Mutassak én is valamit?KOPI írta:@Fuready Zoli ...itt van nagyba!Mi adunk a külsöségekre is :D

Igaz, nem Indycar, de tetszik a piros szín (meg a Ferrari F1-es overálja).

Hát ha küldesz képet, meg leírod milyet akarsz akkor megcsinálhatom. De majd legközelebb kedden, mert akkor leszek újra "otthon", és ott van photoshopom. Vagy elküldöd Kopinak, biztos megcsinálja, mert ezt is ő találta ki, illetve csinálta meg.IsTi írta:Vazze tényleg jó az avatar képed TommyNem akarsz 1-et csinálni nekem?
Okés:) Már zaklatom isTommy78 írta:Hát ha küldesz képet, meg leírod milyet akarsz akkor megcsinálhatom. De majd legközelebb kedden, mert akkor leszek újra "otthon", és ott van photoshopom. Vagy elküldöd Kopinak, biztos megcsinálja, mert ezt is ő találta ki, illetve csinálta meg.IsTi írta:Vazze tényleg jó az avatar képed TommyNem akarsz 1-et csinálni nekem?
ez igaz de lesz 1 autós meg 4 autós csapat és igazságtalan lenne mindegyik pontját számitani.Ulvar írta:METOSZ!!! TOBYTÓL KÉRJ SEGÍTSÉGET SLS RENDSZERBEN MEGLEHET NAGYON KIRÁLYUL CSINÁLNI.
Basszus... rossz szabályzat lett bemásolva.......Tommy78 írta:Én elolvastam és lenne egy kérdésem is. A Road rajttal kapcsolatban, ahol ismét az szerepel a szabályzatban, hogy a célvonal átlépéséig nem lehet előzni. Most ez újítás, és így lesz, vagy nem jól lett leírva? Köszi Ginger a választ!Ginger17 írta:TISZTELT URAIM!
A JELENTKEZÉST HAMAROSAN BEFEJEZZÜK, DE A SZABÁLYZATOT SZTEM SOKAN MÉG EL SEM OLVASTÁK... MÁR CSAK AZÉRT SEM, MERT MA KERÜLT KI AZ OLDALRA! :D
KÉREM, HOGY OLVASSÁTOK EL! NE RUTINBÓL FUSSÁTOK VÉGIG, MERT VANNAK VÁLTOZÁSOK A KORÁBBI INDY SZEZONOKHOZ KÉPEST.
Szia rbálint!rbalint írta:Ha nem vártok már régi versenyzőket, és szabad még ez a verda:
#33 Viso (HVM)
rbalint
akkor én pályáznék rá, hogy legyen 1 full újonc is köztetek, és tovább népesítsem a rallysok táborát.
Ne is mond basszus... itt égek, de nem tudom mi történt.Tommy78 írta:Még jó, hogy valaki elolvassa a szabályzatot. :DGinger17 írta: Basszus... rossz szabályzat lett bemásolva.......![]()
Szóltam metosznak, remélem hamarosan javítva lesz.
A véglegesnek tekinthető szöveg amúgy letölthető FTP-ről is.
Jaj ne hülyéskedj már Ginger! Tudom, hogy van ezer dolgod egy ilyen bajnoksággal, azért vagyunk, hogy szóljunk ha van valami. Ezen ne akadj fent, semmi probléma nincs, majd javítva lesz, aztán mindenki elolvassa.Ginger17 írta:Ne is mond basszus... itt égek, de nem tudom mi történt.Tommy78 írta:Még jó, hogy valaki elolvassa a szabályzatot. :DGinger17 írta: Basszus... rossz szabályzat lett bemásolva.......![]()
Szóltam metosznak, remélem hamarosan javítva lesz.
A véglegesnek tekinthető szöveg amúgy letölthető FTP-ről is.
Az új szöveget elküldtem metosznak, sztem nem kapta meg...
Ok! Minden rendben, ezért is írtam, hogy vártok e még régi pilótát, annak függvénye az indulásom.Ginger17 írta:Szia rbálint!rbalint írta:Ha nem vártok már régi versenyzőket, és szabad még ez a verda:
#33 Viso (HVM)
rbalint
akkor én pályáznék rá, hogy legyen 1 full újonc is köztetek, és tovább népesítsem a rallysok táborát.
Örülök, hogy jelentkeztél, de van egy kis gond.
A félreértések elkerülése okán a szabályzatban leírtak szerint autót csak licensszel rendelkező pilóta igényelhet. Ebből az következik, hogy most még nem írhatlak be sehova sem. Javasolom, hogy a március 31-én gyorsan szerezd meg a jogsit és ebben az esetben ugyanolyan jogokkal fogsz bírni mint bárki más.
Ha esetleg nem marad autó, akkor se csüggedj. Olyan még nem volt, hogy 28-an lettünk volna a versenyen, ergo biztos marad autó üresen, csak így előre nem lehet majd megmondani, hanem közvetlenül a verseny előtt kapod majd meg az infot.
Remélem minden világos, és nincs gond.
A 103-107 százalékos limitet nem a qualin kell megfutni, hanem bármikor a hét folyamán.Dietrich írta:Van értelme a szabályzatba belevinni a 103 meg 107%-os szabályt? Ugyanis több esetben volt, hogy valaki wu alatt ért haza, ledobta a net kvali elött stb. ők akkor eleve kilettek volna zárva.
Én szerintem aki road/ovál jogositvánnyal rendelkezik meg teljesitette a vizsgafeladatokat ott felesleges szabály ez.
Beírlak Jani... ezzel a "beugró" szerepkörrel csak egy kételyem van...B.Giovanni írta:Én mint senior Sir Janos Bazso alias Juan Sanchez Villa loboz Ramirez Giovanni ecco tutto jelentkeznék erre bajnokságra kérném a # 33 számú versenyauto kiadását
:D
Értem tehát inditotok egy hot lap szervert is.Ginger17 írta:A 103-107 százalékos limitet nem a qualin kell megfutni, hanem bármikor a hét folyamán.Dietrich írta:Van értelme a szabályzatba belevinni a 103 meg 107%-os szabályt? Ugyanis több esetben volt, hogy valaki wu alatt ért haza, ledobta a net kvali elött stb. ők akkor eleve kilettek volna zárva.
Én szerintem aki road/ovál jogositvánnyal rendelkezik meg teljesitette a vizsgafeladatokat ott felesleges szabály ez.
Dietrich... hétfő van. Korán reggel ilyenekkel cseszegetel?Dietrich írta:Értem tehát inditotok egy hot lap szervert is.Ginger17 írta:A 103-107 százalékos limitet nem a qualin kell megfutni, hanem bármikor a hét folyamán.Dietrich írta:Van értelme a szabályzatba belevinni a 103 meg 107%-os szabályt? Ugyanis több esetben volt, hogy valaki wu alatt ért haza, ledobta a net kvali elött stb. ők akkor eleve kilettek volna zárva.
Egyszer nem veszek részt egy szabályzat kialakitásában és tele van pontatlanságokkal
ja mert tele van rossz fogalmazással az egész amit nem hétfő reggel irtál meg.Ginger17 írta:Dietrich... hétfő van. Korán reggel ilyenekkel cseszegetel?Dietrich írta:Értem tehát inditotok egy hot lap szervert is.Ginger17 írta: A 103-107 százalékos limitet nem a qualin kell megfutni, hanem bármikor a hét folyamán.
Egyszer nem veszek részt egy szabályzat kialakitásában és tele van pontatlanságokkal
Eddig is volt 103-107 szabály... ha pedig vki meg tudja futni a limitet, akkor azt a verseny előtti edzésen is meg fogja tudni futni. Ez nem vmi privilégium, hogy egyszer az életben sikerül vagy nem.Dietrich írta:ja mert tele van rossz fogalmazással az egész amit nem hétfő reggel irtál meg.Ginger17 írta:Dietrich... hétfő van. Korán reggel ilyenekkel cseszegetel?Dietrich írta: Értem tehát inditotok egy hot lap szervert is.
Kiderül bevezetitek a 103 meg 107%-os szabályt ott ahol létezik egy vizsgarendszer amin már teljesiteni kell bizonyos %-ot..
kiderül bármikor megfutható az idő.ja csak hogy a pékbe ellenőrzöd hotlap szerver nélkül?
Egye fene, legyen, kedvetekre teszek!!!Ginger17 írta:Beírlak Jani... ezzel a "beugró" szerepkörrel csak egy kételyem van...B.Giovanni írta:Én mint senior Sir Janos Bazso alias Juan Sanchez Villa loboz Ramirez Giovanni ecco tutto jelentkeznék erre bajnokságra kérném a # 33 számú versenyauto kiadását
:D
Nem lett volna jobb, ha a verseny előtt kértél volna autót és nem állandóra jelentkezel? Lehet, hogy lenne olyan versenyző (pl. rbalint) aki az összes versenyen rajthoz állna, de mivel foglalt az összs verda... az épp' mindig szabad helyre kellene beugrania. Ez a szerepkör inkább hozzád illene.
Remélem nem érzel diszkriminációt... illetve érezzél csak!
Itt mindenki (még Rita is) azt akarja, hogy kommentátorkodj!
és azokhoz van road kasztni?Ulvar írta:Ott vannak az Indy500as autók. azok nincsenek a teljes bajnokságban legjobb tudomásom szerint, csak Indy500on.
Oké... akkor viszont szeretném kérdezni a többieket, hogy javasoljanak az ilyen szándékkal jelentkező versenyzőknek vmilyen státuszt. A "nem rendszeres induló" az elmúlt Indy'95 évben megszűntetésre került, mert kellően félreérhető volt - a végén már az elvett autós emberkéket is ide soroltuk. Tehát, példának okán tjoe teljes körű licensszel rendelkezik, de állandó autóval nem. Mi legyen a státusz neve? Bazsó Jani is ide kérte magát...tjoe írta:Jelentkezek a bajnokságra, de nem választok állandó autót, mert nem fogok tudni minden versenyen indulni.
Mondjuk a MaSzim szabályzatban egyszerűen "tartalékpilóták" vannak említve... sztem ez a legtalálóbb.Ginger17 írta:Oké... akkor viszont szeretném kérdezni a többieket, hogy javasoljanak az ilyen szándékkal jelentkező versenyzőknek vmilyen státuszt. A "nem rendszeres induló" az elmúlt Indy'95 évben megszűntetésre került, mert kellően félreérhető volt - a végén már az elvett autós emberkéket is ide soroltuk. Tehát, példának okán tjoe teljes körű licensszel rendelkezik, de állandó autóval nem. Mi legyen a státusz neve? Bazsó Jani is ide kérte magát...tjoe írta:Jelentkezek a bajnokságra, de nem választok állandó autót, mert nem fogok tudni minden versenyen indulni.
A simán csak "IndyCar licensszel rendelkező versenyző" név megfelelne?
5let?
A titulus nem is annyira lényeges, mint a maga a versenyzés, ami viszont rutinon alapszik. Kicsit félek az ilyen „hírtelen, megjelenek nagyot csattanok, óriási balhé lesz tuti övön alul” helyzetektől amiket simán megelőzhetünk.Ginger17 írta:Oké... akkor viszont szeretném kérdezni a többieket, hogy javasoljanak az ilyen szándékkal jelentkező versenyzőknek vmilyen státuszt. A "nem rendszeres induló" az elmúlt Indy'95 évben megszűntetésre került, mert kellően félreérhető volt - a végén már az elvett autós emberkéket is ide soroltuk. Tehát, példának okán tjoe teljes körű licensszel rendelkezik, de állandó autóval nem. Mi legyen a státusz neve? Bazsó Jani is ide kérte magát...tjoe írta:Jelentkezek a bajnokságra, de nem választok állandó autót, mert nem fogok tudni minden versenyen indulni.
A simán csak "IndyCar licensszel rendelkező versenyző" név megfelelne?
5let?
Ugyan nem hozzám szóltál, de ha megengeded reagálnék.KOPI írta:@metosz
jelezte még 1 ember hogy jönne,idén indybe,de ahogy látom sorbanállás van az autokér.Ez a "rallysek"miatt van,megszálltunk titeket rendessen.Szoval mit mondjak neki?Egyenlöre pihenjen?
TESZTVERSENY IDŐPONTOK:GeGE95 írta:OK köszönöm metosz , és holnap jövök :D :D
hi! én ugy tudom, h a 2-es szabad. szóval valszeg csapattársak leszünkZöldi írta:Ahogy nézem, kicsit lemaradtam...![]()
szeretnék én is jelentkezni a bajnokságba
nick: Zold
talán szabad még a #2-Foyt IV (Vison), vagy a #33-Viso (HVM)
Ginger, légyszives jelezz vissza, melyik vasra jelentkezhetek...ha még nincs sorbanállás
Mindkét autó szabad Zöldi! Mivel neked teljes körű jogsid van, azt választod amelyiket akarod... (#2 vs. #33) Megmondom őszintén kezdtem aggódni, hogy mi van veled... azthittem már nem akarsz jelentkezni.Zöldi írta:Ahogy nézem, kicsit lemaradtam...![]()
szeretnék én is jelentkezni a bajnokságba
nick: Zold
talán szabad még a #2-Foyt IV (Vison), vagy a #33-Viso (HVM)
Ginger, légyszives jelezz vissza, melyik vasra jelentkezhetek...ha még nincs sorbanállás