metosz írta:Hát, sajnálom, ha ez jön le, de azért közel sem csak úgy ülnek be az emberkék ezekbe a kocsikba mint a kocsmába, a legtöbb új pilóta már tapasztalt online versenyzésben. Elég nagy sörsátorra lenne már a társaságnak szüksége.
Ha jobban meg akarod ismerni őket akkor vizsgáztatáskor várunk, de ahogy emlészem eddig mindig voltál, meglepetés szerűen teljesen ismeretlenül, ahogy a kocsmában a helyfoglalás szokás, itt nincs tankolás.
Félre ne értsd, én sem azt akartam mondani, hogy tapasztalatlanok a pilóták, sőt!!! ( általában a kocsmába betérő új vendégek is tapasztaltak az ivás terén :D )
Engem inkább az zavar, hogy 1-2 pilóta olyan könnyedén át tud menni tesztpilótai szerepkörbe v. akár nem indulni már itt. Persze megértem, hogy az embernek van más dolga v. szeretne máshova koncentrálni inkább, de ez akkor is furi. Azért furcsa, mert lehet, hogy itt sokan nem ismernek engem, de ennek nyilván meg van az oka. Nem azért van így mert rejtegetnék vmit, hanem nekem is más 1000 olyan dolgom van az életben, ami csak annyit tesz lehetővé, hogy verseny előtt 1-2 alkalommal felmegyek a szerverre (általában szerdánként) és maga a verseny.(időmanagement)
Én is mondhatnám, hogy hagyom az egészet, de nem fogom, mert én nem csak 2 havonta szeretem az F1-et, hanem állandóan és amíg tudok minden versenyen képviseltetem magam, mert vhol ez a faladatom és maszim vezetői is megadták nekem anno azt a bizalmat, hogy leszerződjek egy csapathoz, tehát ennyivel nekik is tartozok. Ez mellett meg imádom ezt, nyilván ezért jelentkeztem!
Én az előző hsz-ben, inkább a fluktuációra akartam kitérni... (persze, tudom ez a jelenség elkerülhetetlen, csak mint mindig, zavaró, főleg ha olyan pilóták lesznek inaktívak, akikkel az ember meccsben van és szívesen szívta velük a benzingőzt pályán)