Mint bizonyára észrevettétek, illetve már más témában is említve lett, rendszerünk vizuálissá tételén dolgozgatok. Szükség lesz majd minden szakosztályvezető részéről egy kis gyorstalpalóra amennyiben még nem ismerkedtetek meg a fórum csoport és rang rendszerével.
Az összes nálunk fellelhető jogosítvány kategóriának elkészült mind a csoportja mind a rangja.
OpenWheel = OW
Ász Pilóta

(road+ovál, OW+kasznis, adományozott cím)
Top Pilóta

(road+ovál, OW+kasznis jogsi)
OW (road+ovál) Pilóta

OW+Kasznis (road) Pilóta

Kasznis (road) Pilóta

OW (road) Pilóta

OW (ovál) Pilóta

Pilóta (nincs jogosítványa, de szimulátor szerveren már volt)

Továbbá a szenior csoport ami viszont, hogy ne legyen további bonyodalom nem elsődleges csoport, így nem is látható, illetve a nagyon rég nálunk nem jártak visszaesnek a pilóta csoportba mint elsődleges csoportba számukra (így megmarad mi volt az eredeti jogsi) Mindenki a pilóta csoport tagja is aki valaha levizsgázott! Új felhasználó esetén mindkét csoportba be kell helyezni, vagy az inaktívvá tételkor megnézni, hogy jó helyen van-e. Összességében csak pipákat kell berakni majd parancsra görgetni - annyira nem ilyesztő.
@MINDENKI
Ezúton kérem szépen - elég sok nevet átnyálaztam - de biztos, hogy vannak még most is hibák. Pl. Kirunál nem voltam biztos, hogy van-e ovál jogsija, lehetséges, hogy van és akkor rossz csoportba helyeztem.
Jelezzétek ebben a témában, ha gond van!
@Kopi
Remélem nem haragszol, végül cseréltem a rangokat a mostaniakra, túlságosan képszerű volt amit csináltunk nekünk meg igazából ikonok kellenek.