Nem kell megnézni,én voltam fasz,kilöktelek és mentem tovább.Várom a büntit.Bocsánat CsaBCsaB írta:Kérném a BT-t hogy a 2. körben az 5-ös kanyarnál vizsgálja meg a tevékenységem Metosszal szemben, érzésem szerint ráhúztam az autót.
Valamint kérném a 3. kör 1. sikánban Kopi vizsgálatát, először meglökött, aztán még ugyanott meg is forgatott és tovább haladt.
Köszönöm.
- KOPI
- Admin: Admin
Re: Jelentkezés - MF1B13 MONZA 13.09.08. VASÁRNAP

-
TABELLA FRISSÍTVE A MONZAI ADATOKKAL!
Gumiellenőrzés utáni eredmény:
1. GABOR 61:15.762
2. Lajos Bodnar +0:02.025
3. Gadfly +0:34.655
4. Csaba Buchert +0:34.734
5. Tommy +0:39.039
6. metosz +1:10.641
7. vik +1 lap
8. Kopi +1 lap
9. Zsozsesz +1 lap
10. Makákó +1 lap
BT eredmények a következő napokban várható....
Gumiellenőrzés utáni eredmény:
1. GABOR 61:15.762
2. Lajos Bodnar +0:02.025
3. Gadfly +0:34.655
4. Csaba Buchert +0:34.734
5. Tommy +0:39.039
6. metosz +1:10.641
7. vik +1 lap
8. Kopi +1 lap
9. Zsozsesz +1 lap
10. Makákó +1 lap
BT eredmények a következő napokban várható....
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
- Zsozsesz
- Ász Pilóta
Nem kell elnézést kérned, a futamon sokszor nem voltam képbe....Gadfly írta:
Ja és Zsozsesztől szeretnék elnézést kérni, amiért lekörözéskor túl közel mentem hozzá (igazából nem tudtam, hogy ott lecsúsztál v. csak el akarsz engedni).

- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Köszönöm a versenyt az Uraknak, gratulálok mindenkinek aki elindult és jelenlétével növelte a verseny élvezetét. Úgy voltam vele - mivel 1 métert nem mentem megint a versenyig, hogy talán a rutin majd megment és nem megyek senkibe bele féktávon, mert hát lássuk be Monza a kigyorsításról és a fékpontokról szól. Így bennem volt, hogy nem kellene erőltetni, mert valami nagy galibát okozhatok, szerencsére senkivel nem ütköztem, bár páran formálták a rajtam a kasznijukat, de csak olyan esetre emlékszem, ahol biztosan nem voltam hibás.
Magamtól 1x se hibáztam aminek nagyon örülök és most nekem ez volt a fontos, lassan de biztosan. DRS nem ment így előzni szinte képtelenség lett volna az én settemmel, Kopival nagy csatában voltam egy ideig, amit ezúton is köszönök neki.
6. hely meglepetés,
úgy fest megint szereztem pár pontot a csapatnak, ha így menne az év végéig akkor elégedett lennék a teljesítményemmel. Sajnos most olyan pályák jönnek amin F1-ben nem versenyeztem. Csak találok időt pálya tanulásra is, ha meg nem akkor legrosszabb esetben besegítek a TV-nek.

Magamtól 1x se hibáztam aminek nagyon örülök és most nekem ez volt a fontos, lassan de biztosan. DRS nem ment így előzni szinte képtelenség lett volna az én settemmel, Kopival nagy csatában voltam egy ideig, amit ezúton is köszönök neki.
6. hely meglepetés,

-
- Kapcsolat:
MF1B 2013 - 12. Futam Monza
5:25 - Csab ráhuzza az autót Metoszra, az eset szabálytalan, de mivel Csab tisztában vele, hogy hibázott(magát óvta meg) valamint nem is lett komoly következménye így nincs büntetés. Viszont megkérjük Csab-ot, hogy legközelebb hagyjon helyet a mellette levőnek.
6:29 - Kopi az első sikánban meglöki Csab-ot. Csab megpördül és sok helyet veszít. Kopi továbbhajt ezért 5 helyes rajtbüntetésben részesül!
23:19 - Csaba az utolsó sikánban más ritmusban gyorsít ki mint az őt éppen megelőző Gilberto és hátulról megpöcköli. Gilberto autója ettől megcsúszik és a falnak csapódik. Gilberto néhány méter múlva feladja a versenyt. Csaba 10 helyes rajt büntetést valamint Figyelmeztetést kap!
46:38 - Zsoszesz szélesen veszi a Lesmo I-et , Gadfly meg neki megy mert nem elég figyelmes, csak picit el kellett volna venni a gázt, de nyilván arra számított, ha már kisodródott Zsozsesz, akkor majd csak mögé fog visszajönni. Versenybaleset!
56:17 - Csaba és Gadfly nagy csatában vannak amikor Csaba az első kanyarban kívülről próbál rövidebbet fékezni. A féktáv végén az autó megcsúszik és jobbra fordul ahol nagyon közel van Gadfly és hozzáér, így mindketten megpördülnek. A baleset további következménye, hogy Kopi ütközik Csabával. Csaba néhány kanyar múlva visszaengedi Gadfly-t. Versenybaleset!
5:25 - Csab ráhuzza az autót Metoszra, az eset szabálytalan, de mivel Csab tisztában vele, hogy hibázott(magát óvta meg) valamint nem is lett komoly következménye így nincs büntetés. Viszont megkérjük Csab-ot, hogy legközelebb hagyjon helyet a mellette levőnek.
6:29 - Kopi az első sikánban meglöki Csab-ot. Csab megpördül és sok helyet veszít. Kopi továbbhajt ezért 5 helyes rajtbüntetésben részesül!
23:19 - Csaba az utolsó sikánban más ritmusban gyorsít ki mint az őt éppen megelőző Gilberto és hátulról megpöcköli. Gilberto autója ettől megcsúszik és a falnak csapódik. Gilberto néhány méter múlva feladja a versenyt. Csaba 10 helyes rajt büntetést valamint Figyelmeztetést kap!
46:38 - Zsoszesz szélesen veszi a Lesmo I-et , Gadfly meg neki megy mert nem elég figyelmes, csak picit el kellett volna venni a gázt, de nyilván arra számított, ha már kisodródott Zsozsesz, akkor majd csak mögé fog visszajönni. Versenybaleset!
56:17 - Csaba és Gadfly nagy csatában vannak amikor Csaba az első kanyarban kívülről próbál rövidebbet fékezni. A féktáv végén az autó megcsúszik és jobbra fordul ahol nagyon közel van Gadfly és hozzáér, így mindketten megpördülnek. A baleset további következménye, hogy Kopi ütközik Csabával. Csaba néhány kanyar múlva visszaengedi Gadfly-t. Versenybaleset!
Buchert Csaba
-
Médiatár frissítve a SPA és Monza futamokkal!
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
- GABOR
- OW (road) Pilóta
Pár kép a monzai futamról: https://docs.google.com/file/d/0B9c7RxU ... sp=sharing

- GABOR
- OW (road) Pilóta