9-én lett volna igen az esős Nürburgring, 2-án pedig Avus, de mivel Avus szintén nagyon fps pálya, és nem is annyira izgalmas, igazából két hosszú egyenesből áll, ezért inkább Avus lett törölve mint Nörburgring.Giorgio írta:9-én nem esős Nürburgring lesz?
- Tommy78
Re: DRM Replay Bajnokság 2011/2012
-
- Admin: Admin
Nem is bánom mivel az Avuson tovább hatványozódott volna a kategóriák közötti különbség.Tommy78 írta:9-én lett volna igen az esős Nürburgring, 2-án pedig Avus, de mivel Avus szintén nagyon fps pálya, és nem is annyira izgalmas, igazából két hosszú egyenesből áll, ezért inkább Avus lett törölve mint Nörburgring.Giorgio írta:9-én nem esős Nürburgring lesz?
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
- Giorgio
- OW és zárt kasztnis (road) Pilóta
Jah értem Mondjuk nekem nem jött volna rosszul 2 hosszú egyenesGadfly írta:Nem is bánom mivel az Avuson tovább hatványozódott volna a kategóriák közötti különbség.Tommy78 írta:9-én lett volna igen az esős Nürburgring, 2-án pedig Avus, de mivel Avus szintén nagyon fps pálya, és nem is annyira izgalmas, igazából két hosszú egyenesből áll, ezért inkább Avus lett törölve mint Nörburgring.Giorgio írta:9-én nem esős Nürburgring lesz?
Illés György
- NevemSenki
- Pilóta
újratelepítettem az rFactort, megváltozott a játékban használt nevem, most már teljes névvel jelenek meg: Andras Modos
az autó nem változott.
az autó nem változott.
MobyDick
-
- Kapcsolat:
-
- Zárt kasztnis pilóta
Csabi, sajnálom a döntésedet, remélem majd valamelyik moddal még futunk együtt.
Köszönöm szépen az eddigi segítségedet
Minden jót
Minden jót
-
- Kapcsolat:
Biztos összefutunk, szívesen segítek ezután is, mert körözgetni tuti fogok!Saaba írta:Csabi, sajnálom a döntésedet, remélem majd valamelyik moddal még futunk együtt.
Minden jót
Buchert Csaba
- KOPI
Visszaléptem a bajnokságtól.Zsinorban a 3, verseny hogy a kocsi a futamon nem fordul,mintha más setupot töltene be. Befejeztem,faszom készüljön.
-
- Zárt kasztnis pilóta
Sziasztok!
A jövő héttől megváltozik az időbeosztásom, ezért a holnapi versenyen még indulok, de a jövő hetit sajnos nem tudom vállalni.
Sok sikert Mindenkinek
A jövő héttől megváltozik az időbeosztásom, ezért a holnapi versenyen még indulok, de a jövő hetit sajnos nem tudom vállalni.
Sok sikert Mindenkinek
-
Gratulálok Tommynak a DIV I. és Gadflynak a DIV II. Bajnoki Címhez!
Remek szezon volt, zseniális társakkal.
Köszönöm a szervezést és a közvetítést!
... az érzést a verseny alatt... gyomor remegést a rajtnál... vagy ha az élen vagy... ..az adrenalint az üldözéséknél, előzéseknél...
Külön köszönet Metosznak hogy létrehozta ezt a világot, és egyben tartja a Társaságot!
Remek szezon volt, zseniális társakkal.
Köszönöm a szervezést és a közvetítést!
... az érzést a verseny alatt... gyomor remegést a rajtnál... vagy ha az élen vagy... ..az adrenalint az üldözéséknél, előzéseknél...
Külön köszönet Metosznak hogy létrehozta ezt a világot, és egyben tartja a Társaságot!
- Kazard
- Ász Pilóta
Én is szeretnék gratulálni Tommynak és Gadflynak . Mindketten nagyon nagyot alkottatok.
Örülök hogy ezen a bajnokin is rész tudtam venni. Érdekes volt egy kicsit megismerni
a 70-80-as évek szörnyeit. Nagy kihívás volt ezeket a dögöket pályán tartani úgyhogy mindenkinek elismerés aki elindult a futamokon. Köszönet jár a közvetítésért illetve a szervezésért.
Örülök hogy ezen a bajnokin is rész tudtam venni. Érdekes volt egy kicsit megismerni
a 70-80-as évek szörnyeit. Nagy kihívás volt ezeket a dögöket pályán tartani úgyhogy mindenkinek elismerés aki elindult a futamokon. Köszönet jár a közvetítésért illetve a szervezésért.
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ TOMMYNAK ÉS GADFLYNAK A BAJNOKI GYŐZELEMHEZ, ILLETVE MINDENKINEK KÖSZÖNET AKI RÉSZT VETT! KOPI A VÉGÉN NAGYON NAGYOT MENT!
- Bodzzza
- Kapcsolat:
grt mindenkinek aki nyomta ebben a bajnokiban ;)
Sajna nem sok futamon tudtam menni, de amin küttem azt csíptem, kivéve amit elbambultam, elizgultam és stb :D
Sajnálom hogy Ákossal mindig elmaradtak a csatáink... :( vagy ő hibázott vagy én, vagy nem ott ment.
Tommy, Ákos nagy nagy riszpekt! ;)
Sajna nem sok futamon tudtam menni, de amin küttem azt csíptem, kivéve amit elbambultam, elizgultam és stb :D
Sajnálom hogy Ákossal mindig elmaradtak a csatáink... :( vagy ő hibázott vagy én, vagy nem ott ment.
Tommy, Ákos nagy nagy riszpekt! ;)
http://www.youtube.com/user/Bodzzza
"... so lock up your doughter and lock up your wife, lock up your back door and run for your life...."
"... so lock up your doughter and lock up your wife, lock up your back door and run for your life...."