Tommy78 írta:A Prekval lezárult, a jelenlegi jelentkezések alapján igy néz ki a Szerver beosztás: (Pirossal értelemszerűen, akik eddig nem jelentkeztek)
C szerver 3 fő? Izgi lesz...
Tommy78 írta:A Prekval lezárult, a jelenlegi jelentkezések alapján igy néz ki a Szerver beosztás: (Pirossal értelemszerűen, akik eddig nem jelentkeztek)
Sajnos ez még nem müködik az AC-ban, tehàt ha lesz mert idöd, nem tudunk hàtra sorolni.george46 írta:Sziasztok! A bírói döntést elfogadom. A kérdésem csak az lenne, hogy mivel utolsó helyről indulok az időmérőn azért részt vehetek. Ha időt futok akkor is hátra tudtok tenni az utolsó rajtrácsra? Választ köszi!
Már csak 2 fő van jelenleg "C"-n, mivel Csatay Gábor visszamondta, de még mindig van 4-5 ember a "B" szerverről, akik nem nyilatkoztak, de ettől függetlenül ketten nem mentek a "C" szerveren, hanem Ti is a "B" szerveren fogtok menni.Met írta:Tommy78 írta:A Prekval lezárult, a jelenlegi jelentkezések alapján igy néz ki a Szerver beosztás: (Pirossal értelemszerűen, akik eddig nem jelentkeztek)
C szerver 3 fő? Izgi lesz...
Az entry list a prequal alapján van sorba rakva, elméletileg, így az lesz előrébb, aki a prekvalon is előrébb volt.gkaloczi írta:Egy kérdésem lenne. Mivel kaptam büntetést. Abból arra következtetek hogy nem futok időt az 1. Q-ban viszont azt hogyan oldjátok meg hogy a pre oldalon jobb időt futó legyen majd elől azok közül aki ilyet kapott?
tjoe írta:R2
Lassan be kellene vezetni az "első kör, első kanyarban tilos előzni" szabályt. Hihetetlen, hogy mindig van aki azt hiszi az előtte levők azért vesznek hosszabb féktávot mert balfaszok, és ő/ők most kihasználják az alkalmat. Most is az első kanyarban fordítom a kormányt jobbra az autó meg megy balra, mert valaki már tol. Fasza kis kalamajka lett belőle + utolsó hely.
@Attis
Nem ártott volna legalább néha megpróbálnod szabályosan bevenni az Eau Rouge-t. Körökön keresztül mentem mögötted, de egyszer sem sikerült abszolválnod. Így nehéz valakit utolérni.
Azt meg nem is értem hogyan gondolhatják páran hogy az Eau Rouge megfelelő előzési pont. Sikerült szarrá törni az autómat.
Azt ugye érzed, hogy ez nem indok. Menjél annyival hogy sikerüljön szabályosan bevenni.Attis írta: Bocs, de azért nem tudtam, mert teljesen szarrá volt már törve az autóm. Ezt így nehéz is abszolválni!
Eau Rouge-nál néztem én is hogy elég lazán veszik be. Jó, nekem is volt hogy a bal oldali kerekek lementek a pályáról de amikor az első jobbos után következetesen egyenesen mennek tovább az azért nem fogható a kisodródásra.tjoe írta: Nem ártott volna legalább néha megpróbálnod szabályosan bevenni az Eau Rouge-t. Körökön keresztül mentem mögötted, de egyszer sem sikerült abszolválnod. Így nehéz valakit utolérni.
Nagyon sokan használták a pálya melletti részt is és nem csak az Eau Rouge-nál.Met írta:Eau Rouge-nál néztem én is hogy elég lazán veszik be. Jó, nekem is volt hogy a bal oldali kerekek lementek a pályáról de amikor az első jobbos után következetesen egyenesen mennek tovább az azért nem fogható a kisodródásra.tjoe írta: Nem ártott volna legalább néha megpróbálnod szabályosan bevenni az Eau Rouge-t. Körökön keresztül mentem mögötted, de egyszer sem sikerült abszolválnod. Így nehéz valakit utolérni.
barcalaci84 írta:futamra csúcsosodott ki nálam az influenza (végig taknyoltam és könnyztem a futamokat:) ), de azért nem bántam meg h mégis rajthoz álltam...
úgy néz ki már mentőt , papot se kell hívni...
úgyhogy race 1 :
Kár volt azért a felesleges beszúrásért.KTMNORBI írta:Ne haragudjon rám 2 ember mert ma nem voltam toppon a 2-ik futamon nem volt szándékos.Az elsőnél elmértem a féktávot, a másodiknál bebújtam optimistán soory
Igen, amíg a bírói döntések nem véglegesek, addig nem akartuk frissíteni a tabellát. Remélhetőleg mihamarabb meg tudjuk Tenni.Spanish Cousin írta:Csak nekem nem frissült a bajnoki tabella spa utánn ? Mert nincsenek benne a pontok.
szerintem nyugodtan frissíthetitek, hisz elvileg mostmár nincs pontlevonásGadfly írta:Igen, amíg a bírói döntések nem véglegesek, addig nem akartuk frissíteni a tabellát. Remélhetőleg mihamarabb meg tudjuk Tenni.Spanish Cousin írta:Csak nekem nem frissült a bajnoki tabella spa utánn ? Mert nincsenek benne a pontok.