Verseny részvétel, illetve hiányzás bejelentés a futamokra kötelező! Minden futamkiírás első hozzászólásában találhatok a hivatalos információk, illetve a szerverre lépéshez szükséges adatok, modok, pályák, kiegészítések.
Lezárt

Mikor legyen a hungaroringi futam?

Augusztus 3.
0
0 szavazat
Augusztus 10.
4
50%
Augusztus 17.
2
25%
Mindegyik időpont jó
2
25%
 
Szavazatok száma: 8

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

MF1B14 VÁLTOZTATÁSOK & HUNGARORING SZAVAZÁS

Hozzászólás Szerző: Gadfly » hétf. júl. 21, 2014 5:51 pm

Mint ahogy többen is észrevettétek az utóbbi futamokon a létszám megcsappant. Ez természetesen betudható szezonális problémának is, hiszen minden év erről tett tanúbizonyságot, hogy nyáron az embereknek több otthonon kívüli programjuk is van. Továbbá többen is jelezték, hogy a 100%-os futamtávok nagyon hosszúak. Természetesen mi sem ragaszkodunk a saját elképzeléseinkhez, hiszen az egyesület célja, hogy a versenyzők igényei 99%-osan ki legyen szolgálva. Éppen ezért a Ti ötleteitek alapján módosítunk pár dolgon, melyek remélhetőleg azon versenyzőknek is lehetőséget nyújtanak a bajnokság indulásában, akiknek a korábbi rendszer gátat szabott.

A módosítások az alábbiak:

-Futamok távja 50% plusz felvezető kör! Ha nem egész szám jön ki az 50%-ra, akkor minden esetben felfelé fogunk kerekíteni. pl. Hockenheim 100% az 67 kör / 2-vel az 33.5, tehát 34 körös a verseny (természetesen plusz felvezető körrel).

-Hogy a MOD-ba ne kelljen belepiszkálni az üzemanyagfogyasztás és a gumikopást illetően, továbbá megmaradjon az idei szezon benzin és gumispórolós feelingje, így a gumi és az üzemanyag is 2X-es szorzót kap elhasználódás/fogyasztást illetően.

-Megvállunk a Q1 és Q2-es rendszertől, helyette 1 db időmérő lesz, amelyen mindenki részt vehet. Természetesen a parc fermé szabály aktív lesz az időmérőn, tehát úgy is lehet értelmezni, hogy csak a Q2-t futjuk le, amelyen mindenki* részt vehet. Ennek hatására az időbeosztás az érintett vasárnapokon az alábbiak szerint fog módosulni:

19:00 – 19:20 Időmérő edzés (20 perc körlimit nélkül, parc fermé szabály)
19:20 – 19:30 Bemelegítés (10 perc)
19:30 – Verseny (felvezető kör + álló rajt, futam táv 50%, kötelező két különböző komponensű gumi használata a futamom)

* a mindenki azt is jelenti, hogy a jövőben nem fogjuk nézni, hogy ki hány kört tett meg előzetesen a hotlapon

-Mivel a bírói testület tagjainak is van bőven elfoglaltsága, így könnyítünk e tekintetben is, és a jövőben csak azokat az eseteket fogjuk vizsgálni, melyekről óvás érkezik!

-Az utolsó futam (Abu Dhabi), ahol mi is dupla pontokat fogunk osztani 100%-os távval fog rendelkezni.


Röviden tömören ennyi! A szabályzatot átírni már nem fogjuk, viszont ezen új módosítások bekerültek az ott található első hozzászólásba. link

Mivel a topik címe szavazásról is szól, így kérnénk minden érintett versenyzőt, hogy válassza ki a számára ideális időpontot. A szavazást csütörtök 20:00 órakor zárjuk le, illetve ezt követően lesz kiírva a hungaroringi futam.


A szerver a szavazás végéig továbbra is Hockenheimel fut, viszont már az új rendszer szerint. Aki teheti nézzen rá és tesztelje!

Továbbá szeretnénk ismét felhívni mindenki figyelmét, hogy ahhoz, hogy a játszóterünk továbbra is aktív maradhasson, ahhoz mindenki segítsége szükséges, melyekről ITT lehet további részleteket megtudni. Előre is köszönjük mindenki segítségét! ;-)
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: MF1B14 VÁLTOZTATÁSOK & HUNGARORING SZAVAZÁS

Hozzászólás Szerző: BengA » hétf. júl. 21, 2014 6:43 pm

Jól hangzik amit írtál!
Remélem kicsit fellendül a dolog _a_
Kép

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

Re: MF1B14 VÁLTOZTATÁSOK & HUNGARORING SZAVAZÁS

Hozzászólás Szerző: Gadfly » pén. júl. 25, 2014 8:37 am

A hungaroringi futam (már az új szabályokkal), Augusztus 10.-én lesz megrendezve! Futamkiírás/pálya ma várható.
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

Lezárt

Ki van itt
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég