amúgy különösebben nem változtatott volna sokmindenen a versenyemen, nem azért írtam
Ezért is nem TS-n szoktam közölni ezt az infót, mert ott tényleg elhangzásról beszélhetünk amiről le lehet maradni. A chatnek viszont nyoma van, csak vissza kellett volna olvasni h mi a szitu.Bandika írta:az info elhangzásakor nem voltam a gép elött, nem tudtam, hogy csak az első 5 megy, ergo nem tudtam róla
Az időmérő mint mindig, 19:30-kor veszi kezdetét és nem 20:00-kor! (első hsz)Bandika írta:azért nem, mert az én órámon még nem volt 8h
BengA írta:Örültem, hogy olyanokkal tudtam partyban lenni mint Gadfly, Metosz és Tommy, annak ellenére, hogy Ők keveset készültek.
@Tommy
Kár, hogy a végén falat fogtam, kemény csatára számíthattál volna az uccsó 3-4 körben![]()
Természetesen nem úgy értettem én sem, hogy gyengék voltatok, csak látszott/érződött, hogy kellett Nektek 15-20 kör, hogy igazán úgy menjetek ahogy tudtok.metosz írta:BengA írta:Örültem, hogy olyanokkal tudtam partyban lenni mint Gadfly, Metosz és Tommy, annak ellenére, hogy Ők keveset készültek.
@Tommy
Kár, hogy a végén falat fogtam, kemény csatára számíthattál volna az uccsó 3-4 körben![]()
Az lehet, hogy keveset készültünk, de egyikünknek se tudná a két kezén megszámolni mennyi F1 futamot mentünk már a pályán, a többiről nem is beszélve.![]()
Felkészületlenségünk ilyen formában nem teljesen fekszik, te fejlődtél sokat. Gratulálok! Az edzés eredménye nem tűnik el.
Frank most repült el az ablak előtt örömében, olyan volt mint az E.T.-ben a nagy jelent.
Hogy ez a jutúúb mekkora egy fos. Feltöltést követően picit félredekódolta a dolgokat és 5mp-ként krikszkrakszos a kép. Most konvertálom át vmi populárisabba (az eredeti wmv volt), így egy picit csúszik a közzététel.... (sztem max egy óra és okés lesz a dolog)Gadfly írta:Összecsaptam egy összefoglaló videót.kb. 19:00 körül tudom majd linkelni...
Ja, most az mp4-nél is primitívebb avi-ba raktam. Ezzel már csak nem lesz gondja.GABOR írta:Én mp4-be szoktam konvertálni, eddig nem volt gond a youtube-al. Esetleg próbáld meg...