Jelentkezés szimulátor bajnokságokra, kiemelt versenyekre! Minden téma első hozzászólásában találhatók, a rendszeresen frissített, hivatalos információk. A verseny részvételhez licenc - jogosítvány szükséges. Sport és etikai szabályok betartása mind a pályán, mind a fórumon kötelező! Versenyző felelőssége továbbá, hogy naprakészen ismerje és betartsa a weboldalon vagy a fórumon közölt aktuális információkat, szabályzatot.
Lezárt
Knife
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 1714
Csatlakozott: hétf. jan. 16, 2006 4:38 pm
Admin: Admin

BMW M3 CUP - Nevezések leadása: 05.03. - Kezdés: 05.10.

Hozzászólás Szerző: Knife » hétf. ápr. 16, 2007 1:37 pm

ASC BMW M3 Cup Szabályzat

<a href="http://www.fw.hu/metoszforum/privmsg.php?mode=post&u=52" class=menu target="valtozo">Jelentkezéshez, íráshoz a témában itt kérhetsz engedélyt >>></a>


Sorozat minden versenyzőjének követnie kell az versenyszabályzatot. Azok a versenyzők, akik megszegik a szabályokat, a versenybíróság által szabott büntetést kapják. A szabályzatra mindenki úgy tekintsen, hogy az a korrekt és élvezetes versenyt hivatott szolgálni.

Versenysorozat 10 pályán 20 futamból áll. Pályánként 2 futam lesz megrendezésre 2x14 kör.
Második futamon az első nyolc helyezett fordított sorrendben indul.
Azon versenyek és pályák adatait, amelyeket használunk, részletesen közzétesszük a Bajnokság honlapján más fontos versenyinformációkkal együtt.

Minden fájlt, illetve programot, amelyre szükségünk van a versenyzéshez közzétesszük honlapunkon (Letöltésben). Semmilyen más program, kiegészítő, vagy olyan manipulálás, amely a pályák felépítését vagy az autók fizikáját megváltoztatja, nem legális és azonnali kizárást von maga után a Bajnokságból!

Egyedi festés használata engedélyezett, illetve kifejezetten ajánlott!

Bajnokság versenybírósága fenntartja a jogot magának, hogy a szabályzatot előzetes értesítés mellett megváltoztassa, amennyiben azt a futamokon történt esetek indokolják.

Pontozási rendszer:

Első hely: 10 pont
Második hely: 8 pont
Harmadik hely: 6 pont
Negyedik hely: 5 pont
Ötödik hely: 4 pont
Hatodik hely: 3 pont
Hetedik hely: 2 pont
Nyolcadik hely: 1 pont

Súlybüntetések:
Futamonként elért helyezések szerint:

Első hely: 20 kg
Második hely: 15 kg
Harmadik hely: 10 kg
Negyedik hely: 10 kg
Ötödik hely: 10 kg
Hatodik hely: 5 kg
Hetedik hely: 5 kg
Nyolcadik hely: 5 kg
Továbbá minden elért 10 pont után plusz 5 kg súly.
Maximális súlybüntetés 60 kg-nál nem lehet több!

Példa: Egy versenyző adott pályán az mindkét futamban első helyezést ért el, akkor a következő versenynapon 50kg plusz súllyal indul.
A súlybüntetéseket minden versenynap után újraszámoljuk!
A pontok utáni pluszsulyok viszont összeadódnak!

Az "Egyéni Bajnokság" keretein túl, megrendezzük a "Csapat Bajnokságot" is.
Csapatok 2 főből állhatnak!
A bajnoki start előtt mindenki választhat csapattársat! Aki egyedül marad természetesen a pontjai csak "Egyéni Bajnokságban" szerepel.

A pilóták egyéni pontjai összeadódnak a csapatbajnokság során.

Szerver beállítások:

Zászlószabály: Teljes
Benzinfogyasztás: Normál
Gumikopás: Normál
Mechanikai serülés: ON
Vezetési segítség: Csak Kuplung
Sérülés: 50%

Technikai oldal:

Minden versenyző figyeljen arra, hogy zárjon be minden alkalmazást, különösen a nagy sávszélességet lefogó alkalmazásokat, mielőtt a szerverre kapcsolódna.

Minden versenyző maga felel azért, hogy minden rendben legyen netkapcsolatával (pl. hogy az ADSL 24 órás megszakítása ne éppen a megfelelő program szerveren történő lebonyolításának idejére essen). Semmiféle kifogást nem fogadunk el a nethibákra vonatkozólag, ezekre felelősséget vállalni nem tudunk. Ismételt visszacsatlakozásra nincs mód, kivéve a szabadedzéseken vagy kvalifikáción, mert a program verseny alatt zárva tartja a játékot. Továbbá a Bajnokság versenybírósága elhatárolja magát az internetszolgáltatók hibájából a versenyzőnek okozott kárért (pl. éppen akkor nem volt netkapcsolat, stb.).

Online Etikett:

A menetrendet szigorúan betartjuk: egyes esetekben elnézünk 10 perc késést (edzésről, kvalifikációról), de a versenyről késni nem lehetséges, mert rajt után már nem lehet csatlakozni. Ez alól kivételt képeznek az előre bejelentett késések! Előre kérünk jelenteni minden várható késést, illetve távolmaradást.
Minden verseny előre ki van hirdetve a Versenynaptáron, lesz idő felkészülni, illetve lemondani. A rendszeresen, tisztázatlan okokból késő emberek a többi versenyző játékát teheti tönkre, ezért ez kerülendő. Sorozatos előfordulás esetén kizárást alkalmazunk!

A chatelés tilos a szerverhez való kapcsolódás után (kvalifikáción és versenyen). Miért fontos? A "message center" be kell kapcsolva legyen a verseny alatt, ezen keresztül üzen a szerver kezelője. Azonban minden chat üzenet is megjelenik itt, és ez zavaró lehet a versenyzőknek!

A chatelés alól az egyetlen kivétel a szabadedzés. Itt korlátlanul lehet chatelni. Minden egyéb problémát és versennyel kapcsolatos észrevételt és felvetést a Bajnokság Fórumán lehet megtenni.

A versenyek lebonyolítása során követni kell a szerverkezelő lebonyolítással kapcsolatos utasításait.

A kiesett versenyző lehetőleg ne lépjen ki, hanem nézze végig a futamot, mert ezzel problémákat okozhat a többi, még versenyben lévő társának. Továbbá ezzel az ő eredménye elvész a szerverről.

Szabadedzés, és kvalifikáció alatt nem etikus egynél többször belépni a szerverre. Aki egyszer felcsatlakozott, maradjon is ott a megfelelő program lebonyolításáig, mert minden felcsatlakozás bezavarhat a többiek játékába.

Vezetési Etikett:

Mialatt küzdesz a pozíciókért más pilótákkal, győződj meg róla, hogy van elég helyed a "LAG" kompenzálására. Óvatosan vezess és jusson eszedbe, hogy akivel éppen küzdesz, a másik kocsiban egy ember saját döntésekkel és érzésekkel, s nem egyszerűen egy ostoba program vezérelte autó. Mindezek ellenére előfordulhat, hogy a LAG miatt ütközés történik, ilyenkor, ha a versenyző a saját replay file-jával be tudja bizonyítani, hogy az ő nézetéből nem történt ütközés, ellentétben a server file-ja által mutatott helyzettel, akkor a versenybíróság eltekint a büntetéstől. Minden egyéb esetben a büntetés jár.

A zászlószabályoknak engedelmeskedni kell a verseny során. Például sárga zászló során (baleset) csökkentened kell a sebességet, ha éppen a pályának azon a részén vagy. Ha kék zászlót kapsz és lekörözés alatt állsz, akkor adj helyet a gyorsabb kocsinak olyan gyorsan, ahogyan csak lehetséges. Ne felejtsd: ha hosszú ideig lefogsz egy versenyzőt, aki gyorsabb nálad (csak lekörözés esetén) stop and go büntetést fogsz kapni.

Használd a visszapillantó tükröket! Nem megengedett olyan nézet, ahol nincs visszapillantó tükör!

Fényszóró használata:

- csak abban az esetben használd, ha "Qual"-on gyors körön vagy
- "Race" közben, ha lekörözött versenyzőt érsz utol.

Tolatni a pályán kizárólag ütközés esetén lehet (pl. orral való ütközés a gumifallal, stb.). Menetiránnyal szemben menni szigorúan tilos!

Ha elhagyod a boxutcát, adj helyet más, gyorsabb autóknak, akik az ideális vonalon közlekednek. Ne vágj be hirtelen az ideális ívre, kövesd a kivezető aszfaltfestést, figyelj a kék zászlóra és engedd el az éppen arra járó autót.

Ha megsérült az első, vagy a hátsó terelőszárnyad, vagy az autó bármelyik része, és ez súlyos kormányzási gondokat okoz, akkor lehetőleg menj be a boxba, ne akadályozd a többieket. Amennyiben a boxba tartasz, lehetőleg ne a versenyíven tedd.

Ha az autód súlyos sérülést szenvedett (például elvesztetted az autó kerekét), akkor próbáld azonnal levezetni a pályáról, vagy nyomj escapet. A verseny utolsó köre kivétel, de senki ne akarjon 2-3 kört 3 kerékkel vagy kevesebbel) megtenni!

Ha hátulról meglöksz egy versenyzőt, vagy kilököd, versenybalesetben bűnös vagy, nem számít, te személyesen hogyan láttad a helyzetet. Hátulról történő lökésnek tekintendő minden baleset, ahol az okozó autó hátulról fut bele a vétlen autóba, illetve kanyarban nézve az ütközésnél a vétkes autó orra legfeljebb a vétlen autó "A" oszlopáig ér. Ennél előrébb történő ütközés általában oldallal ütközésnek minősül, kivéve, ha az ütközés azért következik be, mert a vétkes autó akkora sebesség többlettel érkezik meg, ami miatt túlfut a pályán, és belécsapódik a vétlen félbe. Amennyiben a hátulról jövő autó a pályán tud maradni, és a jelzett ponton túl ütköznek, akkor oldallal történő ütközésnek minősül, és a vétkességet a replay alapján vizsgáljuk meg (ívek, sodródások, hely stb.)
Büntetések ütközés miatt: - Versenybíróság Saját hatáskörben dönti el, a büntetés mértékét
Elbírálás: büntetés kerül kiszabásra, ha a lökött autó elhagyja a pályát, vagy a menetiránytól legalább 90 fokkal eltér. Amennyiben a meglökött autó feladni kényszerül a versenyt, a büntetés -1 helyezés.

Megengedett más autók blokkolása (a pozíció tartása), ha ugyanazon a körben vannak a pilóták, De balesetveszélyes manőverekbe ne kezdj! Feleslegesen ne cikázz egy sokkal gyorsabb autó előtt, ezzel balesetveszélyes helyzetet teremtve. Nem válthatsz ívet, ha PONTOSAN MELLETTED megy egy másik autó. Ugyanez vonatkozik a támadó autóra is! Szándékos irányváltásokkal nem kényszeríthető ki szabálytalan blokkolás! Ha eldöntötted, merről akarsz előzni, lehetőleg tedd meg, ne használd ki azt, hogy az elől haladó azért nem vált többször irányt, mert szabályos szeretne lenni. Előzéseket lehetőleg fontoljuk meg, és ne erőltessük, amikor nincs értelme.

Mivel a szerverkezelő maga is versenyző, ezért nem tud figyelemmel követni minden szabálytalanságot. Ezért ha valaki valamilyen szabálytalanságot vélelmez, azt 24 órán belül jelentse a Bajnokság fórumán. Az ügyben a versenybíróság fog dönteni.

Levágás: A befelé eső két keréknek a pályán kell lennie minden alkalommal, amikor beveszünk egy kanyart. A kerékvetők a pálya részét képezik!

Büntetések:

- 10 pozíció hozzáadása a kvalifikációs helyhez, túlzott levágás esetén diszkvalifikáció/eltiltás egy vagy több versenyre). Megengedett, hogy teljes szélességében kihasználjuk a pályát. Ez azt jelenti, hogy az utat teljes szélességében kihasználhatjuk ahhoz, hogy bevegyünk egy kanyart. Nem megengedett ellenben, hogy 3, vagy 4 kerékkel fűre, vagy kavicsra hajtsunk, kivéve a kicsúszást. Abban az esetben, ha kanyarkijáraton aszfaltos terület van a kerékvető mögött, a belső két keréknek akkor is pályán kell maradnia!
Amennyiben szükséges, Bajnokság versenybírósága minden pályára külön instrukciókat fog adni a levágások szabályosságait illetően.
- Ha a leggyorsabb körödet levágással szerezted, akkor a versenybíróság megnézi a visszajátszást és döntést hoz a büntetést illetően.

A Kvalifikáció:

A kvalifikációs edzés, amivel a rajtsorrendet eldöntjük, közvetlenül a versenyek előtt lesz. 30 perc alatt 12 kört lehet teljesíteni. Aki 12 körnél többet teljesít, automatikusan a rajtrács végére kerül!

Felvezető kör:

A futam felvezető körrel kezdődik!
A pole pozícióból induló diktálja a tempót, aki az egyenesekben kb. 140Km/h sebességgel köteles haladni! Lehetőleg mindenki a rajtrács helyének megfelelő pozicióban közelekedjen, ügyelve a többi játékosra, a biztonságos féktávolság betartásával! Aki a felvezető körben kicsúszik vagy saját hibájából olyan balesetet szenved, hogy még a futamon részt tud venni, a sor végére álljon! A rajtrácsra felálláskor pedig elfoglalhatja a kvalifikáción elért helyét. Amennyiben olymértékben törte össze kocsiját, hogy nem tud elrajtolni, akkor a sor végéről álljon ki a boxba s javítás után a boxból rajtolhat a mezőny után! Ilyen esetben a mezőny elhaladtáig a boxutca kijáratánál a lámpa piros jelzést ad. Amennyiben a versenyző ezt figyelmen kívül hagyja, "Stop And Go" büntetést kap.
Ha egy versenyző a felvezető körben balesetet okoz, és ezzel egy másik versenyzőt hátrányos helyzetbe hoz, a versenybíróság kivizsgálja az ügyet és szükség esetén büntetést szab ki.

Felvezető körben előzni TILOS!!!

A Verseny:

A futamok egyenként kb.14 körösek lesznek. Az verseny rajtsorrendjét a kvalifikációs edzésen elért idő sorrend határozza meg. A kvalifikációs edzésről lemaradók az utolsó helyről indulnak. Ha többen vannak, akkor a szerver Automatikusan sorolja be.

A verseny indítása: A versenyt a szerverkezelő indítja, szavazással. Rajta kívül senki nem kezdeményezhet szavazást. Ha a szerverkezelő kérdezi, mindenki jelezzen vissza, hogy készen áll-e.

Új rajt: Új rajtra van lehetőség, ha több mint a mezőny fele kiesik a verseny 1. körében. Ehhez nem kell mást tenni, mint a kiesettek közül EGY valakinek beírni a chat-ablakba, hogy a mezőny fele kiesett, ezért új rajt javallott. Ekkor a szerverkezelő kilép, ellenőrzi a helyzetet, és intézi az új rajthoz szükséges teendőket. A kiesettek láthatják az eredményjelzőn, hogy hányan estek ki, ki tudják számolni az 50%-ot. Amennyiben nincs meg az 50%, és valaki új rajtot kezdeményez, akkor az a versenyző nem vehet részt az új rajton. Mivel ilyenkor a szerverkezelő kilép, ezért ő már elbukta a versenyét. Az új rajt ilyenkor is megtörténik.

Versenybíróság:

Versenybírók: A problémákat, óvásokat nekik juttassátok el.
Óvást a futam lebonyolítása után legkésőbb 24 órával fogadunk el. Lehetőleg mielőtt óvtok, nézzétek meg a replayt ti is, több nézetből is, és utána tegyétek, ha tényleg indokolt. És mindenekelőtt nem kérünk a "harmadik vagy negyedik kör első, ja nem második kanyarja" meghatározásokból, a replay ablakban látható lesz az eltelt idő mp-ben, és ehhez kérjük az óvásokat a pl. "1234-1250. mp között történt xy autóval" jelöléssel ellátni. Amennyiben Óvás nem érkezik, "szúrópróba szerűen" a Versenybíróság akkor is megnézi futamot! Amennyiben szabálytalanságot észlel, az érintett játékost bünteti.
Nevezésnél kérem megadni a következőket!


- Nicknév
- Email cím
- Csapatnév
- Autó festése (.dds)
- Autó rajtszáma
Letöltések:

Alapok:
- ASC BMWM3 CUP Final Mod (Korábbi verziókat törölni kell!!!)
- Brands Hatch - Az első futam helyszíne

Új skinek:
- A Coming Soon csapat új festése
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Knife vas. ápr. 29, 2007 5:27 am-kor.

Knife
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 1714
Csatlakozott: hétf. jan. 16, 2006 4:38 pm
Admin: Admin

Hozzászólás Szerző: Knife » hétf. ápr. 16, 2007 4:40 pm

Ninja hivatalos versenykiírása:

"Uj bajnokság szervezése folyamatban, melyben 3 Club (ASClub, HrFL, OWClub) közösen szervez, 2fős csapatok jelentkezését várjuk.
Ami fix:

- BMW M3 GTR autók
- Egyedi fizika
- Minden jelentkező csapatnak "Saját" autófestés készítése
- WTCC futam, pontozás és súlybüntetési szabályok
- Előreláthatólag csütörtök esti futamok (kezdés 20 órakor)
- 2x14 körös futamok, az első nyolc fordított sorrendben indul a második futamban.
Pályák:
Brands-Hatch - Brno - Instanbul - Macau - MagnyCours - Monza - Oschersleben - Valencia - Hungaroring - Pannoniaring

Aki ki szeretné próbálni az autókat az ASC-től Ninja, OWC-ben Knife, HRFL-ben Easy kérheti a modot, mely Online-ban csak ASClub szerverén futtatható!
Szervert kérésre indítok.

Résztvételi feltételek:

- Nevezés INGYENES
- Eredeti rFactor játék
- Aktuális Patch
- Kormány használata
- Csapatnév, autófestés, csapattag megnevezése
- Nevezés leadása asclub.hu oldalon Forúmban.
- Aki nem tagok bármely rFactor clubnak, számukra teszt vezetésen kell résztvenni, ahol eldöntjük, hogy nevezését elfogadjuk-e!

További infok clubbok vezetőitől!

Mindenkinek jó játékot kiván: Szervezőség!"

Avatar
metosz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 7670
Csatlakozott: hétf. okt. 03, 2005 10:40 pm
Admin: Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: metosz » pén. ápr. 20, 2007 10:53 pm

Srácok ez egy lehetőség amit érdemes kihasználni!
Aki egy kicsit is kasznis próbálja ki magát ha lehet benne, 8) aki meg nem az is csak ne zúzzon le senkit se.

Én is mennék csak hétköznap nekem állandóan havaznak, még a szerdai tesztekre se érem utól magam és jó ha 10-re szerverre érek.

Ennek ellenére remélem beugorhatok, ha úgy adódik sereghajtónak.

Knife honnan lehet majd tudni a szerver kódot?
+ amit fel kell rakni azt miért nem lehet FREE elérni, mert így szerintem sokak még csak ki sem próbálják mert elretenti őket, ha már kéregetni kell.
Mikor lesznek a futamo? Beírnám a naptáromba.
Kép

Knife
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 1714
Csatlakozott: hétf. jan. 16, 2006 4:38 pm
Admin: Admin

Hozzászólás Szerző: Knife » szomb. ápr. 21, 2007 10:42 am

Az ASC oldalról már tölthető a mod és a festések is (minden festés kell, különben sok TempAutóval fogtok találkozni).
A versenyek csütörtökönként lesznek, ez már fixnek tűnik. Az időmérő előreláthatólag 19.20tól 30 perces, 12 körös lesz. Az első futam 20 órától kb 14 kör, majd utána a második. Bajnokság kezdés pedig akkor, ha elértünk egy versenyképes létszámot. Edig tőlünk csak AlieN és én vagyunk. Csütörtökön futottunk egy 10 pilótás Funt, és mondhatom izgalmas volt, lehet küzdeni rendesen, kis lökésekre ha meg is csúszik az autó segge, tökéletesen korrigálható, lehet driftelgetni :D

(u.i.: Annyiból jó volt, hogy kérni kellett a tesztmodot, hogy láttuk mennyi embert érdekel komolyan.)

IsTi
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 816
Csatlakozott: vas. jan. 07, 2007 3:13 pm

Hozzászólás Szerző: IsTi » szomb. ápr. 21, 2007 10:58 am

Én is csak azt tudom mondani mint Metosz ha lesz rá alkalmam akkor bemenék ha ez így lehetséges :lol: :D

Zöldi
Top Pilóta
Top Pilóta
Hozzászólások: 414
Csatlakozott: szomb. okt. 08, 2005 2:06 pm

Hozzászólás Szerző: Zöldi » szomb. ápr. 21, 2007 11:03 am

Bajnokságban résztvenni nekem sem lesz időb, de Fun-ra szivesen mennék.

Knife
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 1714
Csatlakozott: hétf. jan. 16, 2006 4:38 pm
Admin: Admin

Hozzászólás Szerző: Knife » szomb. ápr. 21, 2007 11:16 am

Srácok, gyúljetek össze csapatba! A Hiányzók csapata. Mindig az jön aki tud :D

Geri
Pilóta
Pilóta
Hozzászólások: 168
Csatlakozott: vas. feb. 12, 2006 9:48 pm
Admin: Admin

Hozzászólás Szerző: Geri » hétf. ápr. 23, 2007 10:13 pm

A hiányzók csapatában szívesen lennék tesztpilóta :D
Geri

Avatar
metosz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 7670
Csatlakozott: hétf. okt. 03, 2005 10:40 pm
Admin: Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: metosz » kedd ápr. 24, 2007 7:01 am

:? én gyűlnék de ki akar velem egy csapatban lenni, 8) társat keresek.
Kép

TheIceman
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: vas. márc. 25, 2007 3:14 pm
Admin: Admin

Hozzászólás Szerző: TheIceman » kedd ápr. 24, 2007 8:26 pm

jövök
Kép

Knife
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 1714
Csatlakozott: hétf. jan. 16, 2006 4:38 pm
Admin: Admin

Hozzászólás Szerző: Knife » kedd ápr. 24, 2007 9:36 pm

Rövidesen kezdenénk, úgyhogy megkérem a díszes társaságot, hogy alkossanak csapatokat, találjanak ki csapatnevet és válasszanak maguknak festést. Csapaton belül hasonló legyen mindkét autó.

Aki nem jártas a festésben az válasszon egyet a BMW M3GTR mod festései küzül és juttassa el Ninjához, vagy hozzám.

Versenyekre csak úgy lehet jönni, ha mindenkinek megvan mindenki festése, különben kirakja a szerver, ezért kéne mielőbb leadni őket.

Csütörtökön pedig FunRace! Lehet gyakorolni!

Geri
Pilóta
Pilóta
Hozzászólások: 168
Csatlakozott: vas. feb. 12, 2006 9:48 pm
Admin: Admin

Hozzászólás Szerző: Geri » szer. ápr. 25, 2007 8:23 pm

Jövök, de csapatnevet és autófestést még nem csináltam, de a hét folyamán meglesz
Geri

Knife
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 1714
Csatlakozott: hétf. jan. 16, 2006 4:38 pm
Admin: Admin

Hozzászólás Szerző: Knife » vas. ápr. 29, 2007 5:30 am

Első hsz frissítve.

Hamarosan kezdés, úgyhogy még most adjátok le a nevezést amíg lehet!

Ne feledjétek törölni a mod korábbi verzióit, mielőtt az újat felraknátok.

Ha segítség kell festésben, szóljatok!

IsTi
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 816
Csatlakozott: vas. jan. 07, 2007 3:13 pm

Hozzászólás Szerző: IsTi » kedd máj. 01, 2007 11:50 am

Neveznénk:)

Pilóták: Nyeksek-IsTi
Csapatnév: Nvidia Driver
A festésen még gondolkozunk:) de napokon belül küldöm:)

Geri
Pilóta
Pilóta
Hozzászólások: 168
Csatlakozott: vas. feb. 12, 2006 9:48 pm
Admin: Admin

Hozzászólás Szerző: Geri » csüt. máj. 03, 2007 10:37 pm

Elnézést kérek, de nem készültem ela festéssel, és még csapatnevem sincs, de mindenképp szeretnék jönni. Nagy gond lenne, hogy csak a 7vége folyamán adom le a nevezésemet festéssel együtt? :roll:
Nagyon el vagyok havazva mostanában bocsánat... :cry:
Geri

Lezárt

Ki van itt
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég