Kérdéseket, problémákat kérjük ebbe a témába írjátok!
Ennek a témának az elérése regisztrált felhasználóknak:
http://www.maszim.hu/viewtopic.php?t=1003
látogatóknak:
http://www.fw.hu/metoszforum/viewtopic.php?t=1003

vagy Daytona kanyargós pályájánvoodoo írta:Kislányok !!!!
Kérdezném mikor lesz megint átüléses fun verseny?(valami normálisabb moddal) Ginger kollegával el kéne kenjük a szátokat (persze ha ő is benne van :D ) Ha már közeleg a lö mán 24H verseny ennek a tiszteletére összelehetne hozni valamit nem ?

Az iDT féle Grand-Am mod miért nem Endurance???Ulvar írta:írtam már egy endurance modról a blogunkba. Sajnos az még nincs kész, de én azt az egyet tudnám elképzelni Endurance versenyre. Sajnos normális Endurance mod nincs, csak úgy hogy CSAK prototípus + C6R.

http://www.virtualr.net/tag/grand-am/Ulvar írta:Az hol van? Mer én nem találom.

a mappa nevét ahova telepítetted az rfactort.. abba ne legyen ékezetBrenor írta:hali.
Olyan gondom van, hogy vissza akartam nézni az egyik versenyt, de a visszajátszásnál nem ad ki egy fájlt se amit elmentett. Megnéztem benne van a mappába...szal tuti lementi.
öcsém gépére ugyanúgy van feltelepítve az egész játék az övén mégis megy...Esetleg valami ötlet a hozzáértőektől???

Okés Köszi :DGerrard írta:a mappa nevét ahova telepítetted az rfactort.. abba ne legyen ékezetBrenor írta:hali.
Olyan gondom van, hogy vissza akartam nézni az egyik versenyt, de a visszajátszásnál nem ad ki egy fájlt se amit elmentett. Megnéztem benne van a mappába...szal tuti lementi.
öcsém gépére ugyanúgy van feltelepítve az egész játék az övén mégis megy...Esetleg valami ötlet a hozzáértőektől???
tehát ne Játékok legyen pl
hanem Jatekok

remélem megoldotta a problémádBrenor írta:Okés Köszi :DGerrard írta:a mappa nevét ahova telepítetted az rfactort.. abba ne legyen ékezetBrenor írta:hali.
tehát ne Játékok legyen pl
hanem Jatekok

nekem EX-em van, megvan már 3 éve, semmi bajom nem volt vele egy kivételével, de akkor is a sűrített levegővel kellett csak kitisztítanomAtti0822 írta:Szevasztok!
Kormányt szeretnék venni, de nem tudom melyik a jó. Persze ilyenkor mondják, hogy a G25. Nekm olyan kellene ami nem drága. A Logitech Formula Force EX-re gondoltam. Nem drága, és mások szerint jó. Szerintetek érdemes megvennem?

erre nem tudok válaszolni sry :(Atti0822 írta:Köszi srácok, még azt, hogy az EX-nek mekkora a holtjátéka?

májusba volt 2 éves a DFP-m és semmi baja..a természetes kopást leszámitva.morfi írta:G25-ön kívül más kormány szerintem nem nagyon bír ki megnyuzva egy évnél többet. Nekem is már naon kifele áll a DFP-m mind2 váltó tönkremenve pedálok szétzúzva.

Hey, I know a lot of people haven't been able to get TSO to work for ArmA2 in WinVista and Win7. Here is how I did it.sanya írta:Sziasztok!
Tud valaki win7 alatt is működö TSO-t?
(Team speak overly).
Vagy valami trükköt amivel felmegy a 7-es alá is...![]()
A "tegyél fel xp-t a fostos 7-es helyett" kezdetű szakmai tanácsot már megkaptam, köszönöm!
Na ezt a fórum bejegyzést én is megtaláltam de elég szarul beszélem a timbuktu nyelvet...Tommy78 írta:Hey, I know a lot of people haven't been able to get TSO to work for ArmA2 in WinVista and Win7. Here is how I did it.sanya írta:Sziasztok!
Tud valaki win7 alatt is működö TSO-t?
(Team speak overly).
Vagy valami trükköt amivel felmegy a 7-es alá is...![]()
A "tegyél fel xp-t a fostos 7-es helyett" kezdetű szakmai tanácsot már megkaptam, köszönöm!
Installing:

.....ez is...... ;)KraTo írta:Üdv.
Az oldal rFactoros ligákkal foglalkozik.
hmmmm....................Nincs jelentkező a ligá(d)ba?
sztem itt minden adott.........Netán egy jófej közösséget keresel, ahol jókat tudsz versenyezni?'
ja... pár húszezres.......Hungarian rFactor Central - Kell ennél több?
sztem meg inkább próbáld ki magad itt.... ;)

Szerintem a Dokumentumokba kutakodj, hátha ott lesz a profilod.IsTi írta:Lenne egy kérdésem:)
Az miért van hogy az rf nem csinál nekem profilt? Magyarul userdata alatt nincs az hogy isti. Így nem tudok bemásolni setet ami nekem nagyon hiányzik:D Amúgy win7 alatt van. Választ előre is köszi:)

Kutakodtam de hát nem találtam semmit sem:)Norbi írta:Szerintem a Dokumentumokba kutakodj, hátha ott lesz a profilod.IsTi írta:Lenne egy kérdésem:)
Az miért van hogy az rf nem csinál nekem profilt? Magyarul userdata alatt nincs az hogy isti. Így nem tudok bemásolni setet ami nekem nagyon hiányzik:D Amúgy win7 alatt van. Választ előre is köszi:)
Amúgy a játékba betölti a profilod?

Norbi írta:Szerintem a Dokumentumokba kutakodj, hátha ott lesz a profilod.IsTi írta:Lenne egy kérdésem:)
Amúgy a játékba betölti a profilod?

1.rfactorhoz meg az iRacinghez is bőven elég egy logitech dfgt.Adam M írta:Olvasgattam, hogy milyen frankó cuccok vannak a szimulátorozáshoz, de konkrét véleményt nem nagyon találtam arról mennyire számítanak. Például milyen jó kormányok vannak, mit tudnak, load cell pedál, meg ilyesmi. Sokat számít az, hogy mit tud az ember, de mennyit számít a kormány? Egy 10-15ezer forintos force feedback-es kormány, és egy Logitech g25/27es kormány közt a játékos teljesítményén mennyit számít?
Elsősorban az rfactor-ra gondolok. Ez az egész onnan jött nálam, hogy iracing kapcsán említették a kormányom, nem az igazi hozzá (Logi FF EX), de az annyira nem érdekel.

Oké, meggyőztél. Ha kipurcan a Logi FFEX-em, akkor DFGT, és squash labda.IsTi írta:4.Nem kellenek ide drága cuccok