Én is!Tony írta:Egyetértek!BengA írta:Jah és még valami.
Tommy, gratulálok a mod-hoz, egyszerűen tökéletes lett!!! Marha jók az autók és összességében az egész.

Én is!Tony írta:Egyetértek!BengA írta:Jah és még valami.
Tommy, gratulálok a mod-hoz, egyszerűen tökéletes lett!!! Marha jók az autók és összességében az egész.

ilyen a valóságban a kérdéses rész:Toby írta:Észrevétel: Daytonára ezeket a tankakadályokat kicsit (nagyon) veszélyesnek tartom. Tény, hogy kell valami visszatartó erő oda, de szerintem bőven elég lenne valami alacsonyabb fekvőrendőr, ami csak megdobja az autót, nem kell, hogy letépjen róla mindent és föld körüli pályára állítsa azt.Főként azért nem, mert ez is 6 órás futamnak van tervezve és nem lenne jó, ha egy ilyen tenné tönkre egyszerre két embernek is a versenyét.

bpetya írta:Csapattárs kerestetik a #32-es számú Audi R8-ba.
Wega írta:üdv én társulnék a maradék 1 R8 as csapatba.
(privát ment)

Igen, de nem csak a BMW-nél van így.tjoe írta:Körözgettem a BMW-vel, és a beállításoknál mintha fordítva lenne a magasságállítás. Nem lehet a hátulját magasabbra emelni az elejénél. Fordítva viszont megy. Direkt van ez így?

Tényleg.Tommy78 írta:Igen, de nem csak a BMW-nél van így.

sztem törölheted, mert most átneveztem a szervert, de akár maradhat is amíg még a teszt zajlik, aztán ha minden ok, akkor mehet tiszta lappal az egész újra.Toby írta:Hotlapot nullázzam-e?
A Fordot sikerült rosszabbá tennem, úgyhogy azt javítottam, kérném, hogy aki már leszedte, töltse le mégegyszer! Köszi!Tommy78 írta:Felkerült egy újabb Patch, kicsit próbáltam időbe közelebb hozni egymáshoz az autókat, természetesen teljesen azonosra nem lehet megcsinálni, de jelenleg volt néhány autó között majd 2mp, ami azért sok egy másfél perces pályán.
Egyelőre tesztjelleggel feltettem az újat, teszteljük.
ftp://87.229.108.129/VERSENYZES/SZENIOR ... Patch2.zip
Toby!Toby írta:Hotlapot nullázzam-e?

Köszi!Toby írta:Törölve.
Daytona biztosan nem lesz átüléses, még nem vetettük el, de nehéz, mert ha lennénk annyian, hogy átüléssel élvezetes lenne, azaz legalább 20-25 autó, ez ugye 40-50 ember, akkor meg a hétfői futamokkal nem tudnánk mit kezdeni, ott meg csak a felét engednénk indulni?kiru írta:Ezexerint nem lesznek átüléses futamok.
Köszi!Tommy78 írta:Daytona biztosan nem lesz átüléses, még nem vetettük el, de nehéz, mert ha lennénk annyian, hogy átüléssel élvezetes lenne, azaz legalább 20-25 autó, ez ugye 40-50 ember, akkor meg a hétfői futamokkal nem tudnánk mit kezdeni, ott meg csak a felét engednénk indulni?kiru írta:Ezexerint nem lesznek átüléses futamok.![]()
Szóval egyelőre kérdéses.

Bocs Toby már megint én, most néztem, hogy megint van rajta hotlap, mármint a Pre-Kval szerón, aztán megnéztem és a Pre-Kval féle rFactor főkönyvtárban levő hotlapplugin ini-ben is ugyanaz a port volt megadva mint a szenior hotlapjának, ezért kerülnek oda az idők. Most átírtam a port végét 300-ra, de gondolom ezt neked is valahol be kell állítanod, hogy lássa majd ezt a szervert is, meg tudnád nézni? Illetve így megint törölni kellene ezt. Bocsi!Toby írta:Törölve.

A szelarnyek nem volt egyforma az autóknál ami az autók első és hátsó has magassága miatt adódott ez lett fixalva ami által nem csak az említett két autó változott. De időben így közelebb kerültek egymáshoz valamelyik kicsit gyorsult valamelyik picit lassult.Dietrich írta:Tommy!
Mit változtattál a lambokkal és bömikkel? látom az időket a lambo sehol nincs a bömi meg elöl.

KOPI írta:Ati WRC akit a rallysimfansról ismerek,készitett a csapatunknak egy képet a kocsiról. Ugye brutál?

húú hát ez jó kérdés, lehet, hogy a szeniort másoltam, de nem vagyok benne biztos.Toby írta:Na ez érdekes, rossz helyre csinálja a log fájlokat és rosszul is csinálja..
@Tommy: amikor csináltad a prekval szervert, akkor az alap rF-et másoltad vagy a már meglévő Szenior szerver teljes tartalmát?

danikosz írta:Gerrarddal ma mentünk a Prekvalis szerveren hogy meglegyen egy időmérős körünk. Az időnket a másik hotlapra mentette és a ma futott próbákat (2szer nyomtuk le a 30perces kvalit) egyáltalán nem mentette.
Ezek az idők Prekvalis szerósok.
Danik0sz Alpina B6 1:38.403
Gerrard Alpina B6 1:38.418
Tommy,majd átmásolod vagy beszámítod szombaton szerver zárás után?

A hangokat állíthatjátok magatoknak, mert nem biztos, hogy mindenki ugyanazt szereti. Szabadon módosíthatjátok mivel nem befolyásol semmit és nem ir eltérést szerveren.tjoe írta:Tommy, nem lehetne a BMW hangerejéből lejjebb venni? Amikor versenyen közelemben voltak alig hallottam a saját motorhangomat, és így macerás rendesen váltani.

Ha úgy alakul azt kipróbálnám, persze ha a sok időmből futja végre valamire normálisan készülnimetosz írta:Továbbá tervezzük a lemans idejében egy lemansi átüléses futamot is.

Sziasztok!metosz írta:továbbá várjuk a pályázatokat, ötleteket a témában, végleges döntés nem született csak az biztos a szenior nem folytatódik a GT moddal.

Tommy78 írta:Indy500, F1 Monaco, F1 Hungaroring, Senna Est, Greg Moore Est, (Kesjár Csaba és Dan Wheldon Emlékfutam - ezeket még pontosan nem egyeztettük), valamint a tervezett LeMans átüléses 6 órás futam, Júniusban
Megnéztem a naptárat és ahogy számoltam marad 7 versenyidőpont (ha jól látom). Jól látom? Ezeket írtam le fent. Ehhez Tommy most felsorolt 4 fix eseményt ami még nincs besorolva a naptárba (Senna, Greg, Kesjár, Wheldon). Sztem ezen felül már nem lehet és nem is szabad(!) semmit bepakolni a heteinkbe, különben saját magunkat rúgjuk seggbe. Ebből az következik, hogy a többi Szenior versenynek, legalábbis megpróbálok logikusan gondolkodni, marad összesen 3 hétfő... höhh.Tommy78 írta:Szóval lehet, hogy jobb lenne ha az ötletedet ami tetszik, független és FUN futamonként szerveznéd le. De ez csak személyes vélemény, mindenki írja le nyugodtan a véleményét.

Háááát csapattunk pár karikát Tony-val, de kénytelen voltam hagyni, hogy jobb időt fusson, mert akkor nem jönne máshova se versenyezniMakako írta:Lehetne egy fánréjsz az F1-es széftikárokkal,nagyon jól megy a kis "dög" ! Látom Tony és Benga is kipróbálták!

Engem is érdekelne.KOPI írta:Nem tudom,én meghallgatnám Ginger ötletét........ Az meg az egyéni véleményem ,hogy Tommy kurva sokat szarakodott ezzel a gt móddal is,és megélt 2.5 futamot.