-
- Admin: Admin
MF1B13 ÓVÁSOK
Az MF1B 2013-as Bajnoki Óvásokat ebben a témában lehet megtenni, a futamot követő 24 órában!
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
Re: MF1B13 ÓVÁSOK
Szeretnék óvást benyújtani magam ellen!
Az első körben Szentpéteri Péterrel csatáztunk és az egyik jobbosban váratlanul ért Péter kanyarsebessége, melynek következtében sajnálatos módon kiforgattam. Az eset 0:51-nél történt. (mind a ketten sok helyet veszítettünk vele, viszont Ő jóval többet) Kérném, hogy a BT vizsgálja ki az esetet és belátásuk szerint döntsön. Pétertől viszont elnézést szeretnék kérni, nagyon sajnálom!
Az első körben Szentpéteri Péterrel csatáztunk és az egyik jobbosban váratlanul ért Péter kanyarsebessége, melynek következtében sajnálatos módon kiforgattam. Az eset 0:51-nél történt. (mind a ketten sok helyet veszítettünk vele, viszont Ő jóval többet) Kérném, hogy a BT vizsgálja ki az esetet és belátásuk szerint döntsön. Pétertől viszont elnézést szeretnék kérni, nagyon sajnálom!
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
- Fekete Misi
- Top Pilóta
Hasonlóan szeretnék én is eljárni. Dani le szeretett volna körözni engem, de elbénáztam, összeütköztünk, és ez a vétlen danikosz kieséséhez vezetett.
-
- Ász Pilóta
- KOPI
Szeretném magamat óvni. Kazardot ahelyett hogy elengedtem volna,kiütöttem a futamból.Addig néztem a tükröt hogy Tonyt elengedjem hogy közbe nekicsusztam Kazardnak.
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
A két illető remélem megnézi ezt a videót...
Ezúton szeretném a BT-t megkérni, hogy járjon el a szabályzatnak megfelelően, neveket direkt nem írtam!
Ezúton szeretném a BT-t megkérni, hogy járjon el a szabályzatnak megfelelően, neveket direkt nem írtam!
-
- Kapcsolat:
Írjál neveket és időpontot pontosan, óvni úgy kell. Ez nem kibaszás.BengA írta:...neveket direkt nem írtam!
Igent direkt kértem. Ha nem elég akkor majd csinálunk mást!
Buchert Csaba
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
"Igen" és "Bandi"Csaba írta:Írjál neveket és időpontot pontosan, óvni úgy kell. Ez nem kibaszás.BengA írta:...neveket direkt nem írtam!
Igent direkt kértem. Ha nem elég akkor majd csinálunk mást!
- Peter Szentpeteri
- OW (road+ovál) Pilóta
Sepangi futam, Óvnám b balintot, az első kör utolsó kanyarjában kipördített, így sok értékes pozíciót vesztettem.
A replayba kb. 5:30-nál van.
A replayba kb. 5:30-nál van.
A képet köszi Gábornak :D
-
- Ász Pilóta
- GABOR
- OW (road) Pilóta
MI is a probléma?
Én voltam előrébb, neked kellett volna visszavenned...
Követtem az ideális ívet ugyan úgy ahogy egész futam alatt tettem. Még csak mellettem sem voltál!
Inkább én óvhatnálak téged mert vagy 4x seggbekurtad a redbullom elég szépen.
Követtem az ideális ívet ugyan úgy ahogy egész futam alatt tettem. Még csak mellettem sem voltál!
-
- Kapcsolat:
Nyugi, meg lesz nézve...GABOR írta:MI is a probléma?
Buchert Csaba
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Montreal:
1. kör CsaB vs Igen és TakiMassa, 2-es kanyarban több autó távolságból berobbantak.
2. kör CsaB vs. Kopi 3-as, célegyenes utáni bal jobb sikán 2. kanyarja.
29. kör CsaB vs. Bandita Célegyenes végénél.
1. kör CsaB vs Igen és TakiMassa, 2-es kanyarban több autó távolságból berobbantak.
2. kör CsaB vs. Kopi 3-as, célegyenes utáni bal jobb sikán 2. kanyarja.
29. kör CsaB vs. Bandita Célegyenes végénél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaB hétf. jún. 17, 2013 9:15 am-kor.
- Makako
- OW és zárt kasztnis (road) Pilóta
Kérném megvizsgálni a 29. körben történt "koccanást" Csab-val! Ha itt is én voltam a hibás akkor tényleg elég volt,vissza is adom az autómat!
Annyiszor van igazam ahányszor csak akarom...
-
- Kapcsolat:
- Tommy78
BengA írta:MF1B Kanadai nagydíj
Benga - Bandi (Rajtnál)
Feltételezem Bandi nem használ rajt automatikát. Hozzá képes igen jól kapom el a rajtot és jobbról el szeretnék menni szűken, de a rajt automatika hiánya miatt Bandi kocsijának hátulja kitör és nem tudom már lereagálni neki megyek.
Rajt automatikát külön ezért még egyszer kipróbáltam...1-ben 3-4 másodpercig pirosban pörög az autó, de akkor sem megy el a segge (Nekem).
Benga - Bandi (12. kör)
Célegyenes utáni sikánnál már a füvön megyek, de nem elég nagy neki a hely.
Benga - Bandi (12. kör kb 24. másodperce)
Belülről előznék, az autóm még csak nem is csúszik (normál sebesség), ismét nem kapom meg a helyet az előzéshez.
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Kopi szerintem ezt rossz helyre írta. Átmásoltam.KOPI írta:Szeretnék magam ellen egy vizsgálatot.állat modon rajtoltam silverstonba és kicsaptam Viket. Megvártam,de akkor is fasz voltam mert figyelmetlen voltam.
Elküldve: hétf. júl. 01, 2013 7:45 am
Bocs ha rosszul tettem, csak most olvastam.
-
Igazából mind1, mert már aznap olvastuk. A fórumot meg szerencsére tudjuk kezeli és nem kerüli el a figyelmünket. Döntés is megszületett már, csak még Csabának nem volt ideje kiírni, de ami késik nem múlik.CsaB írta: Kopi szerintem ezt rossz helyre írta. Átmásoltam.
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Akkor elnézést kérek !Gadfly írta:Igazából mind1, mert már aznap olvastuk. A fórumot meg szerencsére tudjuk kezeli és nem kerüli el a figyelmünket. Döntés is megszületett már, csak még Csabának nem volt ideje kiírni, de ami késik nem múlik.CsaB írta: Kopi szerintem ezt rossz helyre írta. Átmásoltam.
-
Semmi baj! Amúgy is Kopi hibája.CsaB írta:Akkor elnézést kérek !Gadfly írta:Igazából mind1, mert már aznap olvastuk. A fórumot meg szerencsére tudjuk kezeli és nem kerüli el a figyelmünket. Döntés is megszületett már, csak még Csabának nem volt ideje kiírni, de ami késik nem múlik.CsaB írta: Kopi szerintem ezt rossz helyre írta. Átmásoltam.
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
- OW (road) Pilóta
Nürburgring
Giorgio vs Bandi
2 kör, 1 perc 03 (sajna csak így tudom megadni az időt, nem találtam a versenyben eltelt időt)
Giorgio kilök, majd hajt tovább, én az utolsó helyre esek vissza, 1 mp lassul az autó
Giorgio vs Bandi
2 kör, 1 perc 03 (sajna csak így tudom megadni az időt, nem találtam a versenyben eltelt időt)
Giorgio kilök, majd hajt tovább, én az utolsó helyre esek vissza, 1 mp lassul az autó
Balogh András
-
- Kapcsolat:
Páholyból néztem végig, úgyhogy megoldjuk!Bandika írta:Nürburgring
Giorgio vs Bandi
Buchert Csaba
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
3. kör elején a Mercedes arénában a 3as 4es kanyarnál vikkel összeértünk és ő megpörgött.
Kérném a BT-t bár lehet kicsit késve, de vizsgálják meg az esetem és hozzák meg a döntésüket.
Köszönöm !
Kérném a BT-t bár lehet kicsit késve, de vizsgálják meg az esetem és hozzák meg a döntésüket.
Köszönöm !
-
Kérném a BT-t, hogy vizsgálják meg a hungaroringi futam rajtjának első körét és döntsenek belátásuk szerint!
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
- Kapcsolat:
Ezt mindig megteszem, ha nincs semmi akkor is!Gadfly írta:Kérném a BT-t, hogy vizsgálják meg a hungaroringi futam rajtjának első körét és döntsenek belátásuk szerint!
Buchert Csaba
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Kérném a BT-t hogy a 2. körben az 5-ös kanyarnál vizsgálja meg a tevékenységem Metosszal szemben, érzésem szerint ráhúztam az autót.
Valamint kérném a 3. kör 1. sikánban Kopi vizsgálatát, először meglökött, aztán még ugyanott meg is forgatott és tovább haladt.
Köszönöm.
Valamint kérném a 3. kör 1. sikánban Kopi vizsgálatát, először meglökött, aztán még ugyanott meg is forgatott és tovább haladt.
Köszönöm.
- KOPI
Nem kell megnézni,én voltam fasz,kilöktelek és mentem tovább.Várom a büntit.Bocsánat CsaBCsaB írta:Kérném a BT-t hogy a 2. körben az 5-ös kanyarnál vizsgálja meg a tevékenységem Metosszal szemben, érzésem szerint ráhúztam az autót.
Köszönöm.
- Tommy78
Szeretném kivizsgáltatni a következő esetet:
34. körben a Degner előtti jobbosban, Szentpéteri Peti a kanyart átvágva előzőtt meg, de a pozíciót nem adta vissza.
34. körben a Degner előtti jobbosban, Szentpéteri Peti a kanyart átvágva előzőtt meg, de a pozíciót nem adta vissza.
- Gilberto
- Top Pilóta
Szeretném a következő eset kivizsgálását:
38. kör a visszafordító előtt Makako a kék zászló ellenére visszahúzza az autót előttem az ívre belemegyek bukok 4.mp-et!
38. kör a visszafordító előtt Makako a kék zászló ellenére visszahúzza az autót előttem az ívre belemegyek bukok 4.mp-et!
Manchester United
-
- Kapcsolat:
Az óvásokat megnéztük, az eredmény módosult!
@Gilbert Egy személyes vélemény ami régóta böki a csőröm:
Értem én, hogy SZERINTED ezért nem lettél 3., de ha egy kicsit a megnyilvánulásaidra figyelnél az jó lenne. És ezt nem feltétlen erre a hsz-re értem.
@Gilbert Egy személyes vélemény ami régóta böki a csőröm:
Értem én, hogy SZERINTED ezért nem lettél 3., de ha egy kicsit a megnyilvánulásaidra figyelnél az jó lenne. És ezt nem feltétlen erre a hsz-re értem.
Buchert Csaba
- Gilberto
- Top Pilóta
Köszönöm Csaba az utbaigazitást igyekszem majd odafigyelni erre! Hangsúlyozom nem akartam senkit megbántani ezentúl jobban figyelek majd a megnyilvánulásaimra!!!!
Manchester United
-
- Kapcsolat:
Köszönöm, hogy nem csesztetésnek vetted hanem annak ami a célja volt! Szeressük egymást! :DGilberto írta:Köszönöm Csaba az utbaigazitást igyekszem majd odafigyelni erre! Hangsúlyozom nem akartam senkit megbántani ezentúl jobban figyelek majd a megnyilvánulásaimra!!!!
Buchert Csaba
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
India
Bandi az első körben (52. mp) a törött kocsijával lecsúszik a pályáról és nem veszi figyelembe a többi autó úgy jön vissza a pályára, majdnem ütközünk, kénytelen voltam levágni a sikánt. Azt hiszem pozíciót is veszítek az esetnél.
CsaB-ot a 11. körben (25. mp) megelőzöm, majd nagyot hibázik, mert eldobja a kocsit, mely sajnálatos módon telibe ver engem. Első szárny megsérül, amely miatt a következő kanyarban a falnak csapódok és ezzel helyezéseket, taktikát és érzésem szerint az 5. helyet elbukom.
Kérem a két esetet megvizsgálni.
Köszönöm
Bandi az első körben (52. mp) a törött kocsijával lecsúszik a pályáról és nem veszi figyelembe a többi autó úgy jön vissza a pályára, majdnem ütközünk, kénytelen voltam levágni a sikánt. Azt hiszem pozíciót is veszítek az esetnél.
CsaB-ot a 11. körben (25. mp) megelőzöm, majd nagyot hibázik, mert eldobja a kocsit, mely sajnálatos módon telibe ver engem. Első szárny megsérül, amely miatt a következő kanyarban a falnak csapódok és ezzel helyezéseket, taktikát és érzésem szerint az 5. helyet elbukom.
Kérem a két esetet megvizsgálni.
Köszönöm
-
- OW (road) Pilóta
[quote="BengA"]India
a lehetőségekhez képest próbáltam mindekinek szabad utat engedni, figyelembe vettem a forgalmat mivel teljesen egyben voltunk még.az ideális íveket próbáltam kerülni amennyire törött szárnnyal lehetséges.a pálya mellett a füvön csak nem mehettem egy teljes kört.
természetesen nem szándékos volt az eset, elnézést ha ezen múlt a jobb helyezésed
a lehetőségekhez képest próbáltam mindekinek szabad utat engedni, figyelembe vettem a forgalmat mivel teljesen egyben voltunk még.az ideális íveket próbáltam kerülni amennyire törött szárnnyal lehetséges.a pálya mellett a füvön csak nem mehettem egy teljes kört.
természetesen nem szándékos volt az eset, elnézést ha ezen múlt a jobb helyezésed
Balogh András
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Senki nem mondta, hogy szándékos volt, hanem figyelmetlen...a füvön természetesen nem kellett volna körbe menned, csak megvárni, még a versenyben lévő autók elmennek és irány a box...nem mi tehetünk a letört szárnyról.Bandika írta:a lehetőségekhez képest próbáltam mindekinek szabad utat engedni, figyelembe vettem a forgalmat mivel teljesen egyben voltunk még.az ideális íveket próbáltam kerülni amennyire törött szárnnyal lehetséges.a pálya mellett a füvön csak nem mehettem egy teljes kört.
A helyezésem nem ezen múlott, hanem csak pozíciót vesztettem.
-
- OW (road) Pilóta
BengA írta:Senki nem mondta, hogy szándékos volt, hanem figyelmetlen...a füvön természetesen nem kellett volna körbe menned, csak megvárni, még a versenyben lévő autók elmennek és irány a box...nem mi tehetünk a letört szárnyról.Bandika írta:a lehetőségekhez képest próbáltam mindekinek szabad utat engedni, figyelembe vettem a forgalmat mivel teljesen egyben voltunk még.az ideális íveket próbáltam kerülni amennyire törött szárnnyal lehetséges.a pálya mellett a füvön csak nem mehettem egy teljes kört.
A helyezésem nem ezen múlott, hanem csak pozíciót vesztettem.
Senki nem mondta, hogy Ti tehettek arról, hogy letört a szárnyam, remélem mást nem zavart meg a "figyelmetlenségem" rajtad kivül.
Balogh András
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Úgy látom, Te nem szereted, ha megóvnak...Bandika írta:Senki nem mondta, hogy Ti tehettek arról, hogy letört a szárnyam, remélem mást nem zavart meg a "figyelmetlenségem" rajtad kivül.
Hibázni emberi dolog, és azokért itt még senkit nem zártak ki tudtommal.