Verseny részvétel, illetve hiányzás bejelentés a futamokra kötelező! Minden futamkiírás első hozzászólásában találhatok a hivatalos információk, illetve a szerverre lépéshez szükséges adatok, modok, pályák, kiegészítések.
Bandika írta:A Q2-be nem mentem ki, nem éreztem annyit, hogy előrébb végezzek mint a 9. hely, bár így hogy Tommy nem ment ki és Berci is csak egy biztonságit ment akár 7. hely is lehetett volna, végülis majdnem mindegy.
A versenyen lággyal indultam, mert a keményet nem igazán sikerült felmelegítenem, így nem mertem a hideg aszfalton bevállalni.
Rpetivel és Metosszal alakultak ki csaták a verseny első feléig.Gyorsabbnak éreztem magam de arra is gondoltam, hogy az lehet csak hogy keményen indultak.A lágyat 15 körig nyúztam, utánna feldobtam a keményet.Stabil voltam vele de nagyon lassú.Közeledett rám Metosz akkor már biztos voltam benne, hogy egy kiálláson lesz csak úgy mint a hátsó régiókból többen.Mikor Metosz már ott volt a nyakamban inkább kijöttem idő elött a lágyért, mert ez volt az egyetlen reményem, hogy a végén meg tudjam előzni.A verseny utolsó harmadában megint jött Rpeti és gyorsan zárkózott a friss lágyakon.A netje gyenge lehetett, laggolt, mert hol a pálya mellett hol itt hol ott láttam, picit zavaró volt, talán ezt ő is érzékelte, mert a második egyenes végén megpördített.Eldobtunk vagy 4 mpt, pedig akkor már Metosz csak 3 mpre volt.Aztán jött a lekörözés, ott is rossz helyen értek utol a 3. szektorban és inkább lejöttem a pályáról minthogy vmi baj legyen belőle ez is volt 3 mp, így a lemaradásom már akkora volt, hogy csak behoztam a végén az autót.
Jó verseny volt, Grat Peti!
Ne haragudj Bandi, valószínűleg tényleg lag volt mert egyszer csak ütköztünk
Megint nem sok időm volt tesztelni és az sem jött be hogy a keményen mentem 30kört az elején, de élveztem. A végére elfogyott volna a benzin is valószínűleg, inkább kiléptem
Megjavítom a netem és jövök amikor tudok ha szabad
GABOR írta:Viszont Szentpéteri Peti!
Nem látom a neved hogy jössz a díjátadóra!
Azt ugye tudod hogy csak úgy kapod meg az első helyet ha jössz is?
Sajnos nem csak rajtam múlik, hogy megyek-e, mert Januárban valószínűleg megyünk Ausztriába, ami azért nem 2Ft, illetve ott van még a karácsony is, így sok miből nincs elmenni, de próbálok addigra összeszedni elegendő manit :D
[/quote] Ne haragudj Bandi, valószínűleg tényleg lag volt mert egyszer csak ütköztünk
Megint nem sok időm volt tesztelni és az sem jött be hogy a keményen mentem 30kört az elején, de élveztem. A végére elfogyott volna a benzin is valószínűleg, inkább kiléptem
Megjavítom a netem és jövök amikor tudok ha szabad [/quote]
nem haragszom Peti,nem fogok óvni még úgy sem, hogy megpördítettél.
lehet utolértem volna Metoszt de már mindegy..
Gilbert jelezte, hogy sajnos a szükséges screenshotok elmaradtak, így változott az Abu Dhabi végeredmény, ami a fenti hsz-ben látható. Tabella is frissítve!
Na, a helyzet az hogy annyira nem volt egyszerű a manőver mint gondoltam.
Sajna a figyelmeztetés után max 15 perces videókat lehet feltölteni és ez aktív fél éven keresztül...
Mivel több videóban szerepelt a tartalom ezért inkább töröltem az összes ilyen tartalmat. Persze nem biztos hogy emiatt volt az egész dolog mert azt luxus meghatározni a youtubenál.
Lényeg hogy mázlimra több youtube fiókom van ezért nem okozott túl sok problémát a kedves google.