-
- OW (road) Pilóta
Re: MF1B 2013 JELENTKEZÉS
Annyi kérdésem van,hogy a letöltések között melyik a K/D patch? A többi nagyjából kikövetkeztethető volt
- Gilberto
- Top Pilóta
- Admin: Admin
SZia!Vittorio írta:Annyi kérdésem van,hogy a letöltések között melyik a K/D patch? A többi nagyjából kikövetkeztethető volt
http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f= ... 933#p65933 ELső HSz-ben benne van minden link ami kell!
Manchester United
-
- OW (road+ovál) Pilóta
Hali!
Én ugyan nem Gadfly vagyok, de szerintem tudok segíteni. Szóval a modban az rF_Highvoltage tartalmazza a Kers-t és a DRS-t. Abban tudod beállítani azoknak a működését, de ezt a jobban hozzáértők érthetőbben és tisztábban el tudják magyarázni. A lényeg, hogy nincs K/D patch.
Én ugyan nem Gadfly vagyok, de szerintem tudok segíteni. Szóval a modban az rF_Highvoltage tartalmazza a Kers-t és a DRS-t. Abban tudod beállítani azoknak a működését, de ezt a jobban hozzáértők érthetőbben és tisztábban el tudják magyarázni. A lényeg, hogy nincs K/D patch.
Azazamaz #7
-
hmmm....bocsi nem is tudom honnan jött ez a 23.-a mikor az szerda volt és a tesztfutamok/vizsgák mindig a futamok előtti kedden vannak. tehát a korrekt időpont 2013.10.29.
ahogy írták a többiek is, KD patch nincs. csak azok, melyek linkelve vannak. a kers és drs beállítása viszont trükkös, ha kell akkor ts-n tudok segíteni a beállításában.
ahogy mondod 3 futam jöhetne számításba. mindig a valós naptárat követjük, tehát a következő bajnoki jövő év márciusában kezdődik. viszont ettől független sztem érdemes most is indulni mert 1. picit szokod a lékkört és a társaságot, 2. mi sosem pihenünk így márciusig még számtalan fun és egyéb versenyek lesznek. pl. decemberben kezdődik az indycar is.
ahogy írták a többiek is, KD patch nincs. csak azok, melyek linkelve vannak. a kers és drs beállítása viszont trükkös, ha kell akkor ts-n tudok segíteni a beállításában.
ahogy mondod 3 futam jöhetne számításba. mindig a valós naptárat követjük, tehát a következő bajnoki jövő év márciusában kezdődik. viszont ettől független sztem érdemes most is indulni mert 1. picit szokod a lékkört és a társaságot, 2. mi sosem pihenünk így márciusig még számtalan fun és egyéb versenyek lesznek. pl. decemberben kezdődik az indycar is.
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
- OW (road) Pilóta
A sikeres vizsga után a kért adatok:
Nick: Vittorio
Csapat/autó: Williams #16
Kormány: Logitech Formula Force EX
Kor: 26
Hely: Eger
Nick: Vittorio
Csapat/autó: Williams #16
Kormány: Logitech Formula Force EX
Kor: 26
Hely: Eger
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Ez így nem ÉÉR !!
Követeljük az Inter pályát Gad !
Lebuktál ! Elkaptalak
Lebuktál ! Elkaptalak
-
Mivel pont most állítom be a szerót vele stb. pár perc és kiírásra kerül. Amúgy Te mit kerestél ott és h h nem írt ki hibát?CsaB írta:Ez így nem ÉÉR !!
Lebuktál ! Elkaptalak
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
- CsaB
- OW (road) Pilóta
- Kapcsolat:
Írt ki és ki is dobott mint a szarGadfly írta:Mivel pont most állítom be a szerót vele stb. pár perc és kiírásra kerül. Amúgy Te mit kerestél ott és h h nem írt ki hibát?CsaB írta:Ez így nem ÉÉR !!
Lebuktál ! Elkaptalak
Gondoltam tesztelek picit Interre, de előtte gondoltam rákukkantok a szeróra hátha van fent valaki
-
- OW (road) Pilóta
Sziasztok! Páran már ismertek még az F1FPL ligából de sokan nem
Szeretnék csatlakozni a ligához , tudom már csak egy futam van hátra de azt még szeretném lefutni és jövőre pedig az elejétől itt lenni, persze lehet más bajnokság is érdekel a szünetbe ha lesz. A mi ligánk sajnos feloszlott (SWF1L), próbálok minél több embert áthúzni ide majd kiderül mennyire sikerül. A futam időpontja tökéletes nekünk is ebbe az időbe volt csak 1 órával hamarabb. Szóval csapassuk neki
Név: Gonda Attila
Szül i/h: 1989.08.20. Törökszentmiklós
Lakhely: Törökszentmiklós
Kormány: Logitech Formula Wingman
Email: johndeer89@freemail.hu
Szeretnék csatlakozni a ligához , tudom már csak egy futam van hátra de azt még szeretném lefutni és jövőre pedig az elejétől itt lenni, persze lehet más bajnokság is érdekel a szünetbe ha lesz. A mi ligánk sajnos feloszlott (SWF1L), próbálok minél több embert áthúzni ide majd kiderül mennyire sikerül. A futam időpontja tökéletes nekünk is ebbe az időbe volt csak 1 órával hamarabb. Szóval csapassuk neki
Név: Gonda Attila
Szül i/h: 1989.08.20. Törökszentmiklós
Lakhely: Törökszentmiklós
Kormány: Logitech Formula Wingman
Email: johndeer89@freemail.hu
-
Szia Gatti!
Jó ismét egy régi FPL-est viszontlátni (nem olyan rég Vittorio is csatlkozott hozzánk).
Ebből is látszik, hogy jó kis liga voltunk mi, mert többen azóta is űzik a szakmát.
Szeretettel várunk minden SWF1L-es tagot viszont ahhoz, hogy a Brazil GP-n már indulni tudjatok, részt kell vennetek egy vizsgán, ahol a Maszim road licenszet lehet megszerezni, ami szükséges a versenyeinken való induláshoz.
A következő vizsga időpontja 2013.11.26 KEDD 19:00 óra, a vizsgafeladatokat a bajnokság kiírásban is megtaláljátok.
F1-ben mindig a valós naptárat követjük, tehát jövőre márciusban fogunk kezdeni, viszont több bajnokságunk is indulni fog a szünet alatt pl. decemberben Indycar és jövő év januárjában az MTCC sorozatunk. Az MTCC idei bajnokija jelenleg is tart, ha gondoljátok ide is bekukkanthattok az utolsó futamokra.
Továbbá e hónap 24.-én rendezzük a "Senna est" eseményünket, melyre szintén várunk benneteket. Ez teljesen nyitott futam, tehát maszim road licensz sem kötelező hozzá.
Jó ismét egy régi FPL-est viszontlátni (nem olyan rég Vittorio is csatlkozott hozzánk).
Ebből is látszik, hogy jó kis liga voltunk mi, mert többen azóta is űzik a szakmát.
Szeretettel várunk minden SWF1L-es tagot viszont ahhoz, hogy a Brazil GP-n már indulni tudjatok, részt kell vennetek egy vizsgán, ahol a Maszim road licenszet lehet megszerezni, ami szükséges a versenyeinken való induláshoz.
A következő vizsga időpontja 2013.11.26 KEDD 19:00 óra, a vizsgafeladatokat a bajnokság kiírásban is megtaláljátok.
F1-ben mindig a valós naptárat követjük, tehát jövőre márciusban fogunk kezdeni, viszont több bajnokságunk is indulni fog a szünet alatt pl. decemberben Indycar és jövő év januárjában az MTCC sorozatunk. Az MTCC idei bajnokija jelenleg is tart, ha gondoljátok ide is bekukkanthattok az utolsó futamokra.
Továbbá e hónap 24.-én rendezzük a "Senna est" eseményünket, melyre szintén várunk benneteket. Ez teljesen nyitott futam, tehát maszim road licensz sem kötelező hozzá.
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
- Makako
- OW és zárt kasztnis (road) Pilóta
Én is üdvözöllek Masziméknál Gatti és Vittoriót is mint régi FPL-es!
Azt hiszem még Gad, Buchert Csabi, Mo Mester és Én vagyunk még itt aktív pilóták akiket ismertek!
Azt hiszem még Gad, Buchert Csabi, Mo Mester és Én vagyunk még itt aktív pilóták akiket ismertek!
Annyiszor van igazam ahányszor csak akarom...
-
- Makako
- OW és zárt kasztnis (road) Pilóta
Ja igen Giorgio! Direkt hagytam ki,mert elhappolta előlem azt a csúnya lila vasat V8-ban!
Annyiszor van igazam ahányszor csak akarom...
-
- OW (road) Pilóta
Na nem semmi, remek, hogy egyre többen vagyunk, ráadásul ismerős nevekkel gyarapszunk. Akkor most jön a lavina az SWF1L-től? Akkor még én épp időben jöttem előttük.
Köszönöm MAKAKO az üdvözlést. Sajnos mi vagyunk jelenleg a sereghajtók, de remélhetőleg lesz ez másképp is.
Köszönöm MAKAKO az üdvözlést. Sajnos mi vagyunk jelenleg a sereghajtók, de remélhetőleg lesz ez másképp is.
-
- Kapcsolat:
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Lassan vege az evnek, de a versenyzes megy tovabb a maszimon. Az utolso futam interlagos, ahol szerintem telt hazzal zarjuk az evet, megkoronazva ezt a nagyszeru evadot.
Aki meg nem talalt volna telire bajnokit, annak figyelmebe ajanlom az indycar bajnoksagunkat (melyre mar lehet jelentkezni) - Kormos Geza (Gstyle) vezetesevel.
http://www.maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=3&t=2051
Aki meg nem talalt volna telire bajnokit, annak figyelmebe ajanlom az indycar bajnoksagunkat (melyre mar lehet jelentkezni) - Kormos Geza (Gstyle) vezetesevel.
http://www.maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=3&t=2051
-
Tabella frissítve az intrerlagosi eredményekkel, ami egyben a bajnokság végeredmény is. Köszönjük mindenkinek a részvételt, 2014-ben is várunk Titeket!
MF1B13 díjátadó ünnepség: Mogyoród, Ring fogadó, 2013.12.07. 18.00
A topik lezárva, további csevegés a "Forma1 & NF1B13 - CSEVEGŐ"-ben.
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!