Egy ilyen feladattal, mint az online, bíráskodás nem lehet egyedül hagyni senkit sem, Tony-nak segítségre volt szüksége. Kértem tőle futam előtt, hogy gyakorlatilag figyelmeztetésen kívül ne csináljon semmit, csak éreztesse jelenlétét. Nem volt etikus, hogy beleszóltunk a bíráskodásba, hagyni kellett volna Tony-t dönteni.
Utólag megnézve én versenybalesetnek ítélem a történteket, és mivel én vagyok a bíró, ezt el kell fogadni mindenkinek. Ráadásul Kopi és MO nem ütközött nagyot, Kopi simán folytathatta volna, egyáltalán nem történt durva dolog, végképp semmi szándékosság nem fedezhető fel, - egyik versenyző részéről sem. Szerencsés baleset volt, amiből nem lett tömegbaleset.

Érdekes, hogy arról nem beszélünk, ami valójában az egész problémát okozta. Egy olyan szituáció következett be, amire nem számítottunk. Igazából most sem értem mi történt, valószínűleg LAG vagy rF probléma mert megnézve, Norbinak nem kellett volna visszavenni a körét - ami elsőre elhangzott.
Viszont a dologból tanultunk, és ha legközelebb ilyen van, bíró sárgát ítél (erre van admin parancs), hogy legyen ideje rendezni, mindeközben megtiltja a bokszutca látogatást.
Szerintem alkalmasak vagyunk erre a versenyzésre, a problémát azok keressék magukban, akik sárgákat okoztak, vagy ütköztek. A többieket ne vegyük egy kalap alá, mert igenis a társaság tudja, hogyan kell oválon versenyezni. Aki rendszeresen hibáznak, jöjjenek minden tesztfutamra, és idővel rendbe jön a dolog.

500-on jók leszünk! Illetve tanuljunk abból, hogy nem lehet egy évben 10x 500-as verseny, eleve elveszíti az értékét a nagybetűs 500-as verseny, amiből félévente 1 bőven elég!!!
Köszönöm szépen, hogy végül ilyen sokan rajthoz álltatok, főleg Gadflynak és Tommynak amiért a végéig kitartottak és gratulálok Gingernek ezúton is a győzelemhez.

500 mérföld már magában tiszteletre méltó teljesítmény!

Témát kérem szépen senki ne zárja le! Másik témában akkor úgy is előjön, nem célravezető szerintem szőnyeg alá söpörni. Illetve csak akkor zárjuk le, ha minden érintett hozzászólhatott, nekem is csak most volt időm reagálni, gondolom vannak még így páran, - gratulációkat is figyelembe véve!