan kapható 53 pontot. A második helyen Terényi Krisztián - Kopi ért a célba míg a harmadik Petneházi Zoltán - Bedy lett, aki a győzelemre is igen esélyes volt. A verseny embere címet a pálya ördöge a többszörös rally bajnok Retkes Péter - rPeti kapta meg a stábtól. A verseny két nagy vesztese Nagy Zsolt - Zsolteee aki nem tudott részt venni, illetve Kovács Gábor - Gerrard aki balesetbe keveredve, később csak a kilencedik helyre tudta behozni a "verdát". A bajnoki küzdelem fokozódik! A következő futam két hét múlva, de addig is a túraautó szerelmesit küzdenek Brandhatch-ben.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior 2010.08.23. Surfers Paradise HRC - Maszim

NATZ ATTILA, BERNHARD GÁBOR, ROÓS ANDRÁS DOBOGÓ SZÖRFÖSÖK PARADICSOMÁBAN

Egy remek qualifikáció után Buksi indulhatott a pole pozícióból. Buksi és Morfi szorosra vették ez első lassítót a rajt után, és kicsit összeértek. Az első kör végén Natz Attila forgott meg, és a mezőny végén találta magát. Még ebben a körben Buksi egy kissebb hiba után visszaesett a 3. helyre, de azonnal üldözőbe vette az élen haladókat. Az első helyért Danikosz és Morfi kezdett ádáz küzdelmet. Körökön keresztül előzgették egymást. A 10. körben Danikosz hibázott, a célegyenes végén megpördült és Morfi elé fordult, aki nem tudta kikerülni. A két autó összeért, de mindketten tudták folytatni a versenyt. A kiváló küzdelem folytatódott az élen. A 13. körben Tequila érkezett meg a vezető párosra. A 14. körben, a célegyenes végén Danikosz megcsúszott és egy megforgás után a 3. helyre tudott visszaállni, Natz Attila elé. A kör végén Tequlia megelőzte Morfit és átvette a vezetést. A következő néhány körben Morfi és Tequila puhította egymást látványosan. 10 körrel a vége elött Morfi és Tequlia egyszerre érkeztek kerékcserére és az élre tudtak visszaállni. Közben Natz Attila megelőzte Danikoszt és feljött a 3. helyre. Mögöttük Finiser, Sanya, Giorgio, KDM, majd tőlük kicsit lemaradva Dietrich, cyroo, Bartos és Japan. Buksi technikai hiba miatt feladta a versenyt. Már csak 7 kör volt hátra amikor Danikosz csatlakozott a vezető hármashoz. Danikosz el ment Natz Attila mellett, aki azonnal támadásba lendült és néhány körön belül visszavette a pozíciót. Két kör volt hátra amikor a célegyenes elején Natz Attila hozzáért Tequila autójához, aki ennek következtében megpördült. Natz Attila lelassított és az egyenes végén visszaengedte maga elé Tequilát. Morfi a futam utolsó szakaszában komoly fékproblémákkal küzdött. Próbálta növelni a távolságot az üldözőkkel szemben, de a célegyenes végén elrontotta a féktávot és a 3. helyre esett vissza Danikosz elé. Natz Attila egy remek előzést követően átvette a vezetést. Az utolsó körben Natz Attila remekül védekezett és megnyerte a futamot. A második helyen Tequila érkezett és a harmadik helyen Morfi futott be. Következő futam: 2010 szeptember 20. MaSzim tanpálya.
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

INDYCAR 2010.09.02. Chicagoland HRC - Maszim

Sanya az ovál császár Chicagolandban!

Megkezdődött az IndyCar sorozat záró akkordja, az utolsó ovál blokk. A híres Chicagoland Speedway óriási csatát hozott a mezőnyben. A végén a veteránok arattak, és Balogh Sándort - Sanyát, Bernhardt Gábor - Tequila és Terényi Krisztián - Kopi követte, így összesítésben több mint 100 év tapasztalata állhatott a dobogóra. A verseny igazi vesztese Zsolteee volt aki egy vétlen balesetbe keveredett és riválisa Kovács Gábor Gerrard mögött végzett így köztük a távolság tovább csökkent a tabellán és jelenleg 37 pont. Őket a bajnoki harmadik helyén Rigó Péter Ginger17 követi. Az utolsó futamok minden bizonnyal nagy izgalmakkal szolgálhatnak a mezőnyben is. Várunk mindenkit a pályán, illetve az TV képernyő előtt jövő hét csütörtökön. .