Euro Truck Simulator 2-vel ami kb 3000Ft-ért beszerezhető!
http://mo-keys.com/euro-truck-simulator ... ro%20truck
További infók TS-en!
Toby, Szabi, Ulvar, Voodoo, Zoci, és én már nyomjuk ezerrel!

Jelenleg pihenni nem kell(csak ha nincs fuvarod), és elég faszán működik már most is a rendszer, nagyon nagy hibák nincsenek.BengA írta:Ez még elég alpha úgy tudom...gondolom akad benne hiba bőven.
Az idő múlása hogy lesz megoldva? (Gondolok ugye itt arra, ha viszek egy fuvar és elfáradok, akkor pihenni kell.)

Igen csak kamionok vannak de abból 800-900 fixen de mindig 1000 közelében vagyunk, csúcsidőben néha elég nehéz bejutni a szeróra!BengA írta:Néztem pár videót és elég sokan laggolnak...erről van valami infó?
Meg amit még láttam (gondolom az alpha teszt miatt van), hogy nincs személyautó forgalom, csak kamionok?

Jah sejtettem, de meg is éri azt venni, hiszen csak pár száz forint a különbség.voodoo írta:Azt , de majd jön Gilbert és ad másik oldalt , annyi hogy a gold editon kell +be még mellé.

Nem! Van In Stock azt írja!BengA írta:Jah sejtettem, de meg is éri azt venni, hiszen csak pár száz forint a különbség.voodoo írta:Azt , de majd jön Gilbert és ad másik oldalt , annyi hogy a gold editon kell +be még mellé.
Na akkor várom a linket, és akkor szerintem meg is rendelem, azt csatlakozok majd

0.1.3.3 patchet töltsd le ;)BengA írta:Első online fuvar után, amikor kiértékeli a szállítást és lépnék tovább, kifagy a játék...
Ötlet?
Szerk.: Offline be tudtam fejezni.
Szerk2.: Következő online fuvarnál is kifagyott
Szerk3.: Saját kamionnal nem fagyott ki az első fuvarnál...talán akkor így most jó lesz

Kisgyerek...már rég azzal megyekGilberto írta:0.1.3.3 patchet töltsd le ;)BengA írta:Első online fuvar után, amikor kiértékeli a szállítást és lépnék tovább, kifagy a játék...
Ötlet?
Szerk.: Offline be tudtam fejezni.
Szerk2.: Következő online fuvarnál is kifagyott
Szerk3.: Saját kamionnal nem fagyott ki az első fuvarnál...talán akkor így most jó lesz

BengA írta:Legyen ilyen akkor az összes?

Jaja, nekem is tetszik, azért kérdeztemGilberto írta:BengA írta:Legyen ilyen akkor az összes?
Ezt még le kell egyeztetni Ulvarékkal is:) De szerintem jó, mindenképp Maszim Színek lesznek:)

Csak egy tipp: a szürke és a fekete részeket cseréljétek meg, és a feket ne legyen teljesen fekete, hanem olyasmi mint itt honlapon a háttér.Gilberto írta:MSzM kamion festés ;)

NA ez a fasza nem véletlen nem én vagyok a festőbuzi:) Ez melyik minta? 10-es szinten már elérhető?Szabi írta:

Elvileg alacsony szinten is elérhető, mert azt beszéltük, olyan kellene, ami nem 346236 szinten lehet csak megvenni :DGilberto írta:NA ez a fasza nem véletlen nem én vagyok a festőbuzi:) Ez melyik minta? 10-es szinten már elérhető?Szabi írta:

Ez tipikus spicziSzabi írta:

Asszem nem...a képeket kell úgy méretezni...jó lenne ha a max 800px szélességet tartanánk kép beszúrásakor, mert eléggé szétcseszi a fórumotSuna írta:méretet lehet itt a fórumba csökkenteni?

Egye fene, így csak egy sör leszSuna írta:szerkesztettem, így nem cseszem szét a fórumot.

BengA írta:Egye fene, így csak egy sör leszSuna írta:szerkesztettem, így nem cseszem szét a fórumot.

Suna írta:BengA írta:Egye fene, így csak egy sör leszSuna írta:szerkesztettem, így nem cseszem szét a fórumot.
Aha, aztán majd jön a szonda, oszt a jogsi meg be lesz vonva...
De tudod mit? Vendégem vagy 1-re.
Majd ha miskolciában jársz, kajabálj

Én Svájcban voltam tegnap este Bern-ben ma leszek 5től egy jó másfél órát:)Turi írta:Beszereztem én is ezt a csodát. A multi nagyon adja, Ti merrefelé nyomultok?

Jó volt ez a kis tegnapiSzabi írta:

Naja, jó lenne összehozni egy nagy konvojt, de előtte még a 0.4 meg kéne jelenjen, hogy Toby és Bosco is tudjanak jönni.Tony írta:Jó volt ez a kis tegnapi....
böngészőben be kell jelentkezni a Steam oldalán és a Multi mód oldaláról letölteni a multi-t majd telepíteni és az új asztali parancsikonnal indítani a játékot a MultihozNorbi írta:ETS2+Going East DLC van meg nekem.
Kell még valamit letölteni?..

Mondtam én hogy az MAN a legjobban vezethető kamion, csak úgy suhan a levegőbenSuna írta: