Akkor hogy löklek ki bakker?Fekete Misi írta:Sajnos itt kell maradnom Debrecenben, úgyhogy nem tudok jönni a nyitófutamra![]()
![]()
2014, új év, új helyzet. Idén akasztják a hóhért, és Téged lök ki mindenki, aki éppen arra járBengA írta:Akkor hogy löklek ki bakker?Fekete Misi írta:Sajnos itt kell maradnom Debrecenben, úgyhogy nem tudok jönni a nyitófutamra![]()
![]()
Na most akkor a szabályzatot félreértettem, mert ott a bajnokságban induláshoz kell az 50 kör. De akkor megpróbálkozok egy rf újratelepítésselTommy78 írta:Matte a PIT-ből kezdheti meg a futamot.
Nem vagyok hibás 1% ban sem. Te kiforogtál én lassan mentem és obégattam hogy gyere már mert megbasz.Nem kell ugy beállitani hogy hibás vagyok. 1 dologban vagyok hibás,hogy azt értem el ezzel az egész szarral hogy a fiammal kiabáltam hogy hagyjon már békén a kérdésével hogy mi a baj. Levontam a következtetést.Ennyit nekem nem ér ez a bajnokság. az összes teszten itt voltam, 3 ból 2 szer teljes távot nyomtam. 298 kör a hotlapon,és megint én szivom meg a futamot.Gadfly írta:@Kopi
Nyilván én basztam el és a mondókám előtt bocsánatot is kértem. Nem azt mondtam, hogy konkrétan a Te hibát, hanem azt, hogy 50-50%. Ha nem előzöl meg, ahogy Tommy se ill. akik még hátrébb voltak, akkor nyilván nincs ez a bünti! Erre írtam, hogy nem csak rajtam múlott és h 50-50, de így jobban átgondolva inkább 75-25-ben az én hibám. Tényleg nagyon sajnálom és kár lenne ha ilyen faszság miatt már most befejeznéd.
Grat ügyes vagy BengA.BengA írta:Nagyon vártam ezt a bajnokságot, de most keserű szájízzel távoztam a futamról.
Tudom, sokat nem számít, hogy 12., vagy 15. az ember, de nekem sokat számít, mert keveset tudok készülni.
Ezekkel a box helyekkel kezdeni kell valamit, mert így mindig a lassabb versenyző szopja meg.
Felküzdi az ember magát a top 10 közelébe és kezdheti elölről, mert nem fér oda. A második esetnél már elegem lett.
KOPI írta:Nem vagyok hibás 1% ban sem. Te kiforogtál én lassan mentem és obégattam hogy gyere már mert megbasz.Nem kell ugy beállitani hogy hibás vagyok. 1 dologban vagyok hibás,hogy azt értem el ezzel az egész szarral hogy a fiammal kiabáltam hogy hagyjon már békén a kérdésével hogy mi a baj. Levontam a következtetést.Ennyit nekem nem ér ez a bajnokság. az összes teszten itt voltam, 3 ból 2 szer teljes távot nyomtam. 298 kör a hotlapon,és megint én szivom meg a futamot.Gadfly írta:@Kopi
Nyilván én basztam el és a mondókám előtt bocsánatot is kértem. Nem azt mondtam, hogy konkrétan a Te hibát, hanem azt, hogy 50-50%. Ha nem előzöl meg, ahogy Tommy se ill. akik még hátrébb voltak, akkor nyilván nincs ez a bünti! Erre írtam, hogy nem csak rajtam múlott és h 50-50, de így jobban átgondolva inkább 75-25-ben az én hibám. Tényleg nagyon sajnálom és kár lenne ha ilyen faszság miatt már most befejeznéd.
3 autóval könnyű :D Csapatot izgibb lenne ha mindig csak kettő számolódna be.Makako írta:A nem hivatalos márkaverseny (csapatverseny) pontállása az 1. futam után:
-------------------------------------------------------------------------
1. Porsche RSR : 56 pont
2. McLaren MP4: 49 pont
3. Gallardo : 44 pont
4. Viper GTSR: 34 pont
5. Ford GT: 32 pont
6. SLS AMG: 18 pont
7. BMW Z4: 14 pont
8. Corvette C6R: 12 pont
9. Ferrari 458: 11 pont
Azért ez nem teljesen igaz. Egyáltalán nem fejből volt az a 94-es futam. Valaki megnézte , szerintem tálcára rakással a dolgokat és mondta mit kell írnom. Elmondtátok nekem mi a jelszó az admin felülethez és amit mondtatok azt pötyögtem be. A végén persze hogy ment a végén fejből mondjuk a green parancs, amikor 30 kör alatt 10 sárga volt.KOPI írta:Makako,a bünti levételről csak még 1 dolog.volt egy indy versenyünk ahol röpködtek a büntik ugyanigy.igaz akkor több ember volt érdekelt hogy levegyük.és hopp akkor fejből lökték a kódokat,most nem.Ezt Zsozsesz is tanusitotta ma reggel.Szoval igy köszi de nem.senki nem mondta hogy oldjuk meg sárga alatt,kuss volt.
Kopi Tommy is mondta közben,hogy csináljunk egy sárgát! Gondolom úgy akarta,hogy az alatt visszaállhattál volna az eredeti pozíciódba! A kódokkal én nem tudtam segíteni és admin se vagyok.KOPI írta:Makako,a bünti levételről csak még 1 dolog.volt egy indy versenyünk ahol röpködtek a büntik ugyanigy.igaz akkor több ember volt érdekelt hogy levegyük.és hopp akkor fejből lökték a kódokat,most nem.Ezt Zsozsesz is tanusitotta ma reggel.Szoval igy köszi de nem.senki nem mondta hogy oldjuk meg sárga alatt,kuss volt.
Ha 3 autót számolunk márkánként akkor legalább ösztönözve van mindhárom pilóta,hogy jöjjön futamra és hozza a pontokat! Mi van akkor ha csak 1 ember jön egy csapatból? Akkor az meg azt mondaná,hogy csak a legtöbb pontot szerzőt számoljuk? Amúgy most csak 3 csapat hozott pontokat 3 pilótával! Biztos lesz náluk is olyan futam amikor valamelyikük kiesik és nem hoz semmit! De akkor már itt lenne a másik "ökörség" szerintem: a minuszolás!danikosz írta:3 autóval könnyű :D Csapatot izgibb lenne ha mindig csak kettő számolódna be.Makako írta:A nem hivatalos márkaverseny (csapatverseny) pontállása az 1. futam után:
-------------------------------------------------------------------------
1. Porsche RSR : 56 pont
2. McLaren MP4: 49 pont
3. Gallardo : 44 pont
4. Viper GTSR: 34 pont
5. Ford GT: 32 pont
6. SLS AMG: 18 pont
7. BMW Z4: 14 pont
8. Corvette C6R: 12 pont
9. Ferrari 458: 11 pont
Igazad van, javítom!Makako írta:Összességében nagyon korrekt futam volt, kiemelendő a létszám (21?) ami ezt és a látványos viadalokat lehetővé tette, a következő versenyt is ezek reményében várom!![]()
Turi 24-en!!!!!!!! indultunk.
Lehet, hogy ezt benéztem (ha igen akkor sry), de nekem úgy jött le TS-n, mint ha a te hangodat hallottam volna az első resi előtt. Mondjuk az sfx-ben nem vettem le az értékeket, így sokszor nem hallottam jól.KOPI írta:Fejemhez vágod az elsö resit?Nevetséges. Meg az is hogy mindenki segiteni akart.Ja Voodoo könnyen mondja hogy töltsem le majd feljövök sárgánál.Ha ez vele van,nem igy kezeli.lásd v8. Levonva a következtetést.Bocsi hogy sokat készültem bocsi hogy nem engedtelek 3 méter alatt vissza,bocsi a resi miatt,bocsi minden miatt.Eddig nem irtam be a bajnokiba hogy kocsim szabad,de mivel ennyit hibáztam a futamon,ám legyen.Téma lezárva.
KOPI írta:Fejemhez vágod az elsö resit?Nevetséges. Meg az is hogy mindenki segiteni akart.Ja Voodoo könnyen mondja hogy töltsem le majd feljövök sárgánál.Ha ez vele van,nem igy kezeli.lásd v8. Levonva a következtetést.Bocsi hogy sokat készültem bocsi hogy nem engedtelek 3 méter alatt vissza,bocsi a resi miatt,bocsi minden miatt.Eddig nem irtam be a bajnokiba hogy kocsim szabad,de mivel ennyit hibáztam a futamon,ám legyen.Téma lezárva.
Amint hazaértem linkelem ki a szerver replayt.Turi írta:Replay lesz kint, vagy kérhetnék valakitől?
Én most értem haza úgy, h:Tommy78 írta:Amint hazaértem linkelem ki a szerver replayt.Turi írta:Replay lesz kint, vagy kérhetnék valakitől?
Remélem videóhoz kell.
Tudom, hogy nem így gondolodKOPI írta:Igazad van mindenbe,ugyhogy le is zárhatjuk.
Köszönöm szépen, elképzelhető!Gadfly írta:Én most értem haza úgy, h:Tommy78 írta:Amint hazaértem linkelem ki a szerver replayt.Turi írta:Replay lesz kint, vagy kérhetnék valakitől?
Remélem videóhoz kell.
SZERVER REPLAY (Q1-Q2-R)
Figyi Turi, bocs, hogy így fogalmazok, de ezt kurva gyorsan felejtsd el!!!Turi írta:Az utolsó SC fázis során a pitelést BengA, mint harmadik autójával nem sikerült megoldanunk a Mclaren csapattal.. Sajnos érthető okokból fel is adta a futamot amit a saját hibámnak is tekintek - ne haragudj rám BengA, először sikerült másodszor nem értem, hogy miért nem, rossz érzések fognak el ha az esetre gondolok, nagyon sajnálom!![]()
![]()
Mi a faszér vagyok én picológus? :DKOPI írta:Ha a maszim PSZIHOLOGUSA azt mondja igazam van,nekem az elégtétel.
Akarsz beszélni róla?Csaba írta:Mi a faszér vagyok én picológus? :DKOPI írta:Ha a maszim PSZIHOLOGUSA azt mondja igazam van,nekem az elégtétel.
de akkor nem pszichologus vagyok, hanem én vagyok a betegBengA írta:Akarsz beszélni róla?Csaba írta:Mi a faszér vagyok én picológus? :DKOPI írta:Ha a maszim PSZIHOLOGUSA azt mondja igazam van,nekem az elégtétel.
Ott a pont!Gadfly írta:Miért melyik pszichologus nem beteg? :-)
Én is ezen gondolkoztam miközben írtam! :DBengA írta:Ott a pont!Gadfly írta:Miért melyik pszichologus nem beteg? :-)