Samsung i5700 Galaxy Spica (független)
Frekvenciasáv hg4 = HSDPA, GSM 4 band
Méret mm = 115*57*14
Akkumulátor = Li-Ion
Kijelzõ pixel = hVGA (320*480)
Kijelzõ méret = 3,2 (col/inch)
Színárnyalatok száma db = 16 millió (24 bit)
Operációs rendszer = Eclair (Google Android OS v2,1)
CPU = 1 magos, 800 MHz (ARM v6)
RAM = 200 MB
Memória bõvíthetõség = T-Flash - microSD
Kamera felbontása = 3,2 Mpixel
Multimédia = MP3, AVI, MP4, 3GP
Egyéb = GPS, GPRS, EDGE, 3G, WAP (Crome Mobile), EMS (Gmail), MMS, Bluetooth, Wi-Fi, Java, Iránytű, Vibra jelzés, Kihangositás
Amit adok házzá: hálózati adapter, 2 GB microSD ill. eredeti doboz és kézikönyvek
A telefont gyárilag függetlenül vettem, tehát semmi szolgáltatói sallang nem volt rajta (csak én voltam gazdája). Ezen felül root-olt tehát nincsenek szoftveres korlátozások rajta. A külső állapota 10-ből 9.7-es. Védőfóliát kb. fél évente cserélgettem rajta, tehát teljesen karcmentes az alatta lévő kijelző (a jelenlegi fólia is kifogástalan jelenleg). Akkumulátort kb. 1 hónapja cseréltem rajta. Az új akksi gyári Samsung (nem után gyártott) 1500mAh.
3 különböző androiddal tudom adni:
1.
Saját készítésű 2.1 Eclair. Ezzel a rendszerrel a legstabilabb a teló, kb. 1 éven keresztül toldottam-foltoztam, mert a gyári 2.1 a jelenlegi teljesítmény 60%-t tudta. Ami a főbb módisítás volt benne, az egy továbbfejlesztett 3D driver (gyárival szinte el sem indultak a ilyen játékok) illetve egy módosított kernel, ami a procit ha kell 1066MHz-en is tudja használni. A minimum frekvencia pihenő állapotban 88 MHz, tehát dinamikus vezérlésű. A saját ROM-ban tovább lettek javítva a szenzorok illetve a kijelző érintésének a hatékonysága. Beépített programok: iGO, Gmail, Talk, Maps, Youtube, Total Commander, Quadrand Advanced, Root Uninstaller, SwiFTP, Barcode Scanner, uTorrent, Shazam, Skype ill. a gyári app-ok, de persze Play-ről lehet még bővíteni. Ebben a ROM-ban SD kártyára is lehet telepíteni a programokat, melyet tetszőlegesen be lehet állítani, hogy mekkora EXT2-es fájlrendszert szeretnénk lecsippenteni (max 1 GB-ot lehet, ami a .apk fájloknak még sok is

).
2.
2.2 Froyo (CyanogenMod-6.1.1 vagy SamdroidMod 2.2.1)
2.2-es rendszerből sok féle létezik, ezeket innen lehet letölteni:
http://forum.samdroid.net/f9/
A készülékre elérhető a 2.3-as (Gingerbread) és a 4.x-es (Ice Cream Sandwich) is, viszont ezek a rendszerek még fejlesztés alatt vannak, mivel a Samsung ezekre már nem adott gyári támogatást (jelenleg kelet európai (főként Orosz) programozók dolgoznak ezen rendszerek fejlesztésén).
3.
Igény esetén a gyári rendszert is vissza tudom rá rakni, viszont annál nincs root jogosultság ill. a telefon is jelentősen lassabb vele.
Telefont elsősorban telefonálásra, SMS, GPS, Email (gmail), internetezés és fényképezésre használtam.
Képek:
KÉP1 KÉP2
ÁR: 20.000 Ft + postaköltség
Jelenlegi bolti ár:
http://www.ujmobilok.hu/index.php?oid=i ... =6&did=579
Érdeklődni priviben v. a
gadfly@maszim.hu-n