Buksi a jogsid meg van, ezt nem csak szóban, de írásban a Versenybíróságon belül a CART'98 szabályok, jogsi átvétel témában olvashatod a részeredményekkel.Buksi írta:Buksi #36 jönnék akkor, ha már összejött a jogsi is
- metosz
- Adminisztrátor
- Admin: Admin
- Kapcsolat:
-
- voodoo
- Ász Pilóta
Sajnos csak teszten tudod megszerezni , nekem van jogsim mégse mehetekLalikum írta:sajnos csak most találtam rá erre a bajnokságra, és látom lecsúsztam a jogsiszerzésről a héten, de azért jelentkeznék: Lalikum #25
Ha esetleg a mai nap folyamán még lehet szerezni, annak nagyon örülnék!

"Tommy KUPLUNG !!! " by Voodoo (Indy500 2012)
"Mise után okos a gyülekezet" by Ginger (Texas 2010)
"Majd visszafigyelem" by Dzsibi (Texas 2010)
"Mise után okos a gyülekezet" by Ginger (Texas 2010)
"Majd visszafigyelem" by Dzsibi (Texas 2010)
-
oksi, akkor szabad az estém, mentem inni...voodoo írta:Sajnos csak teszten tudod megszerezni , nekem van jogsim mégse mehetekLalikum írta:sajnos csak most találtam rá erre a bajnokságra, és látom lecsúsztam a jogsiszerzésről a héten, de azért jelentkeznék: Lalikum #25
Ha esetleg a mai nap folyamán még lehet szerezni, annak nagyon örülnék!mert nem voltam teszten , de majd illetékesek lefirkálják mikor tudsz és mit kell csinálni ;)

#7 Lalikum
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
- Ginger17
- Ász Pilóta
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
- voodoo
- Ász Pilóta
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Én még teszek egy ovál próbát Motegiben, de ha az is ilyen tragikus lesz mint a mai, akkor én is csak roadra fogok jönni.
"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább." by Gilles Villeneuve
http://www.indycar-hungary.hu
- sanya
- Kapcsolat:
- RPeti
- Ginger17
- Ász Pilóta
Szomorúan bár, de tudomásul véve...
Az 500-as versenyeken viszont kötelező a részvétel nektek is!
Srácok! Nem akarok bujtogatni, de elkélne a segítség a lelkes ifjonc kommentátor mellé az sstv-s barátainknál. Egyikőtöknek (vagy mindkettőnek) lehetne kedve a szakmai vonalat képviselni. Hm?
Az 500-as versenyeken viszont kötelező a részvétel nektek is!

Srácok! Nem akarok bujtogatni, de elkélne a segítség a lelkes ifjonc kommentátor mellé az sstv-s barátainknál. Egyikőtöknek (vagy mindkettőnek) lehetne kedve a szakmai vonalat képviselni. Hm?
Peter Rigo
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
mikor mondtátok, hogy ezt a modot kik készitették már akkor féltem attól, hogy nem lesz jó oválra a mod...
na mindegy ma jövök, ha nem fog menni én is kihagyom a csütörtöki szenvedést...se időm se kedvem maponta több órákat gyakorolni..
na mindegy ma jövök, ha nem fog menni én is kihagyom a csütörtöki szenvedést...se időm se kedvem maponta több órákat gyakorolni..
"Indianapolis kemény volt velem pályafutásom során. Az őrületbe kerget. Itt érhetsz el a legmagasabbra, de itt süllyedhetsz a legmélyebbre is." Paul Tracy

- Ginger17
- Ász Pilóta
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
miért te ültél már igazi reynardban mondjuk Fontanán, hogy tudod mi a röhejes és mi nem?Ginger17 írta:"Féltél"? :DDietrich írta:mikor mondtátok, hogy ezt a modot kik készitették már akkor féltem attól, hogy nem lesz jó oválra a mod...
Nem ez a mod a nehéz... az eddigi Indy modok voltak röhelyesek.
Evvan.

mid ohion és fontanán mentem eddig a moddal ill. a demo verzióval..ott nem volt ilyen a mod bár gstyle és nálam is az egyenes szakaszon gondolt egyet és falnak baszta magát

"Indianapolis kemény volt velem pályafutásom során. Az őrületbe kerget. Itt érhetsz el a legmagasabbra, de itt süllyedhetsz a legmélyebbre is." Paul Tracy

- Ginger17
- Ász Pilóta
Akkor teljesen reális...Dietrich írta:az egyenes szakaszon gondolt egyet és falnak baszta magát

<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YeKHd0H14Yk?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/YeKHd0H14Yk?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object>
Különben is a KGT autókkal mindig furcsa dolgok történnek. :P
Komolyra fordítva a szót: a fent említett "véletlen" mechanikai hibák ki lettek iktatva - megnyugodhatsz.
Peter Rigo
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
nono itt azért a jobb első a bal hátsóhoz ért ;)
amúgy ilyen videókra hogy találsz rá? merthogy nem hiszem, hogy 234 év távlatából emlékszel melyik évben, melyik versenyen sántított C. Fittipaldi
amúgy ilyen videókra hogy találsz rá? merthogy nem hiszem, hogy 234 év távlatából emlékszel melyik évben, melyik versenyen sántított C. Fittipaldi

- Ginger17
- Ász Pilóta
Hozzá sem ért senki...Dietrich írta:nono itt azért a jobb első a bal hátsóhoz ért ;)
Egyébként történetesen erre emléxem.
Ch. meg azért sántít, mert pont azt a bokáját verte oda, amit ripityára tört '97-ben az ausztrál CART versenyen, akkor ült be a helyére Moreno Pupo... stb. stb.
Peter Rigo
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Egyenlőre hanyagolom az ovált, mert túl sok pozitív élményem nem volt az utóbbi időben.
"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább." by Gilles Villeneuve
- Ginger17
- Ász Pilóta
Re: cs
Szia!armi78 írta:armi78 vagyok 9 kocsiba jőnnek ha mar szeretek autozni
Valaki lefordítaná??? :D
...
Komolyra fordítva a szót: köszöntünk körünkben. Az autóválasztáshoz és a versenyeken való részvételhez jogosítványt kell szerezned, amit legközelebb november 18-án tehetsz meg a kiírás szerinti versenyen.
Peter Rigo
- KOPI
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
-
- OW (road+ovál) Pilóta
-
- OW (road+ovál) Pilóta
- Ginger17
- Ász Pilóta
Aktuális jogosítvány státuszok.
IndyCar ovál jogosítvány státuszok
2010.11.22.
Gadfly
Zsolteee (oválos licensz megerősítés)
Dietrich
Danikosz
Gstyle (oválos licensz megerősítés)
Tommy78
Kopi
csamez (ovál megerősítés szükséges)
metosz
RPeti (ovál megerősítés szükséges)
GabF1 (ovál megerősítés szükséges)
IsTi (ovál megerősítés szükséges)
Bedy
MoDa (oválos licensz megerősítés)
sanya (ovál megerősítés szükséges)
Bodzzza
Gerrard
Ginger17
Ulvar (ovál megerősítés szükséges)
Zöldi
Norbi
Tjoe (ovál megerősítés szükséges)
Spiczi (ovál megerősítés szükséges)
Dodi (ovál megerősítés szükséges)
Petykafiam (ovál megerősítés szükséges)
Csaba
B.Giovanni (ovál megerősítés szükséges)
Spike (ovál megerősítés szükséges)
Tequila (oválos licensz megerősítés)
Zolee145 (ovál megerősítés szükséges)
Doozi (ovál megerősítés szükséges)
voodoo (ovál megerősítés szükséges)
Gilberto (ovál megerősítés szükséges)
Piceey (ovál megerősítés szükséges)
Toby (ovál megerősítés szükséges)
FüReady (ovál megerősítés szükséges)
Knife (ovál megerősítés szükséges)
Morfi (oválos licensz megerősítés)
WA Mozart (ovál megerősítés szükséges)
Genyó (ovál megerősítés szükséges)
G-BoR (ovál megerősítés szükséges)
bazso (ovál megerősítés szükséges)
Zsozsesz
Tony (ovál megerősítés szükséges)
finiser
Pumba (ovál megerősítés szükséges)
Rudas (ovál megerősítés szükséges)
Juhi (ovál megerősítés szükséges)
Finger (ovál megerősítés szükséges)
Night (ovál megerősítés szükséges)
Buksi
Giorgio
IndyCar ovál jogosítvány státuszok
2010.11.22.
Gadfly
Zsolteee (oválos licensz megerősítés)
Dietrich
Danikosz
Gstyle (oválos licensz megerősítés)
Tommy78
Kopi
csamez (ovál megerősítés szükséges)
metosz
RPeti (ovál megerősítés szükséges)
GabF1 (ovál megerősítés szükséges)
IsTi (ovál megerősítés szükséges)
Bedy
MoDa (oválos licensz megerősítés)
sanya (ovál megerősítés szükséges)
Bodzzza
Gerrard
Ginger17
Ulvar (ovál megerősítés szükséges)
Zöldi
Norbi
Tjoe (ovál megerősítés szükséges)
Spiczi (ovál megerősítés szükséges)
Dodi (ovál megerősítés szükséges)
Petykafiam (ovál megerősítés szükséges)
Csaba
B.Giovanni (ovál megerősítés szükséges)
Spike (ovál megerősítés szükséges)
Tequila (oválos licensz megerősítés)
Zolee145 (ovál megerősítés szükséges)
Doozi (ovál megerősítés szükséges)
voodoo (ovál megerősítés szükséges)
Gilberto (ovál megerősítés szükséges)
Piceey (ovál megerősítés szükséges)
Toby (ovál megerősítés szükséges)
FüReady (ovál megerősítés szükséges)
Knife (ovál megerősítés szükséges)
Morfi (oválos licensz megerősítés)
WA Mozart (ovál megerősítés szükséges)
Genyó (ovál megerősítés szükséges)
G-BoR (ovál megerősítés szükséges)
bazso (ovál megerősítés szükséges)
Zsozsesz
Tony (ovál megerősítés szükséges)
finiser
Pumba (ovál megerősítés szükséges)
Rudas (ovál megerősítés szükséges)
Juhi (ovál megerősítés szükséges)
Finger (ovál megerősítés szükséges)
Night (ovál megerősítés szükséges)
Buksi
Giorgio
Peter Rigo
- Ginger17
- Ász Pilóta
-
- Ász Pilóta
- Tequila
- Ász Pilóta
- Ginger17
- Ász Pilóta
Természetesen lehetséges. Cseréről van szó, vagy Tequila visszamondta a nevezést is (nagy jelentősége nincs, mert bőven vanszabad autó)?Norbi írta:Teqivel megegyeztünk és átülnék a #1es Ganassiba ha lehetséges
Azt azonban tudnod kell Norbi, hogy a csapat pontokat továbbra is a Patrick Racingnek gyűjtöd.
Peter Rigo
-
- Ász Pilóta
TudomGinger17 írta:Természetesen lehetséges. Cseréről van szó, vagy Tequila visszamondta a nevezést is (nagy jelentősége nincs, mert bőven vanszabad autó)?Norbi írta:Teqivel megegyeztünk és átülnék a #1es Ganassiba ha lehetséges
Azt azonban tudnod kell Norbi, hogy a csapat pontokat továbbra is a Patrick Racingnek gyűjtöd.

Köszi.
-
- Ász Pilóta
De csak ott,majd mi számoljuk és a végén megnézzük hogy a Ganassi vagy a Newman/Haas volt-e a jobbGinger17 írta:Természetesen lehetséges. Cseréről van szó, vagy Tequila visszamondta a nevezést is (nagy jelentősége nincs, mert bőven vanszabad autó)?Norbi írta:Teqivel megegyeztünk és átülnék a #1es Ganassiba ha lehetséges

Molnár Dániel #99

- KOPI
Na most kinek szurkoljak?:Ddanikosz írta:De csak ott,majd mi számoljuk és a végén megnézzük hogy a Ganassi vagy a Newman/Haas volt-e a jobbGinger17 írta:Természetesen lehetséges. Cseréről van szó, vagy Tequila visszamondta a nevezést is (nagy jelentősége nincs, mert bőven vanszabad autó)?Norbi írta:Teqivel megegyeztünk és átülnék a #1es Ganassiba ha lehetséges
Azt azonban tudnod kell Norbi, hogy a csapat pontokat továbbra is a Patrick Racingnek gyűjtöd.![]()
:D

- Zsozsesz
- Ász Pilóta
- Ginger17
- Ász Pilóta
- Ginger17
- Ász Pilóta
Ok. A bírói St.Louis bírói döntések kiírása után rendeződtek az aktuális jogosítvány státuszok. Zsozseszt beírtam Night helyére (a Penske csapat is teljes létszámú), mivel Night jogsi státusza jelen pillanatban nem aktív, így Zsozsesz előnyt élvez az autóválasztásnál. MoDa és Buksi viszont elveszítette az autóját. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az aktivitási szabály be nem tartása ilyen következményekkel jár.
Első hsz frissítve.
Első hsz frissítve.
Peter Rigo
-
- Ász Pilóta
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
- Ginger17
- Ász Pilóta
MA ESTE (2010.12.03.) KIÍROM A RIOI VERSENYT. ARRA KÉREK MINDENKIT, A VERSENYRE VALÓ JELENTKEZÉSNÉL TEGYEN BELÁTÁSA SZERINT, DE TISZTA LELKIISMERETTEL: HA AKAR JÖNNI A VERSENYRE JÖJJÖN, HA NEM AKKOR NEM. A FELTÉTELEK ADOTTAK, A BAJNOKSÁG INGYENES, A RÉSZVÉTEL NEM KÖTELEZŐ. AMENNYIBEN ÚGY GONDOLJA, HOGY FEL TUD KÉSZÜLNI A VERSENYRE TISZTESSÉGGEL - FEKSZIK NEKI A MOD ÉS ÉLVEZI A VERSENYZÉST AKKOR JÖJJÖN, HA NEM AKKOR MEG NEM...
...AMENNYIBEN A CSÜTÖRTÖKI VERSENYEN 10-NÉL KEVESEBB VERSENYZŐ JELENIK MEG, A BAJNOKSÁGOT BEFEJEZETTNEK ÉS EREDMÉNYTELENNEK TEKINTEM.
...AMENNYIBEN A CSÜTÖRTÖKI VERSENYEN 10-NÉL KEVESEBB VERSENYZŐ JELENIK MEG, A BAJNOKSÁGOT BEFEJEZETTNEK ÉS EREDMÉNYTELENNEK TEKINTEM.
Peter Rigo
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
He!!Dietrich írta:enyém is szabad
ezt osztán ki engedte meg neked, kedves bahátom?:)
Legalább Riot és Clevelandet próbáld meg még, légyszilégyszi:)))))
-
- Pilóta
jelentkezés
A Gateway futamra való felhívásotokat olvastam az sg rFactor topikjában. A longbeach-i futam közvetítését megnéztem, és arra hamar rájöttem, hogy default settel nem fogok a mezőny közelébe kerülni (57-es időt tudtam ott menni) Viszont holnap szeretnék részt venni a teszten, és ha úgy adódik, akkor a csütörtöki futamon is. Tony Kannan autóját használnám a teszten. Köszi.
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Re: jelentkezés
tsanyi írta:A Gateway futamra való felhívásotokat olvastam az sg rFactor topikjában. A longbeach-i futam közvetítését megnéztem, és arra hamar rájöttem, hogy default settel nem fogok a mezőny közelébe kerülni (57-es időt tudtam ott menni) Viszont holnap szeretnék részt venni a teszten, és ha úgy adódik, akkor a csütörtöki futamon is. Tony Kannan autóját használnám a teszten. Köszi.
Várunk szeretettel! Remélem sikerülni fog a vizsga. 19.30-tól amennyiben nincs nálad gyorsabb jogsira váró versenyző veled kezdünk.
Bármilyen kérdésed ha van nyugodtan tedd fel ebben a topicban megpróbálunk mindenre ami kapcsolatos válaszolni.
Jó felkészülést!

- Ginger17
- Ász Pilóta
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
csak mert olyan szépen kérted...ideiglenesen visszavonom a visszavonásomat az autóragstyle írta:He!!Dietrich írta:enyém is szabad
ezt osztán ki engedte meg neked, kedves bahátom?:)
Legalább Riot és Clevelandet próbáld meg még, légyszilégyszi:)))))

-
- Zárt kasztnis pilóta
-
- Ginger17
- Ász Pilóta
Szia!+Greg+ írta:Hello, szeretnék jelentkezni, de honnan tudom letölteni a modot..a pályákat..stb?
A modot és az aktuális pályát a lap tetején lévő adattár fülre kattintva éred el, de kimásolom neked az útvesztőt.
ftp://87.229.108.129/VERSENYZES/INDYCAR/REPLAY%2798/
A bajnoki részvételhez vizsgát kell tenned külön ovál és külön road/street pályákon. Vizsgaalkalom minden kedden az aktuális helyszínen a kiírásnak megfelelő időpontokban van. Bármi kérdés, óhaly, sóhaly esetén ne habozz!
Peter Rigo
-
huha..van egy elég nagy problémám...még régebben felraktam egy nasca modot...majd letöröltem...azóta egyes módokban nem jeleníti meg az autót a menüben...a pályán igen...de ott meg lefagy... sajnos ezzel a moddal is ezt csinálja :S tudtok valami megoldást? lehetőleg rF reinstall nélkül? előre is köszi!
-
- KOPI
Pedig ez az 1 megoldás marad, Tegyél fel egy szüz RFactort ezt meg hagyd békén. Itt sokan ugyanigy csinálják,tehát minden modhoz uj rf.+Greg+ írta:huha..van egy elég nagy problémám...még régebben felraktam egy nasca modot...majd letöröltem...azóta egyes módokban nem jeleníti meg az autót a menüben...a pályán igen...de ott meg lefagy... sajnos ezzel a moddal is ezt csinálja :S tudtok valami megoldást? lehetőleg rF reinstall nélkül? előre is köszi!

- Tommy78
Nem kizárt hogy némely modok összekeverednek, ha egy rF-en belül vannak. Ezért célszerű új rFactorra rakni a különböző modokat, feőként azokat legalább, amikkel bajnokságokba mész, hogy ne legyen gondod.
rFactort elég egyszer feltelepíteni, utána másolhatod más néven magadnak ahány példányba szeretnéd.
rFactort elég egyszer feltelepíteni, utána másolhatod más néven magadnak ahány példányba szeretnéd.
-
-
- Tommy78
-
- Ginger17
- Ász Pilóta
A TS használata a bajnoki versenyeken kötelező. Ezen felül a vizsgához is elengedhetetlen, ám én azt mondom, hogyha a szerveren fent vagy, akkor a szakik biztosan kitalálnak valamit a megoldásra és segítenek -+Greg+ írta:majd a teszt alatt? egyébként baj ha nincs TS-em? a hangkártya vmiért beszól rá :STommy78 írta:persze+Greg+ írta:huha...van lehetőség arra hogy majd valakitől kapjak setup-ot? :D mert nem értek hozzá..és alap setuppal nem megyek túl jó időt :P :P

Peter Rigo
-
- Pilóta
Ha már a Teamspeak meg lett említve, kérdezném, hogy aki a kormány egy gombjáról használja a Push-to-Talk funkciót, az milyen programon keresztül éri, el, hogy kormány gomjához lehessen rendelni. Amíg Logitech Momo-t használtam, addig a Logitech profiler-en keresztül lehetett a gombokhoz billentyűparancsot társítani, és így a többit már a szimulátoron keresztül meg lehetett csinálni. Thrustmaster RGT kormánnyal ez vajon megoldható?
-
- Zárt kasztnis pilóta
En ugy tudom (nem 100%), h az uj timszpiken siman be lehet allitani a kormanyra a gombot...tsanyi írta:Ha már a Teamspeak meg lett említve, kérdezném, hogy aki a kormány egy gombjáról használja a Push-to-Talk funkciót, az milyen programon keresztül éri, el, hogy kormány gomjához lehessen rendelni. Amíg Logitech Momo-t használtam, addig a Logitech profiler-en keresztül lehetett a gombokhoz billentyűparancsot társítani, és így a többit már a szimulátoron keresztül meg lehetett csinálni. Thrustmaster RGT kormánnyal ez vajon megoldható?
"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!" avagy "Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem."
- Tommy78