ASSETTO CORSA

Tegnap este közös asztalhoz ülve Egyesületünk csatlakozott a Magyar Assetto Corsa jeles képviselőihez. Közös célunk, hogy minél többen megismerkedjenek ezzel a platformmal, illetve olyan alapok lefektetése, melyek a versenyzők érdekeit szolgálják. Az Egyesületünk bízik benne, hogy a közös munka egy magas színvonalú és fairplay közösséget kovácsol. A fórumunkban átszervezésre kerültek az Assetto Corsaval foglalkozó témák. A jövőben a VERSENYZÉS fórumban érhetők el az AC tartalmak.

ASSETTO CORSA

Kedves Egyesületi tagok, versenyzők, látogatók!

Mint sokan tudjátok, megérkezett az Assetto Corsa multiplayer frissítése. A nagy pillanatról Egyesületünk sem szeretett volna lemaradni, így elindítottuk a szerverünket ! Maszim.hu néven. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a szerverünkön, illetve ha csevegni támad kedved, akkor a témát feldolgozó fórum topikban.

KÍNAI HÚSVÉT

ÉJSZAKA BAHRAINBEN

A MALÁJ NAGYDÍJ

F1 SZEZON KEZDÉS

MTCC 2014 GT3 BAJNOKI NYITÓFUTAM - DUBAI

HAMAROSAN

MASZIM 2005-2013

Kedves Egyesületi tagok, versenyzők, látogatók!

Ezúton szeretném megköszönni az elmúlt 8 évet, ami alatt vezethettem a közösséget. Ez idő alatt nagyon sokat változtunk és egy gittegyletből gyakorlatilag hivatalosan működő, közhasznú szervezetté fejlődtünk. Büszke vagyok rá, hogy anyagi és szellemi támogatásommal életben maradtunk a kezdeti időkben, és olyan emberekkel sikerült megismerkedni, akik szintén magukénak érzik a szimulátorozást mint sportot vagy kikapcsolódást. Úgy gondolom annyira erős lett a szervezet, hogy már nélkülem is működne, amit korábban nem éreztem biztosítottnak. A jövőben is itt leszek, nem tervezem a kormány szögre akasztását sem! Nagyon köszönöm azt a sok segítséget, amit kaptam, és arra kérlek Titeket, hogy az újonnan megválasztott elnököt Rébi Gábort is hasonló lelkesedéssel és energiával támogassátok. Sikerekben gazdag munkát kívánok neki!

Díjátadón, következő közgyűlésen személyesen is találkozunk!

Üdvüzlettel, Hajdu Balázs

Az egyesületről, az új elnökről, ötletekről ide kattintva lehet hozzászólni, illetve 8 év tapasztalatával, kérdésekre is szívesen válaszolok.

LONG BEACH

AZ ÉVAD VERSENYE

.
.
.
Csevegő Információk Statisztika

Félelmetesen magas színvonal és teltház jellemezte a MaSzim F1 Bajnokság záró futamát Brazíliában. GABOR - Vettelhez hasonlóan - korábban bezsebelte a bajnoki címet, így kényelmesen készülhetett a versenyre. Már a jelentkezések beadásakor látható volt, hogy nagyon illusztris társaság fog összejönni az évadzáróra. Mezőny tele volt bajnokokkal és jobbnál jobb pilótákkal, várható volt egy borzasztóan szép és fair küzdelem. Olyan verseny volt, amire büszkeséggel emlékezik majd az egyesület - teljes távon 6 kieső, 10-en másodpercen belül a qualifikáción.. Videó anyagra nem kell sokat várnotok, remélhetőleg GABOR már rajta is van. Végeredmény a dobogón: 1. Tony 2. GABOR 3. Szentpéteri Péter

INDYCAR 2013 REPLAY

  • SZAKOSZTÁLYVEZETŐ: KORMOS GÉZA (GSTYLE)
  • TAPASZTALT - BAJNOKOK ÁLTAL VEZETETT - ÉLŐ VERSENYBÍRÓSÁG MINDEN FUTAMON, PAÁR ISTVÁN ANTAL (TONY) ÉS HAJDU BALÁZS (METOSZ) SZEMÉLYÉBEN
  • TERÉNYI KRISZTIÁN (KOPI) MINT BIZTONSÁGI AUTÓ PILÓTA, - FŐLEG AZ OVÁL FUTAMOKON
  • MÉG TÖBB IZGALOM ÉS FAIR VERSENYZÉS
  • A GYŐZTEST KUPÁVAL IS JUTALMAZZUK
  • INGYENES RÉSZVÉTEL, - DE AKI TUDJA KÉRJÜK TÁMOGATÁSÁVAL SEGÍTSE EGYESÜLETÜNKET

  • KORÁBBI HÍREK