Gadfly írta:@ALL
A bajnokság betelt!![]()
Versenyzők száma: 30
Átlag életkor: 27 év

Gadfly írta:@ALL
A bajnokság betelt!![]()
Versenyzők száma: 30
Átlag életkor: 27 év
Ha eredeti rF-ed van, akkor mindenképp azt használd, valamint nincs lehetőséged Win7-re váltani? Ami fut xp alatt, az sztem minden megy win7 alatt is, legalább is nálam nem volt semmi olyan szoftver ami nem indult volna el.finiser írta:Sajnos vissza kell vonjam a jelentkezésem!
Xp-t használok és nem néha ,hanem állandóan ledob (kb. körönként).
A KERS/DRS hol működik ,hol nem, néha meg csak a KERS , néha csak DRS és visszajelzés is hol van, hol nincs ( GID-et használok).Ezért kértem segítséget a beállításhoz. Eredeti rFactorom van, viszont az új exe.-vel nem indul.
Talán ha lesz Win7-em újra próbálkozom.
Segítettem is, de nem válaszoltál a kérdéseimre... :S:S Sajnálom, hogy visszalépsz.finiser írta:Sajnos vissza kell vonjam a jelentkezésem!
Xp-t használok és nem néha ,hanem állandóan ledob (kb. körönként).
A KERS/DRS hol működik ,hol nem, néha meg csak a KERS , néha csak DRS és visszajelzés is hol van, hol nincs ( GID-et használok).Ezért kértem segítséget a beállításhoz. Eredeti rFactorom van, viszont az új exe.-vel nem indul.
Talán ha lesz Win7-em újra próbálkozom.
Jelenleg csekély az esélye, mert hetekkel ezelőtt a SimKlubTV-vel volt megbeszélve a sorozat közvetítése, de sajnos nem sok életjelet kaptunk tőlük az elmúlt napokban. Reméljük, hogy csak vmi technikai gondjuk akadt és tudnak ma jönni, viszont ha mégsem, akkor lehetséges, hogy másik TV-s stábbal kell leülnünk tárgyalni pl. AARTV.Matte írta:Közvetítés lesz? ki nem hagynám.
Udy95 írta:Hellósztok! :D
Szeretnék induli az F1-es bajnokságban.Egy ligavezetővel kapcsolatba léphetnék hogy pontosan mik a feltételek, és hogy van-e szabad hely?
Ez gyors voltUdy95 írta:Úgy látom most fix szabad hely nincs.Viszont holnap jövök vizsgázni.
HiUdy95 írta:Úgy látom most fix szabad hely nincs.Viszont holnap jövök vizsgázni.
Pálya biztos fel van téve?BengA írta:Hy!
Újra kellett raknom a windows-t...sorban felraktam mindent, ahogy fel van tüntetve, de csak bevillan a MF1B2013 logója egy pillanatra és nem indul a játék.
HaliSirAlo írta:Nick Nev: SirAlo
Valasztott csapat es auto: ahol lessz hely
Hasznalt kormany markaja es tipusa: Logitech Driving Force GT
Kor: 21
Tartozkodasi hely: Erdely
Várunk a pályán!Giorgio írta:A hülye Kers, Drs ellenére is kezd hiányozni az F1, úgyh ha még akad hely valahol szívesen csatlakoznék újra.
Nick Név: Giorgio
Valasztott csapat es autó: nem láttam szabad helyet, szóval ezt nem tudom :D
Kor: 24
Tartozkodasi hely: Bodrogkeresztúr
SirAlo írta:Nick Nev: SirAlo
Kor: 21
Tartozkodasi hely: Erdely
Miért kell küzdeni a pofonért?RPeti írta:23-as autó szabad
Halitommy_gee írta:Sziasztok!
Ha lenne meg hely...
Nick Nev: Tommy G.
Hasznalt kormany markaja es tipusa: Thrustmaster F1 Ferrari
Kor: 31
Tartozkodasi hely: Nagyvarad/Romania
Tiéd! :DGiorgio írta:Ha Bercisan tényleg így gondolja és van rá lehetőség beülnék a Mercedesbe, természetesen ha meggondolná magát akkor másik autó is jó majd.
Csaba írta:Visszalépek a bajnokságtól, és erősen gondolkozom, hogy az egész szimulátorozást is!
Lecserélted? Miért, eddig nem gombokon játszottál?Makako írta:Gad lecseréltem a kormányom: Logitech Momo!
Nem,joystikkal te...BengA írta:Lecserélted? Miért, eddig nem gombokon játszottál?Makako írta:Gad lecseréltem a kormányom: Logitech Momo!
Sziavince írta:Sziasztok!Jelentkezni szeretnék
Nick Nev:Wertenbach Vince
Valasztott csapat: Arrows#26
Kormány:Logitech Momo
Kor:17
Tartozkodasi hely: Kaposvár
1 hét múlva 14.-én lesz a következő vizsganap/tesztfutam Monacóbanvince írta:Szia! bocsi de ma egyéb elfoglaltság miatt mégsem érek rá sajnos.Ilyenkor mi a teendő?
Üdv újra itt!DoDi írta:Sziasztok!
Kikapcsolódásként visszatérnék a kezdetekhez, pontosabban a Forma 1-es részlegbe, és jelenleg ez az a bajnokság, közösség, amit számomra megfelelőnek találok. Érdeklődnék, hogy valamely tesztre gyakorlásképp benézhetnék e, illetve ha úgy adódik vizsgát tehetnék? Megköszönnék egy amolyan "mentort" is, aki segít a visszarázódásba. Nem garantálom, hogy mindegyik futamon megjelennék, de amin tudok, természetesen részt veszek.
A szükséges telepítendők közül minden működik. Ki is próbáltam.
Remélem, hogy itt stabilabb alapokat fektethetek ismét a szimulátorozással kapcsolatban. Persze már semmi komoly...
Köszönöm a választ előre is!
üdv, Dodi!
Üdv.TakiMassa írta:Nick: TakiMassa
Jármű: Marussia #23
Kormány: Logitech DGFT
Kor: 16
Lakóhely: Nyíregyháza