Puszi

Én bocsi Peti, hogy versenyeztem.RPeti írta:Bocsánat, felbosszantottam magam![]()
Csaba és Norbi, ne haragudjatok. Régen tudtunk 200 kört menni menni változatlan sorrend mellett egy (él)bolyként, mára ez nem lehetséges. A 37. körben még nem számítottam arra, hogy ha az eleje belassul akkor 3-an száguldanak el külső íven mellettem. Én öregszem és egyre türelmetlenebb vagyok, levontam a konzekvenciákat magamban.
Megpróbálok a magamat érintő részre reagálni és kérdésként fogom fel az állításod Csabi. Tudod, hogy tisztellek és becsüllek - ezt többször is jeleztem feléd, ezét a számonkérő hangnemeden átlépve próbálok írni.Csaba írta:Nem akartam megjegyezni, de végülis most már leszarom -> Nem értem ezt a setup kirakós dolgot amit nagy megsértődve tettél(megjegyzem jogosan), abban a setben a váltó emlékszel hogy volt beállítva? Én igen és én tudom, hogy az úgy szándékosan szar, mert te már akkor sem ezzel a váltó beállítással mentél, akkor miért? Azt mondtad nekem mikor Ákos kirakta a beállítását, hogy inkább ne rakta volna ki, akkor most erre mit mondasz?
KOPI írta:Mozartra nem reagálok mert kár belefognom.Esetleg a leszerepelésről röviden.Ugyan közöm semmi hozzá Mozart de leszerepelésről az nekem ne ugasson aki idegen emberek elött alázza a saját barátnőjét.Nekem az ilyen nem ember.
Ginger setupjárol meg annyit hogy cart 98 ban egy csapatba voltunk,tehát mindig a legjobb settet kaptam..Tudjátok mennyit mentem vele? 0 kört,mert az ő setupja nekem nem feküdt. Tegnap is átküldte magátol,kérés nélkül,és nem tudtam vele menni.Vaoszinüleg h látja hogy kb 20 kör tesztel akarok indulni nem adja oda.
Elég kajánul röhögtél mikor kiderült, hogy Mozart büntit kapott és nem kell visszaadnia Tommynak azt az egy mondom egy k helyet! pl ez engem nagyon zavart. Káröröm a köbön.gstyle írta:"@Gstyle Ezt a rossz szándékot felőled is éreztem már többször emberek irányába és pl tegnap is."
Ezt azért jó lenne, ha bővebben is kifejtenéd, mert ilyenre én nem emléxem!
Pontosan, ez egy hosszú folyamat eredménye, ahogy írtam is.W A Mozart írta: Csabi nevében kérem ki, nem rohant utánam vigasztalni, (főleg, hogy még ezelőtt kilépett, okostojás :D ), ahogy látom, pusztán csak elege lett a gusztustalanságokból, és ennek nem sok köze van hozzám, hacsak az nem, hogy rám a normálisnál több gusztustalanságot szórtok :D
De ezt majd ő elmondja.
Ha úgy érezted, akkor csakis úgy lehetett!Csaba írta:Elég kajánul röhögtél mikor kiderült, hogy Mozart büntit kapott és nem kell visszaadnia Tommynak azt az egy mondom egy k helyet! pl ez engem nagyon zavart. Káröröm a köbön.gstyle írta:"@Gstyle Ezt a rossz szándékot felőled is éreztem már többször emberek irányába és pl tegnap is."
Ezt azért jó lenne, ha bővebben is kifejtenéd, mert ilyenre én nem emléxem!
Elképzelhető, hogy ez a taktikám Mozart... de a tieddel ellentétben - mint a mellékelt ábra mutatja -ez működik. Segítek. Nem kell sokat keresgélned, fent van az "eredmények", illetve a "bajnokok" fül, a fórum tetején.W A Mozart írta:Zsinzser, jobb lett volna meg se szólalsz :D Neked fogalmad sincs a versenyzésről, szerinted a versenyzés nagypapák között zajlik, és körözgetésről szól, a lehető legkisebb kockázat elvével, és ezt kell csinálni 240 körig. Szerintem kell kockázatot vállalni, jókor. Szerintem van értelme nem a tömegben menni, szerintem benne van a pakliban, hogy megyünk 200 kört sárga nélkül.
Teljesen mindegy, hogy ki mit gondol a büntetésről... a döntést a bíró hozza. Én csak elképedve néztem amit művelsz és teszed tönkre mások versenyét, mert azt képzeled, hogy félreállnak előled. Felelőtlen vagy és nem gondolkozol. Egy pillanatig sem. Már a harmadik körben falnak mentél az izgágaságod miatt. Ha az ész nélküli versenyzés nálad kockázatvállalás, akkor nagyon el vagy tévedve öregem. Nem vagy versenyző típus, bár annak képzeled magad. A pálya, mit ellenfél?W A Mozart írta: Az meg a te versenyzői minőségedet mutatja, hogy rámveretsz egy jogtalan büntetést :D Értem én, hogy szeretsz egyedül körözgetni és a pályát legyőzni... lol Amúgy az is kihívás, de versenyzésnek nem nevezném.
Politizáljál inkább apafej
Nem Csabira gondoltam, hanem metoszra te szerencsétlen. Nagyon sajnálom, hogy metosz rohant utánad magyarázkodni, mert nagyon nem volt igaza. Ő is jobban tenné, ha nem a konkrét balesetet, hanem a megelőző felelőtlen és idióta viselkedésedet vizsgálná - többet ér a pályán, mintsem terézanyu szerepében. Már rájöhetne végre.W A Mozart írta:Csabi nevében kérem ki, nem rohant utánam vigasztalni, (főleg, hogy még ezelőtt kilépett, okostojás :D ), ahogy látom, pusztán csak elege lett a gusztustalanságokból, és ennek nem sok köze van hozzám, hacsak az nem, hogy rám a normálisnál több gusztustalanságot szórtok :D De ezt majd ő elmondja.
Nagyon sajnálom Csabi, hogy ennyire átestél a ló másik oldalára. Te komolyan elvártad volna, hogy folyton rakjam ki majd közszemlére az aktuális legjobb setupomat? Esetleg ne is legyen melótok vele ugye? Bármennyire furcsa Mesterem, az utolsó pillanatig nem tudtam eldönteni, hogy milyen settel fogok indulni. A csütörtöki tesztversenyen is még a kirakott setupom (igen, rövid váltós) egy továbbgondolt változatával futottam, mert az autó sokkal-sokkal stabilabb volt szélárnyékban (konkrétan minden helyzetben padlógázzal futott és sokkal jobban fordult) metosz kedden szólt, hogy próbáljam ki a hosszabb váltót is, hátha jó lesz ide, de nem nagyon bíztam benne, mert azzal nem fordult a gép. Aztán végül Petivel egyeztetve egy köztes váltót választottunk. Remélem kielégített a magyarázkodásom, bár nem hiszem, hogy tartoznék ezzel bárkinek is, pláne nem egy olyan srácnak aki pl. Poconóból is visszalépett, mert Mo' nem jött és nem adott neki settet - pedig látod, ott is működött volna a hosszabb áttét.Csaba írta:@ Ginger
Én a múltkor is mondtam, hogy olyat adj amiben nincs kamu, ebben volt és ezt az egyet nehezményezem, mert azt, hogy ennél a modnal oválon a váltót így kell beállítani, arra nem most jöttél rá te sem és én sem. Ez tök mind1 melyik pálya, mindig érvényes volt.
Ez az egy bánt engem, ez nem tetszett. Én nem sajnálom tőled a beállításod, megérdemled a győzelmet, te dolgoztál ezért a legkeményebben évekre visszamenőleg.
Óriási veszteség Mo'... óriási.W A Mozart írta:Nem lehet érdemben beszélgetni veled, mert te nem beszélgetsz, hanem játszmát játszol. Személyesen is évekbe telne, mire értelmes felnőtt emberhez méltó kommunikációt folytatnánk
Én se mertem beleszólni, mert én senki vagyok a vitatkozók között, de ezt az ötletet támogatom, és örülök hogy nem csak én látom így! Nagyon rossz látni hogy veteránok szidják egymást gyerekesen. Ez nem sportemberekhez illő!!!BengA írta:Nem szerettem volna ebbe bele szólni, hiszen semmi közöm nincs hozzá, de mégis van...![]()
Én mindenkivel jó kapcsolatban vagyok és ezt kurvára szar olvasni, hogy így viselkedtek egymással (hangnemtől függetlenül).
Ez egy játék...ha éles verseny lenne, elvágnátok egymás torkát?
Kérlek Titeket, most, hogy mindenki válaszolt mindenkinek, lépjünk túl ezen, a versenynek vége, a döntések megszülettek, a győztes megvan, fogadjátok el és kész.
Tisztelt Mozart, "te béna zenebohóc" ()ezt már 4 sör mondatja:)) )W A Mozart írta:Peti, amikor kiálltam a pitbe lényegében nem volt verseny, valami olyan okból, ami számomra teljesen ismeretlen volt. Nem tudtam, mi történik, ovltak pillanatok, amikor az is megfordult a fejemben, hgoy befejezzük. Kb 1 tized mpem volt eldönteni, hogy kimegyek Gadfly után, egy olyan szituban, amelyben hangsúlyozom egyáltalán nem értettem, mi történik. Szerintem ebben a helyzetben teljesen érthető kérés, ha már nem én hibáztam, hanem a mittomén mi okozta ezt az egészet, hogy ne velem basszun már ki azért, mert ez a helyzet kialakult. Még akkor sem, ha a szabálytalan helyzet közben, szabálytalanságot csináltam. Vagy büntessük meg metoszt, mert sárgát okoztt... Érted.
Egyáltalán nem voltam ideges, egy icipicit sem, nem tom hány futammal ezelőtt is mondtam, csak qualin és rajtnál szoktam izgulni kicsit, mert ott nagyon az élére állítva kell csinálni a dolgokat. Egészen egyszerűen versenyeztem. Célgörbére fordítóban elég nagy tempóval jöttem míg valakik előttem marha lassan, ott valóban tettem egy fura mozdulatot (túl hirtelent), de veszélyes az sem volt. A Kopis esetet meg még mindig úgy látom, hog yén nem csúsztam fel az én ívemről vagy legalábbis fele annyira se, mint amennyire Kopi le. De még akkor se lenne jogos azonnal stop and go-t kapnomFőleg, mert lényegében nem a bíró, hanem a népszavazás döntött, a hangadók, meg a kiabálók :D Mellesleg ennél ezerszer durvább felcsúszásokkal volt dolgom, még ebben az 50 körben is volt egy, pedig szinte végig az élen mentem, amikor Gad megelőzött és a belsőről a pálya kétharmadáig csúszott, neki is mentem hátulról. Ti is tudjátok, hogy ez kb minden körben megtörténik, mondjuk nem velem. És hangsúlyozom, hogy velem most sem történt meg, ti a guminyomot nézitek, én meg a pályát
Csaba ha nálad ezt jelenti a tisztelet, akkor érdekes felfogásod van erről a fogalomról.Csaba írta: Néhányotokat megszólítok, igyekszem tartani amit Metosz kért, hogy tisztelettel beszéljünk egymással.
Egyáltalán nem változtam meg mindig is ilyen voltam, és abszolút nem hisztiztem, nem is szokásom, de bárkit megmernék itt kérdezni, hogy mondja már meg hányszor hallottak engem hisztizni. Szóval ekkora baromságokat légyszíves ne írjál rólam, mert rohadtul nincs igazad, és utálom mikor hazugságokkal dobálóznak.Csaba írta: @Tommy Gyerekes és kicsinyes volt amit egy szaros pozíció miatt hisztiztél, ahogy Metosz írta mellette mindenki elment, mert lassított, hát mellettem is mert Metosz mögött voltam, és nem hisztiztünk
Én megmondom őszintén kedveltelek, de úgy látszik félre ismertelek, vagy megváltoztál, mert nagyon ellenséges és kicsinyes vagy egyes emberekkel szemben, ami számomra elfogadhatatlan.
Én tudom, de irígy vagyok, és nem áeulom elBodzzza írta:Hol a lehet lezárni ezt a topikot? kersem, de nem találom....
lécci zárd le, mert törlök mindent :Dgstyle írta:Én tudom, de irígy vagyok, és nem áeulom elBodzzza írta:Hol a lehet lezárni ezt a topikot? kersem, de nem találom....
Ne légy már kegyetlen, picit még szívjuk egymás vérét, most kezdek belejönni:)))Bodzzza írta:lécci zárd le, mert törlök mindent :Dgstyle írta:Én tudom, de irígy vagyok, és nem áeulom elBodzzza írta:Hol a lehet lezárni ezt a topikot? kersem, de nem találom....
nem baj. ennek véget kell vetni... elég! ugy is megtalálom...gstyle írta:
Ne légy már kegyetlen, picit még szívjuk egymás vérét, most kezdek belejönni:)))
Vagy nem, de az biztos:DDDBodzzza írta:nem baj. ennek véget kell vetni... elég! ugy is megtalálom...gstyle írta:
Ne légy már kegyetlen, picit még szívjuk egymás vérét, most kezdek belejönni:)))
hááát ez az??:DDBodzzza írta:ha le van zárva akkor mé lehet hozzászólni?