UNITED STATES

Csevegő Információk Statisztika

INDIA

Csevegő Információk Statisztika

'KONNYICSIHA'

Csevegő Információk Statisztika

YEONGAM

Csevegő Információk Statisztika

VÉGSEBESSÉG

Csevegő Információk Statisztika

F1 AZ ARDENEKBEN

Közvetítés letöltés Jelentkezés Csevegő Információk Statisztika

HAZAI FUTAM

.
.
.
Jelentkezés Csevegő Információk Statisztika

ELKEZDŐDÖTT A V8 BAJNOKI

.
Közvetítés letöltés Jelentkezés Csevegő Verseny Statisztika Képek

Közvetítést érdemes letölteni, óriási verseny volt a célvonalig

KÖZEL TELTHÁZ A ZÖLD POKOLBAN

.
.
.
Jelentkezés Csevegő Információk Statisztika

CSIPET CSAPAT NAGY CSATÁJA

.
.
.
Közvetítés letöltés Jelentkezés Csevegő Információk Verseny Statisztika GABOR képek

Közvetítés megtekintése kötelező ;) Viszonylag kevés résztvevővel, de nagyon izgalmas futam volt, lekörözés mentes igazi ádáz küzdelem. A pálya kiegyenlítette az autók és beállítások közötti különbséget, így oda-vissza cserélve a poziciókat, küzdöttek a pilóták a célig.

NAGY ZSOLT A BAJNOK, AZ ÉV ÚJONCA BRYAN

.
.
.
RÉSZLETES STATISZTIKA

TONY A BETONKATLAN MESTERE

.
.
.
Közvetítés letöltés Jelentkezés Csevegő Információk

ADÓ 1%

KEDVES VERSENYZŐK, NÉZŐK!

Segítség az egyesület további fenntartásában, ha adótok 1%-át nekünk utaljátok!

  • MAGYAR SZIMULÁTOR SPORT ÉS SZABADIDŐ EGYESÜLET
  • Adószámunk: 18265486-1-43
  • F1 HÍREK

    Jelentkezés Csevegő Statisztika

    CSÚCSFORMÁBAN

    Közvetítés letöltés Jelentkezés Csevegő Statisztika

    Végeredmény:

  • 1. futam: Molnár Dániel (Dani), Leitner Norbert (Norbi) , Pongrácz Tamás (Tommy78)
  • 2. futam: Nagy Zsolt (Zsoltee), Turcsányi Máté (Turi), Pongrácz Tamás (Tommy78)
  • PORSCHE HÍREK

    .
    .
    .
    Közvetítés letöltés Jelentkezés Csevegő Statisztika

    Végeredmény:

  • 1. futam: Leitner Norbert (Norbi), Molnár Dániel (Dani), Pongrácz Tamás (Tommy78)
  • 2. futam: Nagy Zsolt (Zsoltee), Leitner Norbert (Norbi), Molnár Dániel (Dani)

  • HIVATALOSAN IS ESŐ FUTAM

    .
    .
    .
    Közvetítés letöltés Jelentkezés Csevegő Statisztika

    A MaSzim F1 Bajnokság második állomásához érkezett, szokásosan Malajziába. Rég nem látott izgalmakat hozott a futam, mivel először működött teljes kapacitásával az RFE esőplugin, valós előrejelzés alapján létrehozott időjárás várta a versenyzőket. Az időmérő első része esőben kezdődött, majd felszáradt, legalábbis az ideális íven, így közel lehetett kerülni a hotlap időkhöz. Mindenki a slick gumikat próbálta a végén. A Q2 időjárása hasonlóan alakult, a pole-t Tony szerezte meg, Doozi lett a második, Kazard és Gábor indulhatott a második rajtsorból a futamon. A futam igen nagy esőben indult, a mezőny többsége az esős gumit választotta. A verseny alatt kétfelé szakadt a mezőny taktikai szempontból. Az egyik fele, mivel nagyon korán felszáradt a pálya, már az első körökben kereket cseréltek, a másik fele kint maradt a vizes gumikon. A teljesen megkavarodott mezőnyben pl a két McLaren vágtatott előre száraz gumikon, amíg a Lotusok, pontosabban Tommy78 stabilan vezette a versenyt. Zsozsesz, Bercisan és Bodnár sem cseréltek kereket. Volt, amikor úgy tűnt, ők járnak jól, néha rákezdett az eső, és akkor egyértelműen jobb köröket lehetett jönni a kék színű gumikon. Végül a 15. körre a mezőny minden tagja már a száraz gumikon haladt. A két McLaren átvette a vezetést, a kemény keveréken haladó Tonyt megelőzte a közepessel száguldó Kazard, mögöttük a két Lotus haladt, majd Gábor is megérkezett. A különböző taktika miatt folyamatosan előzgették egymást az éppen frissebb gumikkal repesztő autók. Az utolsó kiállások után Kazard vezetett, akinek gondja akadt a lekörözéseknél, így Tony átvette a vezetést és győzni tudott, ismét kettős McLaren győzelem született. Tommy78, aki a végén a verseny leggyorsabb körét is megfutotta, sajnos feladta a futamot. A dobogó legalsó fokára Gábor állhatott fel, Gadfly lett a negyedik, mögötte Zsozsesz, Bodnár, Turi, Minikimi, Szentpéteri és Csaba lett az eredmény a pontszerző helyeken. Turi viszonylag hátulról indult, majd hibázott is, de végül szépen felzárkózott, ahogyan Gadfly is a semmiből ért be igen elölre. 27-en vettek részt a futamon, ami nagyon szép szám, 15-en fejezték be. Az ok az RFE instabilitása volt. Semmiképpen nem szeretnénk, hogy bárkit hátráltasson, ezért jövő héten pénteken mindenkit várunk egy tesztfutamra, ahol utoljára megnézzük egy újabb beállítással az RFE-t. Ha nem jó, nem lesz töbet.

    MASZIM MÁR MOBILON IS

    Akik már most is mobilról látogatják az oldalt - észrevették, hogy fejlesztettünk.

    http://www.maszim.hu/forum/

    Keszthelyi Ákosnak (Gadfly) köszönhetően a jövőben okos telefonról is elérhető a MaSzim fórum és tervezzük a kezdőlap hasonló elérését is.

    Az élményeket, ötleteket ezzel kapcsolatosan a pilóta fórum, a weboldal témában várjuk. Amit ide kattintva közvetlenül is elértek.

    MEGKEZDŐDÖTT AZ F1 ÉVAD A MASZIMON IS

    GABOR
    első fékpont
    rajt
    Jelentkezés Csevegő

    MTCC Junior-Szenior Porsche Bajnoki Jelentkezés

    Március 28-án kezdetét veszi az MTCC sorozat második fordulója, melyet egy Porsche márkakupa keretein belül rendezünk meg. A Bajnokság 7 versenyt foglal magába, melyek mindegyike dupla futamos lesz, a világ különböző földrészeiről lettek válogatva a pályák. A Bajnokit megelőzően három hivatalos Tesztfutamot szervezünk, melyen lehetőség lesz jogosítványt szerezni, ami feltétele a részvételnek. A tesztek során, ahogy majd a Bajnokság alatt is száraz, és esős körülmények között egyaránt kipróbálhatja magát minden érdeklődő, aki részt szeretne venni a sorozatban. A Tesztfutamok a következő időpontokban lesznek megtartva: 1. Március 20. Zhuhai 2. Március 21. Zhuhai Esős 3. Mácrius 26. A1-Ring Esős A Bajnoki nyitófutam pedig Március 28.-án, Csütörtökön 20 órai kezdettel az A1-Ringen lesz, szintén esős körülmények között.

    Várunk Mindenkit Sok Szeretettel!

    Jelentkezés

    MF1B 2013 PROMO VIDEO

    Hagyományainkhoz híven 2013-ban is útjára indítjuk Formula 1 bajnokságunkat MF1B13 néven. Bajnokságra való jelentkezés és a teljes MOD kiadása, 2013.02.27. - 20:00 órakor veszi kezdetét a FÓRUMON.

    Jelentkezés

    További információ a fenti linken az említet időpontban. Várunk minden érdeklődőt! Az előzetesben a választható autókat/csapatokat tekinthetjük meg:

    Szédítő futam Nogaróban!

    .
    .
    .
    Közvetítés - AARTV Jelentkezés Csevegő Statisztika XML, VCR

    Norbi és Turi indulhatott ez első sorból az MTCC bajnokság 6. futamán. Ez volt a MaSzim idei első futama, amelyről élő közvetítés volt látható. A szűk pálya ellenére az első kanyarban sok helyen három autó volt egymás mellett. Okozott is fennakadást a középmezőnyben lévő dulakodás. Bercisan megpróbált bemenni Titusz mellé, de a szűk bejárat miatt szélesen jött ki a kanyarból, ekkor viszont Kopi már bent volt mellette, így a kerekek összeértek, és Kopi kikényszerült a kavicságyba. A versenyzők stabilan tartották a tempót. Az élmezőnyben a sorrend ekkor Norbi, Turi, Kazard, Dani, Gadfly, Tommy78, Tony és Voodoo volt. A 7. körben Voodoo állt keresztbe egy féktávon, és a szemben lévő gumifalba csapódott. Autója kevésbé sérült, de Voodoo nem tudta kiszabadítani az Audit a gumifalból, így kiszállt a versenyből. A biztonsági autóra nem volt szükség. A 12. körre Dani visszacsúszott a hetedik helyre, Tjoe pedig előrejött a nyolcadikra. Matte ekkor hibázott, és majdnem ütközött az őt kikerülő Bercisan-nal. Titusz és Zsozsesz közben küzdöttek egy jót a tizedik helyért. A 20 körben megkezdődött a tömeges boxkiállás. 3 kör alatt a teljes mezőny meglátogatta a boxutcát. A kiállások után az első 4 helyezett még mindig Norbi, Turi, Kazard és Tommy78 voltak. A 8. helyre visszacsúszó Dani közben folyamatosan támadta az előtte haladó Tjoe-t. A 25. körben megkezdődtek a lekörözések. A felállás a futam végéig már nem változott. A futamot így 40 kör teljesítésével Norbi nyerte, mögötte két Barkas-os Turi, és Kazard érkezett a dobogóra. Mögöttük Tommy78, Gadfly, Tony, Tjoe, Dani, Zsozsesz és Ginger17 végeztek a top10-ben. A következő futam a "Zöld Pokolban" azaz a Nordschleife-én lesz megtartva, mindenkit várunk szeretettel.

    Norbi megérdemelt győzelme Brünnben

    .
    .
    .
    Jelentkezés Csevegő Statisztika XML, VCR

    Az Autodrom Brno tökéletes 5. futamot hozott az MTCC bajnokságba. Az időmérőt Turi nyerte több mint fél másodperccel Tommy78 előtt. A rajtnál komolyabb probléma nélkül jött el a mezőny, Dani és Voodoo között volt egy kis pofozkodás, de ebbe a műfajba belefér. Az első fél körben Tommy78 és Norbi fej-fej mellett haladtak, de végül Norbi feljött a második helyre. Buchert Csaba mutatott be egy látványos előzést, amikor Makákó és Benga közé szúrt be. Mindkettejüket megelőzte. Benga a kör végén feladni kényszerült a versenyt. Gilberto és Makákó voltak az elsők akik reagáltak a kezdődő esőzésekre, és gyorsan esőgumikra váltottak. A boxkiállások után Makákó pördült meg a vizes íven, emiatt pályára hajtott a biztonsági autó. A restart okozott némi fejfájást egyeseknek. RPeti, Tony, Dani, Gilberto, Kopi és Titusz voltak akik a tömegbaleset áldozatai. Ekkor már elállt az eső, és a száraz ív kezdett kirajzolódni, így imét slick gumira lehetett cserélni a vizes abroncsokat. Az újrarajtkor az első négy Turi, Voodoo, Gadfly, és Norbi volt. Norbi megkezdte a felzárkózást Turira, és megelőzte Gadfly-t. Hátrébb Gstyle csúszott le a pályáról és veszített sok pozíciót. A 13. körben Ginger17 csapódott a gumifalba, őt Dani, és Titusz is eltalálta. Közben az álló Audit kikerülő Tjoe átpördült a túlsó szalagkorlátba. A verseny azonban folytatódhatott. Voodoo pördült meg a 3. helyen, így Norbi már a második volt. Az első kanyar kijáratán Turit is megelőzte, így átvette a vezetést, amit a befutóig meg is tartott. A verseny második felében Zsozsesz, Gstyle és Tjoe mutatott be néhány előzést. Hármuk kivételével mindenki tartotta pozícióját a leintésig. A végeredmény: Norbi, Turi, Tommy78, Tony, Dani, RPeti, Kopi, Tjoe, Voodoo, Zsozsesz, Gstyle, Gadfly, Ginger17, Titusz és Makákó. A sok baleset ellenére csak 3 kieső volt, Gilberto, Buchert Csaba és Benga. A Bajnokságot Turi vezeti 92 ponttal, 1 ponttal Norbi előtt. Mögöttük még 6 embernek van esélye megnyerni a bajnokságot.

    "Csonka" mezőny Navarrában

    .
    .
    .
    Jelentkezés Csevegő Statisztika XML, VCR

    A bajnokság feléhez érkezett az MTCC sorozat. A 4. futamot több versenyző kihagyta, így csak 15 fő rajtolt el Navarrában. Az időmérőn Turi, Norbi, Dani és Kazard szerezte meg az első sort. A repülőrajt után koccanás nélkül jött el a mezőny. Turi és Norbi állva hagyta a többieket. Hátrébb Benga, Ginger17, Zsozsesz és Kiru volt nagy csatában. Benga utólérte Gadfly-t aki az első kanyarban hibázott, de Benga nem tudott elmenni mellette, így Zsozsesz mögé került. Pár kanyarral később Ginger17 is elment mellette. Előrébb Voodoo Gilberto-t előzte meg, egy hajmeresztő kifékezéssel. A mezőny végén kullogó Kopi beérte Kirut és meg is előzte a célegyenesben. Norbi ezután többször is megpróbálta megelőzni a versenyt vezető Turit, de utóbbi keményen védekezett a kigyorsításokon. Pár körre rá Norbinak végre sikerült átvenni a vezetést. Kopi közben utólérte a Ginger17, Zsozsesz, Benga triót. Amikor berakta az autót Benga mellé, eltalálta az előttük haladó Zsozseszt. Ezért a megmozdulásért Kopi 5 pont levonsát kapott, mert már volt egy figyelmeztetése az előző futamról. Törmelék miatt a 12. körben a Biztonsági autó hajtott a pályára. Ekkor vette kezdetét a káosz. A boxutca bejárata ugyanis levágja az utolsó kanyart, így az első 5 helyezett a boxkiálláskor megelőztee a biztonsági autót, és emiatt automatikusan büntetést kaptak. A boxutcában Gilberto előzte meg csapattársait (a sebességhatárokat betartva természetesen), majd eltalálta a boxon túlcsúszó Turit. A baleset okozása miatt Gilberto a következő futamra halasztott áthajtásos büntetést kapott. Mivel a szerver által kiadott büntetések jogtalanok voltak, így az egész mezőny végrehajtott egy stop&go-t, majd folytatódott a verseny. Az újrarajtnál Kazard és Turi koccant össze, de nagyobb esemény nem történt. Ekkor a versenyt Gilberto vezette, mögötte Dani, Norbi és Turi haladt szorosan. Gilberto-t Norbi és Turi is megelőzte. Danival fél körig fej-fej mellett haladtak, de Dani elhagyta a pályát és visszaesett. Hátul egyre több volt a pályaelhagyás, és kisebb pördülés. Gilberto közben folyamatosan esett vissza, végül 6. lett. A futamot Norbi nyerte, viszont a Biztonsági autó megelőzése miatt 30 másodperces büntetést kapott, ezért hivatalosan a negyedik helyet szerezte meg. A győzelmet így Turi kapta meg, Tommy78, és Dani volt mögötte a dobogón. Az 5. Voodoo lett. A kiesők Kopi és Kiru voltak. Csütörtökön Brno-ban ismét esős futam várható.

    Turi győzelem naplementében

    .
    .
    .
    Jelentkezés Csevegő Statisztika XML, VCR

    Törökországba látogatott az MTCC mezőnye, hogy részt vegyen a szezon 3. futamán Istanbul Parkban. A neplementében csillogó pálya igen hangulatos menetet ígért. Turi uralta a hétvégét. Az időmérőt, majd a futamot is megnyerte a BMW-vel. Gratulálunk az első MaSzim győzelméhez. A futam első negyed órájában sok koccanást láthattunk, igazi test test elleni harcok alakultak ki a pályán Dani Kopival és RPetivel is keményen ütközött. Közben Matte és Ginger17 is sokszor helyet cseréltek. Ezután megkezdődtek a boxkillások. A különböző taktikán haladó autók elszakadtak egymástól, így a hátralevő hármonegyed óra elég egyoldalú volt. Turit azonban Tony egészen a célvonalig szorongatta. A versenyen nem volt szükség a biztonsági autóra, ennek is köszönhető, hogy a közel 2 perces köridőkkel 31 kört tettek meg az 1 órás előírt versenytáv alatt. A kiesők: Tommy78, Buchert Csaba, Dietrich és Titusz voltak. Turi és Tony közel 2 másodperccel voltak gyorsabbak a mezőny végénél, így az utolsó körökben jópár lekörözést is láthattunk. A dobogóra Turi, Tony és Gadfly állhatott fel. Mögöttük a pontversenyt vezető Kazard végzett, majd Gilberto, Norbi, Giorgio, Dani, Kopi és Misi voltak az első 10-ben.

    Özönvíz és kánikula

    .
    .
    .
    Jelentkezés Csevegő Statisztika XML, VCR

    Második fordulóhoz ért az MTCC bajnokság Zolderben, és 2 új pilótát köszönthettünk a mezőnyben. Ginger17, és finiser akik a tartalékautókkal indultak. Reméljük sokáig maradnak. Az időmérő esőben indult de az utolsó 3 percben már száraz pályán köröztek a versenyzők. Kazard és Tommy78 taktikáztak a legjobban, így BMW első sor született. A verseny száraz pályán indult, ám még az első kanyart sem érték el az autók, és máris teljespályás sárga zászló volt érvényben. Tommy78 lassult be a rajtot követően, és az őt kikerülni próbáló Dani a falnak csapódott, majd defekt miatt kiállni kényszerült. A negyedik körben leszakadt az ég, Ez okozott is fejfájást néhány embernek. Az első sikán előtti féktávon Misi elmérte a féktávot és Tjoe-t koccolta meg hátulról, majd mögöttük Csaba is későn fékezett és kettejükbe szaladt. A kör végén tömött sorokban álltak az autók a boxutcában, az esőgumikért. A 10. körben RPeti pördült meg az első kanyarban, emiatt ismét a biztonsági autó lassította a mezőnyt. A 11. körben már száradóban volt az ideális ív, így a mezőny fele száraz gumikra váltott. Ők jártak jobban, ugynis a 13. körben az eső elállt. Ezután Matte Misi mellé próbált meg benézni, ám a vízes íven fékezett, emiatt elalálta az előttük haladó Voodoo-t, a biztonsági autóra nem volt szükség. A 17. körben Zsozsesz ment a falnak, amikor, amikor Ginger17 szélárnyékában volt, így az arany színű Audi ismét a pályára hajtott. Akik még esőgumin rótták a köröket, kijöttek szárazgumiért. A száraz pályán már könnyebb volt vezetni, kevés hibát láthattunk a verseny vége felé. Összességében Kazard volt a megállíthatatlan, rajt cél győzelmet aratott. Mögötte Norbi, Tony, Voodoo. Tjoe, RPeti, Gadfly, Giorgio, Turi, Kopi, Ginger17, Csaba, Zsozsesz, Matte, és Titusz végzett. A kiesők: Tommy78, Dani, finiser, Misi, BengA, Gilberto voltak. 2 futam után Kazard áll az élen 22 ponttal, illetve csapata, a Barkas Racing Team vezeti a bajnokságot. Következő futam Istanbulban, várunk mindenkit szeretettel!

    Látványos szezonnyitó Portugáliában!

    .
    .
    .
    Jelentkezés Csevegő Statisztika XML, VCR

    Az MTCC mezőnye megkezdte a szezont Portimaoban, nem is akárhogy. Az időmérőn Kazard szerezte meg a pole pozíciót, mögötte Turi, Tony és Dani volt még az első két sorban. A futam izgalmasra sikeredett, a formáció bomlása miatt csak másodszorra sikerült az indulás. a rajtnál Kazard simán jött el az élen, hátrébb kisebb nagyobb lökdösődések történtek, de semmi komolyabb. Már az 5. körben szükség volt a Biztonsági autóra, ami Kopi és RPeti balesete miatt hajtott a pályára. Egy, az amerikai gyorsasági sorozatokból már jól megszokott Race off pit road-ot láthattunk. Az újraindítás után Misi jött ki a boxutca áthajtásos büntetését letölteni, melyet a kiállások alatt szedett össze. Gstyle az újraindítás után gumiproblémákkal küzdött, melyek később a vesztét okozták. A verseny felénél ismét a biztonsági autónak kellett visszafognia a mezőnyt, Kiru pördülése miatt. Ekkor Gstyle rövid időre átvette a vezetést, a többiek közben ismét versenyeztek egy jót a boxban. Az újrarajt után Tommy78 vette át a vezetést. Hátrébb Norbi és Turi vívott nagy csatát a 3. helyért, melyet Norbi hibájával Turi nyert. Dani autózott ekkor a második helyen, és próbálta tartani a tempót Tommy78-cal. Közben Kazard lassan egyre közelebb került Turihoz, és végül meg is előzte mikor Turi hibázott és szélesen vett egy jobbost. Pár kör múlva Dani utólérte Tommy78-at és átvette a vezetést. Kazard végül beérte őket és megszerezte a második helyet. Közben Tony és Gadfly keményen küzdött a 6. helyért A verseny vége felé egyre többet hibáztak a mezőny végén autózó pilóták, egyre több volt a pályaelhagyás. A futamot Dani nyerte, mögötte Kazard és Tommy78 végeztek a dobogón. Norbi és Turi követte őket. Gadfly befutója kérdésesre sikeredett. A fogyó üzemanyag miatt fulladozó motorral érte el a célvonalat, végül hatodik lett. Tony, Voodoo, Kopi és Gilberto fértek még be a top 10-be. A kiesők Gstyle, Kiru, Dietrich, IsTi és Sanya voltak. A versenyzők összesen 30 kört teljesítettek az egy órás időlimit alatt. Nem volt körhátrányban végző pilóta, ez többek között a biztonsági autónak is köszönhető. Találkozunk jovőhéten Zolderben!

    VERSENYNAPTÁR 2013

    Kedves versenyzők!

    Elkészült a MaSzim 2013-as versenynaptára!

    A MaSzim 8. évada hihetelten sok futamotot tartalmaz és így izgalmat feltételez! Reméljük sokan látogatnak majd el szerverünkre! A versenyzést, továbbra is ingyen tudjuk biztosítani nektek!

    2013-ban is vállaltuk a saját szerver fenntartást, annak érdekében, hogy a versenyszervezők, szakosztályvezetők legjobb minőségben és szabadon dolgozhassanak, és Ti versenyezhessetek, illetve más csapatok is használhassák szimulátor versenyszervezésre a szerverünket, vagy csapat rádiónkat játékok közben kommunikációra. Így viszont havi és járulékos költségeink továbbra is magasak. Amennyiben támogatni szeretnétek minket, illetve az adótok 1%-át az egyesületnek utalnátok, ide kattintsatok!

    A naptár, megtekintése és nyomtatása is lényegesen egyszerűbb lett, mint az előző években, egy pdf fájlba sűrítettünk mindent. A menüben a „NAPTÁR”-ra vagy ide kattintva éritek el.

    2013-as évad szakosztályvezetői:

  • IndyCar - Kormos Géza (Gstyle)
  • Szenior&Junior - Pongrácz Tamás (Tommy78)
  • F1 - Keszthelyi Ákos (Gadfly)

    Ezúton is kívánunk Boldog Új Évet! Fair, balesetmentes versenyzést az évadban!

  • CSAPATRÁDIÓ VÁLTOZÁSOK

    A TS szerver szabályai 2013. január 1-től megváltoznak!

    A MaSzim felesleges szobái (pl Senna est, Endurance) megszűnnek, ezentúl csak a futó bajnokik kapnak egy-egy szobát, a játékszerver jelszavával (amit a szokásos helyen lehet megtalálni). Ezenkívül a nem MaSzimhoz kötődő szobákat kitörlöm. Kivételt képeznek ez alól a HRC, a HOLS és a BestF1BL szobái, illetve az Egyéb játékok szoba, ahol a CS:GO és a WoT kap egy-egy szobát. Arra kérek mindenkit, aki TS-szobát szeretne tőlünk, hogy ezentúl ebben a témában hozzászólás formájában jelezze, milyen szobát kér és mire szeretné használni! Mindehhez természetesen a Fórumon való regisztráció szükséges. Nagyon fontos: a szobák File Browsereit is kitörlöm január 1-jén! Ezért nézzétek át mire van onnan szükségetek, van még jópár nap rá. Természetesen a bajnokságainkon rendszeresen résztvevők N-státusza továbbra is engedni fogja a File Browserbe való feltöltést a rengeteg szemetet viszont ki kell takarítani.

    HÍREK 2012