nagi írta:Én is fellebbeznék:
Nem értem mi alapján kaptam elmarasztalást.
Miért mondjátok, hogy esélytelen féktávot vettem?
- Az előző kanyarból azonos sebességgel jöttünk ki közvetlenül egymás mögött. Benga elment jobbra a lényegesen hosszabb, de kigyorsítás miatt ideális ívre. Én belül eléértem a rövidebb úton. Épp a kanyart kezdtem meg, amikor Józsi autója elsodorta az enyémet, így a replayből már sajnos nem derül ki, hogy belül el tudtam volna-e fordulni, vagy sem, szerintem igen.
-Az én replayemen nem blokkokó kerekekkel érkezem (ha kéritek elküldöm), kizárólag a bal hátsó kerekem blokkolt, ami szinte minden kanyarban így tett a keményre hangolt hátsó futómű és a hátratolt fékerő miatt. Sőt a féket már kicsit vissza is engedtem, hisz a kanyart akartam megkezdeni. Ne vegyétek referenciának a replaynél az app fékpedál állását, mert az nem a valóságot mutatja.
Ezzel szemben Benga akkor is nekem jött volna ha az autóm már befordulva áll a járdasziget mellett a belső íven. Ha előbb fékeztem volna és 1-2 század mpel később érek egészen lassan fordulva az engem megillető belső ívre akkor is összeütköztünk volna, csak akkor én megyek neki Józsi áutójának
Összefoglalva én a repleyemen nem látom, hogy elfékeztem volna, hiszen ez, pont az ütközési pont után derült volna ki, A kerekeim nem bokkoltak és a tervezett íven tartottam az autót, ezért nem érzem indokoltnak a figyelmeztetést.
(Ami érdekes hogy én belülről azt éreztem, hogy valaki hátúlról lökött meg először és csak ezután csapódtam Józsi autójához. Aztán a replayen láttam hogy nem volt mögöttem senki, szóval az ACnek is van még mit fejlődnie, talán a mod ütközési pont updatje is segít majd a jövőben)
Ha megengeded, hogy hozzá szóljak...
Lényegében szerintem nem született rossz döntés, főleg, hogy én óvtam és ennek ellenére engem is bűntettek...
"Épp a kanyart kezdtem meg, amikor Józsi autója elsodorta az enyémet"
"Ami érdekes hogy én belülről azt éreztem, hogy valaki hátúlról lökött meg először és csak ezután csapódtam Józsi autójához."
Vettem be a kanyart és a Te autód az enyém oldalába ütközik...akkor hogy sodortalak el, ezt nem értem

Félre téve azt, hogy most ki milyen íven milyen engedményt ad a másiknak...nem értem. De ráadásul az általad írt két mondat tök ellentmond egymásnak --> Józsi elsodor...-->csak ezután csapódtam Józsi autójához

Most akkor elsodortalak, vagy nekem csapódtál?
"Ezzel szemben Benga akkor is nekem jött volna ha az autóm már befordulva áll a járdasziget mellett a belső íven."
Ahogy az előbb írtam is...Te jöttél nekem, nem fordítva, szóval ezt sem értem...
A blokkoló kerékkel kapcsolatban, ahogy azt a kanyart ezzel a tempóval be tudtad volna venni, az kb olyan 90 fokos befordulós lett volna, máshogy nem tudtad volna ott befordítani a kocsit szerintem.
Ne értsd félre, nem kötekedni akarok, de ellentmondások vannak és értem amit Te írsz, hogy nem volt hely, de Te azt értsd meg, hogy nem én mentem neked, hanem fordítva. Nálam egyértelműen az látszik (annak ellenére, hogy nem hagytam helyet számodra), hogy amikor Te még blokkoló kerékkel csúszol, én már veszem be a kanyart. De most ebből ne csináljunk problémát, hiszen semmi extra dolog nem történt, felszólítottak mindkettőnket, hogy figyeljünk jobban ennyi.
Az a baj és most nem kimondottan Rólad van szó, hogy ha valaki ellen óvás érkezik (ha jogos, ha nem) támadásnak és sértésnek veszi...pedig ennek nem ez a lényege. Az első futamon ugyan így jártam és akkor nem óvtam(ennek ellenére megkapta az úriember a büntit, mert kiszúrták), mondom nem foglalkozok vele, de mivel ismét tönkre tették a versenyemet, ezért úgy éreztem lépni kell, mert persze, ez csak egy játék, de családos emberként 300-400 kört készülni, majd 2 percet versenyezni, mert nem figyelünk egymásra, kicsit zavaró, legalább is számomra. Most ezért kövezhettek, ha úgy érzitek, de ne adja isten, ha veled is előfordul, Te sem fogsz neki örülni, mert abban is biztos vagyok, hogy Te is mész minimum ennyi kört a felkészülés alatt.
Üdv!