2012.dec. 8-át szombatot.
Hölgyek és Urak!
Jutalomeső a díjátadón!
Díjazva leszen:
Indycar futam (16db) dobogósok A5-ös okleveles míg bajnoki dobogósok A4-es okleveles és érmes díjazásban részesülnek
DRM futam (28db) dobogósok A5-ös okleveles, a bajnoki DIV I. és DIV II. helyezettek A4-es okleveles és érmes díjazásban részesülnek
13 Szenior futam dobogósok A5-ös okleveles, a bajnoki dobogósok A4-es okleveles és érmes díjazásban részesülnek.
Minden futam győztest sajnos nem tudunk éremmel díjazni, viszont a bajnoki győztesek pólót kapnak. Kupáról, - ahogy eddig is - a jelenlegi anyagi helyzetünkben nem érdemes beszélni. Erről a problémáról a közgyűlés lesz hivatott gondoskodni, a jövőre nézve megoldani.
20 F1 futam dobogósok A5-ös okleveles, a bajnoki dobogósok A4-es okleveles és érmes díjazásban részesülnek.
A4-es okleveles és érmes díjazásban részesülnek:
SENNA EST
MASZIM 500
INDIANAPOLIS 500
MASZIM&MADAME
futamok győztesei
A4-ös okleveles díjazásban részesülnek, a hölgy versenyzők:
MASZIM@MADAME
Futam részvételért
A4-es okleveles díjazásban részesül:
INDIANAPOLIS 500 POLEDAY
INDIANAPOLIS 500 ÚJONC
Összesen:
Bajnoki - arany érme: 8 db
Bajnoki - ezüst érem: 7 db
Bajnoki - bronz érem: 7 db
A4-es Oklevél: 22 db
A5-ös Oklevél: 231 db
Szerencsére eddig a díjátadókon nem volt adminisztrációs hiba!
Annak érdekében, hogy így is maradjon, kérek szépen mindenkit akinek egy kis ideje van lessen rá a díjkiosztó táblázatra és bármilyen hibát, ha lát, ebben a témában kérem jelezze nekünk.
Díjkiosztó 2012:
ftp://87.229.108.129/VERSENYZES/UPLOAD/2012_1.xls
A F1 és a még le nem futott versenyek (szenior 2db) kivételével, a táblázat már tartalmaz minden adatot.
Menetrend:
18.00-19.30 Közgyűlés. Vezeti: Réby Gábor
19.30 – 19.50 F1 díjátadó Vezeti: Keszthelyi Ákos
19.50 – 19.55 MASZIM@MADAME díjátadó Vezeti: Hajdu Balázs
19.55 – 20.10 Indycar és Indianapolis 500 díjátadó Vezeti: Buchert Csaba, Hajdu Balázs
20.10 – 20.50 DRM és Szenior díjátadó (+Senna est és Maszim’500) Vezeti: Pongrácz Tamás, Terényi Krisztián
A várt részletek:
Szállás: 2.000 Ft/fő
Szombati ebéd: leves, második, süti: 1.200 Ft/fő
Szombati vacsora: leves, vegyes tál, savanyúság, süti: 1.600 Ft/fő
Vasárnap reggeli: 800 Ft/fő
Helyszín: Mogyoród, Ring fogadó.
http://maps.google.hu/maps?hl=hu&cp=7&g ... CHkQ_BIwAA